Fetele din America (52)
Raspunsuri - Pagina 12
pisik 4ever spune:
bucluc, pe yahoo weather tot in fahrenheit am gasit, si chiar mai rau m-am uitat pe DC si nu am gasit deloc vremea...
multumesc pentru idee, am sa incerc maine ca o sa am creieru mai odihnit, acuma vad ca da rateuri....
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
roxanuta spune:
pisik, poti vedea vremea in Celsius pe weather.com. Incearca link-ul asta http://www.weather.com/weather/local/USIL0225?lswe=chicago%2C+il&lswa=WeatherLocalUndeclared si pune orasul care te intereseza pe tine
pisik 4ever spune:
daaaaaaaa
roxanuta, am intrat si am avut o sclipire de geniu si am cautat si am gasit si am reusit !!! am afisat in sfarsit temperaturile in ceva ce putem intelege!!! stimabilul meu sot imi zice ca sunt tare fac si eu pe smechera, nu-i ziceti nimic am bagat si eu linkul in favorites ca aici pc ul nostru se cheama ordinator si are softurile in franceza, nu cred ca ati vazut asemenea minunatie cu tastatura cu accente. bine ca n-am ajuns prin japonia, ce-or avea astia pe post de tastatura?
mercic, fetelor, acu m-am prins si eu de smecherii...
... si bursuca 08.05.05
liris spune:
pisik, la www.weather.com alegi orasul, si apoi durata forecastului (ptr o zi, weekend , 10 zile, o luna) si apoi vezi ca poti sa alegi jos : "English Units" sau "Metric Units"(cele europene).
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Fetele cu bulbii, ati plantat bulbi pana la urma? Eu da, va arat la primavara ce a iesit:))
Eu i-am luat....si i-am pierdut..undeva prin casa. Acu nu-i vorba ca mi s-a mai intimplat. Pe vremea cind stateam la ai mei tata obisnuia sa spuna: da-i asteia mici un stilp de telegraf si-ntr-o zi l-a si pierdut prin camera ei.
Da ma apuc sa-i caut, in casutza noastra cozy nu pot fi prea departe...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
conchita spune:
fetele din CA, despre case, ce ziceti de solutia de mai jos:
http://www.eaglesnesthomes.com/Homes_Custom.htm
uitati-va la design si la preturi, pliz.
asta, daca va mai aduceti aminte discutia despre preturile la case si la alte cele in CA, comparabil cu restul, in special FL. dupa cercetari indelungate si aprofundate, am ajuns la concluzia ca singura diferenta de cost e la taxele locale, in rest pana si chiriile is la fel. ma refer in suburbs, nu in buricul LA, SD etc.
conchita spune:
hai ca tot la voi vin dupa ajutor, ca nu ma descurc intr-o chestie. fetele studente, ati CLEP-uit vreun examen? ma strofoc sa gasesc niste practice tests pe net pentru clepuit franceza, fara succes insa, si n-am nici cea mai vaga idee cum arata intrebarile (nivelul de dificultate). am comandat o culegere pe amazon, dar vad ca intarzie sa vina. ziceti-mi si mie, difera mult CLEP-ul asta de un examen obisnuit? ajung trei saptamani de pregatire, cate o ora pe zi, oare?
pisik 4ever spune:
liris, ce minunatie de site! ne-am uitat acum amandoi si suntem f multumiti, ne orientam cu hainele pe care trebuie sa le luam cu noi, ptr noi si pentru asta mica. deocamdata pare f simplu, sunt aceleasi temperaturi ca aici (!) multumim!
conchita, pot sa trec testul de fr in locul tau?
... si bursuca 08.05.05
amuleta spune:
Conchita, barbatul meu a folosit CLEP pentru 4 examene dar erau tehnice, nu de franceza. La el a mers in cam o luna pe examen dar cam 2 ore pe zi, ca erau lucruri pe care deja le facea de ani de zile la lucru, a fost numai o recapitulare. Asa ca in principiu se poate, daca ai niste ani de franceza in spate (ca mine, vreo 12 !- si la ce mi-a folosit ? vorba politaiului).
ruxij spune:
Andrada, pai ia pune tu bulbii aia, ca vreau sa vad poze la primavara. Eu am pus lalele si zambile, acum vreo doua saptamani.