Fetele din America (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Siminaf spune:
Parintii mei au luat viza pe 10 ani pe 3 octombrie. Ei nu aveau cum sa zica... ca nu avem copii, pt. ca noi de abia avusesem interviul la ambasada USA in octombrie trecut. Asa ca au "omis" doar sa spuna de bebe2, dar de Andrei nu i-a intrebat oricum nimic. I-a intrebat doar cum am ajuns noi aici, daca vor sta la noi si dece vor acum sa plece in US. Evident, din cauza sarbatorilor de iarna si pt. ca nu ne-am vazut de 1 an. Asta au raspuns ei.
Aaa, si i-a mai intrebat daca mai au si alti copii, iar ei au zis ca da, fiul care i-a ajutat la completarea formularelor. Si mama, ca de obicei, sa nu taca ea, sa mai zica ceva in plus, a zis repede ca mai are si o mama de 91 de ani. Bine ca cel de la ghiseu era un american cu simtul umorului, ca functionarii romani stiu cum fac cind deschizi gura neintrebat! Si doar le facusem instructaj dinainte!
Lia, bafta mamei tale la interviu!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
kim222 spune:
Lia eu parca ti-am mai spus mai demult.....cu exceptia nasei (care venea pentru botez), toti ceilalti ..inclusiv bona..au declarat ca nu avem copii..pur si simplu...noi am vrut sa excludem din start..pierderea vizei din acest motiv. Bafta!
bucluc spune:
Pisik, temperaturile le poti vedea si in Celsius (pana sa te acomodezi la noul sistem) pe desprecopii la Starea Vremii sau pe Yahoo Weather si alegi afisarea in Celsius. Eu prefer ca ai informatiile pe o saptamana, detaliate si actualizate...
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
ruxij spune:
Multumesc Kim, Simina. In affidavit of support scrie sa treci dependentii si a trebuit sa trec copilul. Ma mai gandesc ce sa fac, poate sa nu mai arate affidavit of support ci doar invitatia si scrisoarea cu salariul.
Mi-e frica sa minta, poate le prind, dar ma gandesc ca e o optiune. Ma gandesc ca nu au ei de unde sa vada daca noi avem copii sau nu si sa afle. O sa le instruiesc pe mame ce sa raspunda la intrebarile cu de ce vreti sa veniti si cum suntem noi aici, sa nu se incurce.
Elenalove27 spune:
ocebine, eu am bagat ochiul dar nu prea inteleg help plizzz
de vaccinat m-am vaccinat antiflu acum 3 zile, trebuie cumva sa am ceva la mana cand intru in Romania precum ca sunt vaccinata !!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
alintaroma spune:
Elena, problema nu e la intrarea in RO ci inapoi in State atunci vei fi tratat ca un posibil purtator de gripa aviara, si eventual tinuti in carantina.
Tu acum oricum vii dintr-o zona unde nu sunt cazuri de gripa.
S'apoi in Ro nu gasesti un vaccin antiflu nici sa dai cu pusca ca toate au fost trimise in zonele afectate de gripa aviara. Cica s-au epuizat toate stocurile din depozitele farmaceutice si alta comanda este onorata doar in 10 zile. Institutul Cantacuzino a vindut productia de vaccine pe intreg anul.
Noi anii trecuti gaseam vaccinul oriunde ca nu era prea folosit iar acu' , inca nu am reusit sa intram in posesia lui.
Zi frumoasa!
Irinusha spune:
Liris, multumesc frumos! :)
Laura, multam fain! Deja m-am orientat la ceva ... acum trebuie sa-i mai placa si lui Boby ;) si e ca si rezolvat! :)
Pupici dulci lui Calin si Alexander! Calin, am auzit, e tot asa baiat destept ca atunci cand era mic :)
Toate cele bune!
Irinusha & Cris (03.05.04)
Elenalove27 spune:
alinataroma,
Deci trebuie sa demonstrez cand intru in SUA ca noi suntem deja vaccinati antiflu !!!
Multumesc mult.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
Siminaf spune:
Lia, pai AoS-ul nu este un must? Adica cea mai importanta dovada financiara pt. interviu? Zic si eu, dar eu asa stiam.
Oricum, decit sa se incurce in iecsplicatii, mai bine adevarul. Si oricum, cred ca venitul tau anual te scuteste de eventuale griji... Noi avem un venit mic si tot a fost OK.
Bafta!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ocebine spune:
Elena...nu exista inca nimic concret cu privire la carantina. Tot ce am vazut eu pe net se refereal la LAX (Los Angeles Airport) unde s-au gindit ei ca ar fii cel mai mare influx de turisti purtatori de virus.
Faptul ca te-ai vaccinat este irelevant. Pe ei nu-i intereseaza pentru ca vaccinul facut nu are nici o legatura cu virusul aviar. Alta Marie, cu alta palarie(in plus vaccinul ne este 100%, te poti vaccina si te poti imbolnavii, pentru ca in vaccin nu sint chiar toate felurile de virusi).
Deci, deocamdata nu este restrictie la calatoritul in RO. Pe siteul pe care ti-lam dat, ei anunta cind se dau restrictii pentru anumite tari.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre