Fetele din America (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetelor, greu greu cu gradele astea fahrenheit... deci din cate inteleg, o sa fac frigul si pe acolo... barem sa ma uit dupa un apartament in loc de o casa ca or avea izolatii mai bune... oana_b, din cate m-am documentat, clima pare mai blanda ca in Ro si mai aspra ca in Fr...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asa-i, e cam ciudat sistemul de aici da' te obisnuiesti in timp. Eu cu temperatura am zis asa:
mai jos de 50 - frig, ca de toamna-iarna:))
intre 50-70 - primavara
mai sus de 70 - cald de vara
32 e 0 Celsius

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La chestia cu zgircenia la caldura, nu prea pot sa fiu de acord. Americanii nu prea le au cu caldura deloc. Iarna poarta niste jantilici de haine pe ei (nu ca mine super infofolita)...ii obisnuieste de mici mai caliti, fara caciuli tip cosmonaut, fulare, 2 rinduri de manusi.

Daca ar fii zgirciti nu ar da aerele conditionate vara de igheata sufletul in mine...merg vara la servici si cind intru in building trag inca 2 layeruri pe mine.

Specimen de genul asta am acasa...barbatul meu umbla pina in decembrie in pantaloni scurti. Nu poseda haina groasa de iarna. Paltonul i l-am bagat pe git doar la ocazii gen nunti si sa arate bine 20 de secunde, dupa care il da repede nervos jos ca zice ca moare de cald.
Sint niste lupte la noi pe termostat de nu-ti inchipui. Vara eu dorm infasurata in plapuma iar copiii si sotul stau in friguri cu cracii goi

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ocebine, si eu am acelasi specimen de sot care provine in plus din sudul frantei, unde e cald si bine, ce calire, ca a vazut zapada doar la munte la ski??? Probabil ca nu sunt asa infofoliti ca noi cand sunt mici, in fine, acasa el voia 20, eu 23, si am negociat la 21, altfel murea bietul "de cald"!!!

oana_b, excelenta clasificarea, o s-o tin minte, desi cand vad 32 automat ma gandesc caldura, deh, ca la noi, cum sa-mi intre in cap ca de fapt corespund la zero grade la noi??? Bine macar ca nu se conduce pe invers, ca in anglia, ca atunci eram pierduta definitiv. Si asa nu conduc eu singura aici.

Azi le-am zis la servici ca plec. Si mie imi pare rau dupa ei, si mai ales dupa banutii de la sfarsit de luna, si lor dupa mine… desi nu prea inteleg de ce, dar ma rog, zic eu ca se obisnuisera cu mine si de la asta li se trage. de suparare am fost si mi-am cumparat niste animalute magnetice azi la pranz si niste carticele ptr aia mica.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anamaria, eu iti garantez ca de cei care povesteam, e advarat ca sunt zgarciti. Ti se pare paradoxal ca la aer conditionat nu fac economie. Stii si de ce? Pt ca energia electrica e mai ieftina decat carburantul sau gazul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Anamaria, eu iti garantez ca de cei care povesteam, e advarat ca sunt zgarciti. Ti se pare paradoxal ca la aer conditionat nu fac economie. Stii si de ce? Pt ca energia electrica e mai ieftina decat carburantul sau gazul.

Io nu contest exemplul dat de tine...dar in marea majoritate, nu le place la caldura.

(si billu' meu de electricitate sare vara de $475/luna cu aerele conditionate urlind la maxim)

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Inseamna ca la voi e mai scump curentul decat la noi. Eu am toate appliance-urile pe curent (inlusiv water heater de 80 gal) si cu aer conditionat cu tot, care vara merge 24 din 24 (nu e ideea mea, ca mie imi place ca si tie caldura), si platesc maximum $150-170, dar media e cam $150. CU incalzirea e alta poveste, iarna trecuta am platit medie de $350 pe luna, iarna asta cred ca va fii cel putin cu $100 mai mult. Apropos, azi dimineata am tancat cu $2.53/gal. Cat mai e benzina pe la voi?

Mergi la inceput

Pai e mai scumput curentu' la noi....ar fii trebuit sa cumpar stock la ConEdison...In nici o luna de vara nu am platit mai putin $475 (spre deosebire de iarna cind vine cam $175).

La noi a bagat petrol cu $2.59.

Benzina este cam $2.89.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Benzina trebuie sa bag astazi, ca aseara am tras la o benzinarie si era 2.71 gallonul cu cash, iar nemernicii nu considera check - cash. La credit era 2.81 si am decis sa-i boycotez asa ca bag benzina din alta parte astazi, cu speranta sa fie 2.80 - 2.81

Pisik, temperatura nu prea spune mare lucru, ca depinde si de umiditate (vara) si de windshield factor (iarna). In San Diego spun astia ca sant 75 de grade, dar daca esti la ocean, poti sta cu pulovarul pe tine si sa tremuri de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

a mai trecut/auzit cineva de infestare cu gargarite?(lady bugs)....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput