Bebelusi de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
acusor spune:
Neata fetelor!
In sfarsit apuc si eu sa va mai scriu cate ceva.
Katink, inca mai face kk verde. N-a mai fost complet verde. A fost si verde si de culoarea mustarului. Dar tot la 2 zile face. Nici nu-mi dau seama bine cand se screme ca vrea sa faca sau il doare burtica.
Bogdana, ai niste fete superbe. M-au "dat pe spate" pozele in care sunt amandoua in pat si cea cu rochita. E o adevarata printesa Cristinica ta!
Merci de raspunsul cu laptele. N-am facut prostia sa fac laptele praf cu laptele meu.
Gabirus, noua ne-a recomandat doctorul sa-i facem Pentact-Hib si Engerix. Mi-a spus ca astea il apara de mult mai multe boli.
Vad ca voi vorbiti de Ingerix. Ati facut numai vaccinul asta? Mie de ce mi-a dat sa faca doua?
Cat despre mine eu ma simt cam naspa, cam deprimata. In primul rand, am impresia ca nu ma descurc prea bine in meseria asta de mama. Ma enerveaza faptul ca nu-mi dau seama cand plange de ce plange: de foame, ca tre' sa-l schimb sau ca-l doare burta. Asa ca le incerc pe toate. Ii bag biberonul in gura, daca nu-l vrea e clar ca e altceva. Cand il legan ca zic eu ca-l doare burta de fapt ii e foame. Rabdarea ma pareseste cam repede. In plus, sunt in continuarea stresata cu greutatea lui. As vrea sa fie mai grasut putin. La o luna si 2 sapt. avea 4.500.
A doua chestie super deprimanta este ca sunt grasa. Am fost ieri sa-mi iau un taior pentru botez. N-am gasit nimic frumos care sa ma incape. Am gasit unul dar aratam ca o matusa. Cred ca m-apuc de regim ca si asa nu mai vrea sa manance de la san si la muls nu ies mai mult de 70 ml care nu-l satura. Si astia ies dupa vreo 5 ore. Mai mananca inca 60 ml de lapte praf dupa.
Gata, m-am descarcat. Va las ca m-am intins.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Irda spune:
Ma duc sa trag un pui de somn ca m-a tocat Daria maruntzel toata noaptea ( a mancat din 2 in 2 ore de-am capiat!!), asta dupa ce mai bine de 3 saptamani mi-a dormit de la 10 seara la 6 dimineata!! Uffff
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
acusor spune:
Mi-am adus aminte sa va mai intreb ceva.
Cum pot sa-i fac program? E prea devreme? Irina, am vazut cu bebelina ta are program. Eu nu reusesc sa-l scot pe bebe afara decat o data de pe zi. Il scot afara numai dupa ce a mancat sa fie linistit si sa nu planga. Acum doarme si in orele astea mai fac ceva prin casa, mananc si eu si va mai scriu voua .
Cat despre lapte, eu ii dau Bebelac. Cum imi dau seama daca ii place sau nu? Mama ma tot bate la cap ca nu-l satura asta si sa-i dau Humana ca a auzit ea ca e cel mai bun. Pot sa-i iau o cutie si sa-i dau si 1-2 mese cu Humana? Cat costa o cutie?
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
anis spune:
'neata mamici si bebici..
Hai ca am si eu ceva timp sa mai vorbesc cu voi, ca incepuse sa mi se faca dor.
Corbioana sunt cu ochii pe tine.Asa cum sarcinile noastrea u semanat, ca de altfel si cea a lui Katink..vad ca si cu bebelusii e la fel.Tu inainte , de fapt bebe inainte doarmea toata noaptea si acum nu.
NOi suntem in stadiul cand dormim toata noaptea...sper sa nu se schimbe..daca ma uit la voi ..se pare ca asa va fi
Acusor, indiferent de laptele care i-l dai, daca bebe nu plange si doarme linistit ,inseamna ca nu sufera de foame.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Mihnea a dormit f bine singurel dar si mami langa tati beton .
Intreba cineva de kk verde daca este alimentat la san depinde si de ce mananca mama si daca ia si fier este de la fier kk verde spre negru. Nu neaparat are ceva bebelusul.
Ella200 si eu il alaptez pe Mihnea doar la san. O sa iti trimit PM.
Corbioana eu stiu ca vitamina C ixeaza fierul nu acidul folic. Am inteles ca vrei sa ii dai si fier si sa incepi cu suculetul de morcov. Eu zic sa nu incepi in aceeasi zi si cu fierul si cu sucul de morcovi ptr ca daca o sa aiba o reactie naspa nu o sa sti de la ce este. Bagaile pe rand. Plus ca unii copii se stramba f tare la fier si le provoaca greata si chiar dau afara si o sa iti faci probleme ca nu sti daca e de la suc sau de la fier. Parera mea - intotdeauna ii introduci cate o chestie noua si dupa o zi sau doua daca se comporta bine ii mai introduci ceva.
Mitub baita subacvatica facem de la 3 zile de cand am venit acasa cu o dna asistenta neonatolog de la municipal nu noi de capul nostru. Acum am invatat si singuri sa ii facem dar tot mai vine dna la noi. Municipalul a vrut sa deschida o sectie de nasteri subacvatice si au avut ceva asistente scolite pe tema asta.
OanaC vezi ca galmita de la torticulis nu neaparat trebuie sa fie o umflatura vizibila pe gat o simti la mana este ascunsa pe gatut.
