Fetele din America (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Takacs spune:
Hai ca m-ati lamurit cu casele modulare, ca pana acuma n-am vazut decat din "bete de chibrite". Oricum nu-mi fac curand, dar mi-am astamparat "nevoia de cunoastere".
Mai Anca, ai bagat spaima in mine, dar ce am citit ce scria pe site-ul respectiv m-am mai calmat. Pai stai ca sunt inca in faza de proiect si cum toate proiectele se rumega si se analizeaza, cred ca mai dureaza.
Floridiencelor, cum va merge? Ati scapat, sau inca nu de tot?
Alina (Irinusha) ti-am scris pe PM.
conchita spune:
Liris, inca nu stiu de inconveniente, de aia intrebam si eu pe-aici lumea care stie. si noi tot in faza de cercetare a subektului suntem. :-)) mai bine spune cand ajungeti aici? cu Wilma, cred ca fetele mai din sud sunt mai afectate acum, ca pe-acolo trece ochiul uraganului. aici e furtuna puternica, ploaie, etc, tacamul obisnuit. Elenalove, Crismir, Xela, si Yank, doamne ajuta sa treceti cu bine de asta.
Andrada, la ce conducte te referi?
Pisik, s-a intamplat sa ne vezi asa pen'ca la ultimul postant poate aparea si ultima persoana care a intervenit in mesaj. in cazul de fata eram eu, ca am modificat "mobile" cu "modulare". si de-aia vedeai nickul meu, desi ultima care postase efectiv a fost Gabi.
pisik 4ever spune:
conchita, complicate chestii ptr o biata mamica ce nu a mai prins o noapte intreaga dormita de vreo 5 luni incoace...
ziceti sa ma pregatesc si eu sufleteste de uragane? vin si pe acolo pe la tara sa salte vacutele de pe pasune? eu ziceam ca e un colt asa de pierdut ca nici uraganele nu stiu de el...
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
conchita spune:
in arkansas ajung numa tornadele :-)) cred ca nu e loc pe lumea asta ferit de catastrofe. desi ziceau fetele deunazi ca in Colorado e cel mai bine. :-))
Oana_B spune:
Helau!
Haidati la capitol nou:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60323" target="_blank">53
Oana_B
Bic spune:
quote:
ha? Bicule, ce am io mah? Unde ai vazut tu 3 zile pe an vara? Cre' ca nu citisi bine:)))
Mey, de citit am citit bine, da' nu m-am exprimat bine. Adica tu ai clasificat foarte bine temperaturile. Si ca sa explic lumii cum e aici am zis ca dupa clasificarea ta exista doar 3 zile de vara, adica atunci cind temperatura se incadreaza la nivelul "mai sus de 70 - cald de vara"
Era de bine, mey, nu de rau.
Irinusha, e foarte posibil ca prietena ta sa aiba chiar un gift registry la babiesrus, care opereaza prin amazon.
Te duci pe www.babiesrus.com si ii cauti numele. Daca nu, tot poti sa-i gasesti orice altceva de acolo. Eu am mai avut gift registry la www.babycenter.com Vezi si la ala.
Ruxij, nu te-am mai vazut demult, taman ce voiam sa intreb de tine.
quote:
Daa, nasol in Bay area, friiig brrr:)) Au patit multi nou veniti in Sacramento. Hai sa viziteze si ei San Francisco. Cum in Sacramento erau 100F, au plecat in pantaloni scurti si odata ajunsi in SF le-a inghetat, pardon, fundu'
Ha-ha-ha. Ce ma enerveaza pe mine astia care vin pe aici si se miiira domne' in continuu ca ce frig e aici vara. Da' nu le trece o data prin cap ca pamintul si clima pe pamaintul asta e foarte diferita in locuri diferite si ca nu totul seamana cu ce stiu ei de acasa.
Cel mai tare ma irita, insa, cind vine lumea din Ro, le spun de 1000 de ori ca aici vara e frig, ca in ciuda faptului ca ziua poate fi placut noaptea te cc pe tine si ca sa-si ia pijamale groase si pullovere si ei nu ma cred, mey.... Dupa care ajung aici, incep sa tremure si in fiecare zi imi spun de 5 ori pe zi ca e frig. Stiu asta, multumesc. Ma pling si eu de acelasi lucru de patru ani, dar m-am obisnuit si acum chiar imi place.
Iar faza dupa care mor e cind se duc in San Francisco la plimbare, le spun sa-si ia geci de vint cu ei si pullovere si ei nu, stiu ei mai bine, pleaca cu sandalute si cu tricoase, dupa sanatosul principiu romanesc "lasa, ca ne descuram noi" dupa care invariabil toti ajung sa-si cumpere fleece-ul de fraieri, ala de la Pier 49, cu inscriptia de San Francisco.
Si cind vin acasa iar imi spun "Da' ce frig e domne' in San Francisco."
Bulbii ii plantez mai incolo. Pe la Thanksgiving, cred.
DPN 31.10.05
Sanca spune:
si eu am fleece de fraieri - tot de la Pier 49 - dar eu, mi-am cumparat-o in Ianuarie... Am invatat si eu o lectie pe pielea mea