Fetele din America (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sanca, la ce fel de scoli te referi? Liceu, universitate?
uite, mai pun aici rankingul cu universitati si colegii, daca de asta te interesezi
http://www.usnews.com/usnews/edu/college/rankings/rankindex_brief.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Oana , super faza cu bebe :))...deci a-ti recuperat cardurile fara sa va taxeze voua nici un banut!
Asa si eu , ...totusi am crezut ca a facut sotul o gluma proasta sa imi cumpere geanta de gucci ca de nu il bateam in cap cu ea pana aveam bani inapoi..dar sotul meu este prea zgarcit sa isi permita asa ceva, dar nici eu nu cred ca o sa imi permit vreodata sa imi cumpar geanta gucci de 567$...si bine ca am deschis eu contul sa ma uit la ce bani am in credit ca de nu ramaneam si fara absolut nimic.
eu am doar 1000$ la credit si aveam eu cheluit deja 100 si ceva iar hotomanul ala a mai facut si el cumparaturi de 567...off off si iar off..alti nu au deloc si alti isi fac de cap (sau cum se zice).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Llaura, multumim de complimente, ne plac tare mult, sa vedeti ce rade la tac-su cand ii zice ca e frumoasa, de parca ar sti!!! Si aici e cam la fel daca nu ai drept de munca, intreprinderea tre sa faca o nota explicativa pe la fortele de munca cum ca nu au gasit francez interesat de post si de-aia te iau pe tine… nu va zic ce entuziasti sunt astia de la interviu cand aud…

Nematics, tare interesant articolul, m-am mai lamurit si eu. Am facut vaccinul anti gripal ptr prima oara in viata mea, sa vedem ce efect are…

Temperatura in casa: aici ni s-a repetat peste tot sa tinem copilu la 19-20 de grade (!), cumnata mea chiar asa a facut, aveau 19 grade in casa, dar mie mi-e frig si nu ma simt bine, asa ca la noi sunt 21 de grade. Copilul nu a fost racit si i-a mers f bine, acum are 2 ani, poate sunt ceva mai caliti asa si rezista mai bine la raceli si viroze…?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

19 grade???? pai la temperatura aia mi-ar ingheta chilotii. Si cine i-a zis sa tina asa un frig in casa? Am auzit si eu de 21 de grade, dar sia lea mi se par cateodata putine, asa ca noi avem termostatul pus pe 23-24, numa' bine, poti umbla in maneca scurta.

Anca, s-au terminat ploile, e superb afara, zile de toamna placute, pana acuma, ca pe weekend iar s-a anuntat ploaie. Stiu ca e un site pe care te poti uita, pt ca l-am gasit eu acum 4 ani cand ne-am mutat in zona unde stam acum, dar nu mi-l aduc aminte, daca am timp azi il caut, poate doar-doar dau de el.

Elena, vaccinele le poti face si mai tarziu. Stiu pt ca cineva la serviciu care nu a vrut sa faca fetei decat chiar inainte sa mearga la gradinita, pt acolo sunt obligatorii sa le aiba facute cand se duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Pai chiar de cand faceam sedintele de pregatire ptr gravidute ni s-a zis treaba asta, la un salon de bebei, la maternitate, pediatrul… francezii astia chiar stau la temperaturi din astea in casa, eu sunt innebunita, ca acasa stateam la 25, de abia am reusit sa negociez cu sotul 21 ca el voia 20… sper ca americanii stau la caldura nu ca francezii ca ma gandesc cu groaza cand o sa fim acolo sa nu tremur ca aici… acum m-am mai obisnuit si eu la 21, in casa stau in tricou cu maneca lunga si bluza matlasata…

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
sper ca americanii stau la caldura nu ca francezii

