Fetele din America (52)
Raspunsuri - Pagina 14
conchita spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
PS am gasit o casuta pe la 172.000 dolari, ma intreb in ce colt prapadit o fi la pretul asta...
daca e in arkansas, la pretul asta ar trebui sa fie o casoaie, nu casuta, in zona buna!
pisik 4ever spune:
daca nu e in mijlocul unei pasuni cu vaci, tot e bine!!!
cum se face ca te "vad" si pe conchita si pe gabbriela?
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Siminaf spune:
Acum m-am prins si eu ce-i cu casele de pe site-ul ala! Avem niste prieteni care si-au facut o astfel de casa, are peste 1800 sqf si e superba. E intr-o zona de munte, pt. ca ei lucreaza toata ziua in "vale", care aici e cam poluata si vor ca macar seara si in we sa stea la aer curat. Bine, o mai fi si problema pamintului, ca l-au luat mai ieftin acolo, dar e si mult! iar casa e pur si simplu ca in povesti! Si au dat pe ea 100.000, iar pe pamint cam 24-26.000 $.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
philip spune:
lia, io am plantat bulbi de diverse narcise. sa vedem ce-o iesi. da' nu-s aranjate frumos, le-am pus si ei pe ici colea.
de invitatie...pai uite mama a spus ca vine la mine sa ma ajute ca nasc si evident n-a luat viza, soacra-mea ca vrea sa-l vada pe fecior-sau ca nu mai poate de doru' ei si-a luat. au astia ce-au cu copilasii. ui' de-asta a trebuit sa trag o fuga vara asta sa-mi vad mama. nu ca nu mi-ar fi placut, ca e la milano.
bafta multa!
philip&andreea
copilasi dragalasi
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
cum se face ca te "vad" si pe conchita si pe gabbriela?
... si bursuca 08.05.05
stau si incerc sa rumeg informatia.. cum adica "o vezi" si pe Conchita si pe Gabbriela?
De case nu zic nimic, sunt si eu in cautare de un proiect o sa va arat cand imi gasesc ceva sa imi placa... sa va dati si voi cu parerile.
numa bine la toata lumea.
PS: Comchita pe cand te muti in CA?
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE
conchita spune:
Gabi, in decembrie acum, abia astept,iar o sa traversam america cc cu masina. creca o sa fiu mai vecina cu Simina, decat cu tine si Fetita, ma refer la distante. :-)
pe-aici trece Wilma maine, fetele din FL aveti grija, bafta si stati safe.
Gabbriela spune:
Stau la 5 min de Fetita deci tot aproape sunt...
Fetele din Florida aveti grija si sa bafta.
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE
pisik 4ever spune:
[purple][b]stau si incerc sa rumeg informatia.. cum adica "o vezi" si pe Conchita si pe Gabbriela?
pai pe subiectul asta imi aparea ca tu ai depus ultimul raspuns, iar cand intram ultimul mesaj era de la conchita, alea de ieri unde au fost cateva unul dupa altul. iar mie sistematic imi aparea numele tau daca intram pe foaia mare unde se vad toate subiectele din topic si cine e ultima persoana care a raspuns. de am crezut ca sunteti una si aceeasi persoana (?) dar daca va "vad" pe amandoua ca raspundeti ma gandesc ca oi fi fost eu obosita si oi fi confundat ceva pe acolo... nu-i grav!
... si bursuca 08.05.05
liris spune:
quote:
Acum m-am prins si eu ce-i cu casele de pe site-ul ala! Avem niste prieteni care si-au facut o astfel de casa, are peste 1800 sqf si e superba. E intr-o zona de munte, pt. ca ei lucreaza toata ziua in "vale", care aici e cam poluata si vor ca macar seara si in we sa stea la aer curat. Bine, o mai fi si problema pamintului, ca l-au luat mai ieftin acolo, dar e si mult! iar casa e pur si simplu ca in povesti! Si au dat pe ea 100.000, iar pe pamint cam 24-26.000 $.
si totusi, Conchita,Simina, preturile astea sunt excelente ... de ce nu face toata lumea asta?! de ce se ajunge la preturi astronomice in CA (ca acolo m-am uitat) (ex: www.homefair.com)?! ce inconveniente or fi la tipul asta de case? ca trebuie sa fie un catch pe undeva... ma scarpin si ma gindesc eu asa ca Moromete...
Florida!!! stati safe la adapost!!! si scrieti dupa ce a trecut ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Andrada spune:
Tipul ala de casa modular cica nu e aprobat ptr constructie peste tot. Stiu citeva dezavantaje de la o colega de serv care si-a facut. Peretii sint grosi (dublu decit obisnuiti, modulele sint facute sa functioneze singure sau atasate), numai anumite module merg etajate, iti trebuie contractor sa aiba grija de fundatie sa fie turnata, de conducte (aprobarile de la stat costa imens), etc.Parca mai erau citeva chestii (amenajarea macaraleleor???) care trebuia sa si le puna ea, dar am uitat. A mai avut problema cu niste module la transport. Is mari si nu poti sa spui asta nu-mi place adu-mi joi alta.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu