Fetele din America (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anca, merge gratis, trebuie numai s-ti pui adresa de e-mail si un password. Aaah, acum am recitit ce-i postat, tu vrei particular, si astia dau numai public. Sorry. Uite alt link, asta are si private schools;

www.eschoolprofile.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sanca, din pacate nu am folosit pina acum si am suferit rau. Tot timpul am jurat ca ma duc sa-mi iau unul si am tot aminat. Dar acum ca se naste copiluoiul, o sa iau unul neaparat.

Astia zic ca pt. copil e cel mai bun warm mist humidifier. Voi ce stiti?

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nooo, Bic, cold mist, e mai sanatos, si trebuie schimbat filtrul destul de des. Exista si niste solutii antibacteriale care le poti pune in humidifier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Laura, multumesc de link, o sa intru sa fac research.

Elena, am uitat sa-ti zic de EmergenC si de airborn. Eu el cumpar de la Henrys Supermarket, dar le au si la Whoole Foods sau Vitamine Shopee. Sant pliculete cu praf ce se dizolva in apa, pentru mine seamana cu multi vitaminele nemtesti cu fizz.

Uite asa arata packetul - cel de zmeura e favoritul meu.
http://www.iherb.com/emergence.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu sunt fan Bank of America. In primavara, fiind si cascata din nastere si intr-o perioada super-aglomerata de dormeam cate 4 ore pe noapte, mi-au saltat portofelul, in metrou sau din birou (universitate catolica???); am observat dupa 36 de ore. Mi-au tocat aproape 2000 de dolari din 3 carduri, 2 de la Bank of America, unul American Express. Am primit toti banii inapoi, cardurile au total security protection. Mi s-a cerut de la banca sa fac reclamatie la politie. Am avut mult, mult fan cu asta, mi-a furat permis de conducere, cardurile de asigurare medicala, pe scurt tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

sanca multumesc , o sa merg sa caut .

Llaura, si eu tot Bank of America sunt -)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Laura Takacs, merci de sfat. O sa ma uit dupa din alea cu cool mist.

Llaura, cum e mai cu total security asta, ce eu nu prea inteleg. Atita bat astia de la BoA si de la Citicards ca au acest feature, dar io tot nu pricep. Adica daca cineva imi fura bani de pe card ce se intimpla?
Eu mi-am pierdut odata cheile in alt oras intr-o sala de spectacole. Am minicard agatat pe chei, pentru uituci care pleaca fara portofel de-acasa. Am recuperat cheile peste citeva zile (imi cazusera din buzunar) si nu s-a intimplat nimic, deci din fericire nu am ajuns sa probez cum functioneaza sistemul.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Deci eu nu am cumparat nimic timp de cateva zile. Barbatul meu a vazut pe net ca eu cumparasem de 150 de dolari de la 7evelen in Arlington, adica un loc unde eu nu ma duc, si am mai pus si benzina cand masina mea era parcata la aprox 30 de mile de acolo; si asa m-am prins ca nu mai am portofel. Ultima tranzactie facuta de mine era cu vreo 36 de ore inainte; deci nu m-a atacat nimeni, etc, habar nu am ce s-a intamplat, ceea ce am spus si la politie.
Am sunat la BoA si am inchid cardurile. Am spus ce tranzactiii nu sunt ale mele si mi-au creditat banii inapoi. Mi s-a trimis prin posta un affidavit (2; unul debit, unul credit) in care eu am scris cu mana mea ce tranzactii nu sunt ale mele si am semnat. Dupa vreo doua luni am primit o scrisoare ca disputa e inchisa si sa fiu sanatoasa. Cardurile au pe ele scris total security protection. Altfel decat de la mine, iti doresc nici sa nu afli cum functioneaza :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Acum citiva ani, un pacient mi-a furat cardul si mie, taman de pe birou (ei, a furat el si un retetar, ca de fapt asta-l durea) si saracul, chiar ca a fost ghinionist ca eu lasasem cardul pe masa fiindca tocmai ce-l anulasem. barbatul meu ratacise cardul lui cu o zi inainte si atunci a trebuit sa-l anulez si pe-al meu si l-am lasat pe birou, pina sa-l distrug. Sa nu mai spun ca dupa 3-4 zile gaseste barbatul meu cardul lui, cazut dupa dulap. Iar pe hot l-au prins cind incerca sa cumpere benzina cu cardul si l-au fugarit prin padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

culmea ghinionului

Oana_B

Mergi la inceput