Fetele din America (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daa, nasol in Bay area, friiig brrr:)) Au patit multi nou veniti in Sacramento. Hai sa viziteze si ei San Francisco. Cum in Sacramento erau 100F, au plecat in pantaloni scurti si odata ajunsi in SF le-a inghetat, pardon, fundu'

In alta ordine de idei, mai revin cu o intrebare pe care am mai pus-o. Poate cineva sa imi povesteasca experiente ale mamelor/tatilor/soacrelor la interviul pentru viza US? Ce sa facem sa nu patim vreun refuz din cauza ca noi avem copil? Daca le intreaba daca avem noi copil, ce sa spuna si cum sa explice ca nu vin sa stea cu el, ca el va merge la gradinita? Orice experiente si sfaturi mi-ar fi de ajutor.

Va pup,
Lia

PS Fetele cu bulbii, ati plantat bulbi pana la urma? Eu da, va arat la primavara ce a iesit:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nu vreau sa o sperii pe Elena, dar am auzit astazi la radio ca pasagerii din Ro si Turcia vor sta in quarantine 2 zile la sosirea in US. LAX-ul se pregateste pentru asta.
Voi a-ti auzit ceva, ca si noi mergem in RO, dar in decembrie, si sta stau intr-un aeroport 2 zile, nu prea suna a fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sanca si Elena.....bagati periodic okiu' aici pentru ultimile stiri:

Departamentul de Stat

Nu am auzit de carantina pe nicaieri...

Verificati si pe la CDC ca si acolo dau ultimile stiri cu privire la tarile unde sa calatoresti.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am destul stress, numai carantina lipseste. Al' mic vine cu ai mei luna viitoare, daca-l pun in carantina le arata el. N-o sa le mai stea cui pe cui si nici piatra pe piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Laura,, dupa cit de ghidus si rasfatat asata cel mic.....cred ca le arata el lor ce poate pielea unui copilas (de-al nostru cu bizic in el, nu din astia intepeniti in carucioare)

Nu cred ca se va recurge la asa ceva, din moment ce nu a sarit sa se transmita de la om-la-om.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ma gandesc ca i-ar da drumul, ca nu le ramane cladirea in picioare. Vorba ta, e "de-al nostru" pus pe explorat, nu papa lapte.

M-am uitat pe web site-ul CDC-ului, dar in afara de warning-uri nu am gasit nimic, si ca daca te simti malad sa consulti doctorul (sa te "urmaresti" 10 zile sa vezi daca nu cumva iti vine a cotcodaci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

la stiri am vazut ca Americanii vor pregati cite o zona de carantina in aeropoarte pentru pasagerii care prezinta simptome ale gripei (aviare sau nu...)adica tuse si alte cele, mai ales celor care vin din Europa.
Iar pentru Lia, sfatul meu e sa nu se streseze prea tare cu viza parintilor ca atunci cind am fost la ambasada pentru interviu si am asteptat vreo 5 ore, am auzit o gramada de parinti si bunici justificindu-se in fata lor; si din ce am observat obtineau foarte usor viza cei care mai calatorisera in state si s-au intors in tara.
O doamna pur si simplu le-a spus ca vrea sa-si vada nepotul ca l-a vazut doar in poze si a fost ok. Oricum nu cred ca sunt ei ingrijorati ca vor sta cu bb ci sa nu fie o persoana care sa creeze probleme
sper ca am fost de folos

Mergi la inceput

Au inceput sa se pregateasca pentru carantina:

http://www.signonsandiego.com/news/state/20051018-0140-ca-birdflu-airport.html

Cat despre viza la ambasada e mare loterie. Am observat ca atata vreme cat fac democratii gargara cu mexicanii si protectia granitelor, sant din ce in ce mai putini romani care obtin viza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Ma gandesc ca i-ar da drumul, ca nu le ramane cladirea in picioare. Vorba ta, e "de-al nostru" pus pe explorat, nu papa lapte.

Cred ca au citit cei de la securitate ce ai scris, ca se gandesc sa puna "inflatable buildings" .. . O sa fie ca la bday party in "inflatable jumps"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gargara asta cu carantina. "Develop" ei planuri cica. Stai sa vedem ca de la gargara la fapta mai e.

Nu imi zice cineva cam ce sa raspunda mama la ambasada daca intreaba "au copii?" sau are cineva experiente/exemple de intrebari care au fost puse pe tema asta?

Mergi la inceput