No, americanii stau si eu la frig. Ca toti occidentalii, se zgircesc. Da' majoritatea imigrantilor stau la cel putin 26 de grade. Cel putin noi astia din Europa de Est, care am tremurat pe-acasa. Poti sa-ti dai caldura la cit vrei tu, da' te si costa. Sa-i vezi pe-astia de la mine din sat. Se comporta ca si cind n-ar exista iarna. E adevarat, aici e mai mult o toamna de noiembrie din Ro, da' tot e frig. Foarte multi se incalzesc cu lemne. Ma amuza teribil cind ma cautam case si vedeam din astea victoriene vechi care aveau o singura suflanta de aer cald in sufragerie. "Si in dormitor cum te incalzesti?" intrebam eu. "Aaa, suflanta din sufragerie face asa o caldura ca daca lasi usile deschise la dormitoare o sa mori de cald."
Seriooosssss? Si daca vreau sa am intimitate si sa dorm cu usa inchisa ce fac? Mor de frig???
Vorba unei tipe, lumea se comporta aici ca si cind n-ar exista conceptul de "vreme."

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Americanii de la mine de la birou au 62-65 de grade in casa, care-s cam 17C, si mi-au zis ca ei dorm cu duna si sweat suits. Pai de aia ma duc la culcare sa ma ingroznez pana in dinti, sau sa ma simt mai lejer, ca am stat cu destule haine pe mine peste zi. Cum zice Bic, din economie pun ei temperatura asa joasa. Directorul nostru, om la $170,000 face foc cu lemne jos in living- si-a instalat special o soba de lemne (care le primeste gratis de la gradinar), iar la caldura da drumul doar seara inainte de culcare si pusa pe 65 cum am zis. Numai io platesc ca fraiera $350 pe luna motorina (anul trecut), ca acum am umplut cu $500 tancul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si io care credeam ca poate or fi mai destepti si se calesc:)) Da' oricum mi se par nebuni de legat ori am fost io prea cocolosita, am vazut pe la magazine afara iarna in maneca scurta la fumat (si io am fost fumatoare da' n-as fi iesit in maneca scurta afara sa fumez nici sa ma platesti), copilasi cu picioruse goale in februarie cand eu eram inca cu geaca de iarna pe mine, ies din casa desculti sa ia posta:)))..geeez
Cum e vremea in Arkansas? Acolo ninge sau e tot timpul cald?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by nematics

Sanca, la ce fel de scoli te referi? Liceu, universitate?
uite, mai pun aici rankingul cu universitati si colegii, daca de asta te interesezi
http://www.usnews.com/usnews/edu/college/rankings/rankindex_brief.php

Nematics, multumesc de link, noi nu santem inca acolo, nici macar la liceu. Eu ma uit la elementary school si la middle school. Sistemul d ranking la univ si la licee imi place,numa ca nu am gasit nimic pentru clasele I-V.
Noi iarna in casa avem 68 de grade noaptea si 71 dimineata, iar cand santem la servici mi se pare ca termostatul e pus la 68. Noi dam drumul la caldura in noiembrie, dupa Thanksgiving, ca pana atunci e cald si bine. Mari probleme am avut cu baietii sa poarte papuci in casa. Deabea dupa o vacanta de iarna in Romania, s-au invatat si ei sa poarte "ciupici" prin casa iarna.
Elena, imi pare rau ca ai bataie de cap cu cei de la credit card. Pe mine cei de la Discover ma suna la celular imediat ce am o transactie mai mare. Cand am cumparat biletele pentru Romania, m-au sunat in aceiasi zi sa-mi spuna.

Modific ca sa mai adaug ceva. Daca tin caldura in casa la 25C in casa in timpul iernii, mi se usuca pielea si nasul, si ma simt mizerabil. Voi folositi umidificatoare?

Mergi la inceput

Anca, uite link-ul cu School Report

http://move.realtor.com/move/tools/schoolreport.asp?gate=realtor&poe=realtor&tran=vud Tre'sa te faci membru ca sa intri, dar cred ca e gratis. Spun, cred, pt ca eu nu m-am mai dus pe link de multa vreme, si atunci cand m-am uitat nu tin minte sa fii cerut vreun membership. De pe Realtor.com am gasit site-ul. Daca nu-i gratis, da uns earch dupa school report, tre' sa iasa ceva.

Pune si tu un humidifier daca ti se usuca pielea

Mergi la inceput