Intreba cineva de sterilizatul sezetelor eu le sterilizez cu sterilizator de microunde de la Avent cam din 3 in 3 ore.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata!
Asta noapte a fost prima noapte cind Matei a dormit de la ora 23 la ora 5,30. A mincat si a adormit la loc. S-a trezit acum la 9 si a mincat iar. Am baiat mare, ce mai? A facut si in pampers de s-a uns pina la briu...eficienta masa, nu? Acum se cearta cu vrabiutele din caruselul asezat deasupra patului si dupa sunetele pe care le scoate cred ca va adormi la loc. Acum imi beau si eu cafeaua in liniste. Ce viata!!!
Aseara, dupa baita l-am imbracat si eu pe Matei in ciorapei lungi si sosetele iar deasupra i-am dat pantalonasi fara botosei, este asa de haios, este si el baiat mare de acum .Plus ca pantalonasii cu piciorus nu ii stau niciodata cum trebuie si vesnic ii e frig.
Nique, si Matei "serveste" suzeta, nu tot timpul, dar ii place. O fierb in fiecare zi la fel ca si biberoanele, daca o scapa pe jos ziua o clatesc foarte bine si i-o dau la loc.
Dede, ai dreptate cu somnul, ca am observat ca si Matei face la fel, daca a avut o zi mai stimulativa, deja seara e mai mofturos, cred ca ziua aia a fost la fel. Lui Matei i-am dat calciu inca din maternitate ca asa mi-a zis dr. ca la copiii nascuti cu greutate mare pot face mai usor rahitism. Acum ii dau 10 zile pe luna cite o fiola de calciu in ceai.
Ioana, si eu am fost la biserica cu Matei si l-am impartasit, nu avea preotul vinut din ala dulce dar n-a plins la ala acru, sper saa nu ii placa si pe mai tirziu... Sa inteleg ca si Andrei se sperie ushor? Matei tresare cind ma apropii de el, si eu imi faceam griji ca are ceva copilul de e asa de sperios. Drept e ca si eu ma cam sperii ushor dar speram ca el sa nu ma mosteneasca.
Gabi, LA MULTI ANI daca am inteles bine ca e ziua ta! Sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos in viata! Si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Asa ca ai grija ce iti doresti!
Giana, la multi, multi ani pentru Dany! Eu am intrebat-o pe dr pediatra ce vaccin ii va face lui Matei la 2 luni ( miercurea viitoare) si mi-a spus ca sint 4 vaccinuri, dar va fi o singura intepetura ca este un produs care le are pe toate patru dar nu mi-a spus cum se numeste. Ma bucur ca nu-l inteapa de mai multe ori. Si sa il duci mincat ca dupa vaccin cica nu are voie sa manince 2 ore!
Anca si Matei 26 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Acusor, scumpete , nu te necaji cu bebele. Pe mine ma intreaba sotul meu cum de stiu ce sa-i fac? Pai le incerc pe toate in ordine: mincare , ceai, suzeta, alint, schimbat, somn! Daca nu merge cu niciuna o luam de la capat! Si tot asa! In ceea ce priveste mincarea, fii si tu atenta la ce ora i-ai dat ultima oara si dupa 3 ore sau 2 jumatate' incearca sa-i dai din nou. Nu te mai stresa cu sinul ca eu nu i-am mai putut da de la 2 sapt ca nu a mai vrut si a crescut bine si a luat bine in greutate. Iar in ceea ce priveste hainele.....eu am renuntat de mult sa mai caut prin magazine de imbracat ca stiu ca nu gasesc ceva sa-mi placa si ma si enervez degeaba. Asa ca am gasit o croitoreasa tare buna care stie meserie si nici nu e scumpa asa ca imi face ea tot ce imi trece prin cap. Pe 29 ma duc la control, asa ca am sa-l intreb pe dr. meu ginecolog daca am voie sa incep aerobicul si imi fac abonament la sala. Sa vezi atunci ce gagica faina am sa fiu! Fa si tu la fel!
Pupici!
Anca si Matei 26 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
corbioana spune:
Neatza mamici cu bebici! Aici e o vreme de te sui pe pereti iar sta micul in casa azi offfff Si azi noaptea s-a foit la fel din 2 in 2 ore asa ii dadeam ba suzeta ba papa se foia, icnea acolo, se dezvelea offff nu mai stiu, astept acum asistenta sa vedem ce si cum.
Anis eu sper sa nu-i semene la asta Ingrid lui ANdrei ca e naspa cu somnul, asa ca bucura-te de somnic lung si bun acum.
Ankak da pai si Andrei se mai sperie de unele lucruri la care nu ne asteptam, si urla cateodata din te miri ce, alteori doar tresare. Dar ma ingrijora somnicul lui nu stiu ....asa ca am mesr la biserica, oricum trebuia sa mergem.
Monica pai na nici eu nu stiu de acid folic asa mi s-a recomandat probl e ca e si aia o pastiluta si mi se parea prea mult sa stau sa indop la el zilnic. Cred ca incep cu Fe Haussman si vit C dupa schema care mi-a dat-o 30 zile Fe, 10 zile Vit C timp de 3 luni. Iar eu la suculetul de morcov ma gandeam cand implineste 4 luni fix sa incep. asa ca nu ar mai fi mult de asteptat. Ei sa mai vedem si ce zice azi si cum ma convinge. Clar nu dau totul in aceeasi zi. Nici nu ma gandesc in fond eu aleg pt copilul meu zica ele ce-or zice.
Irda ce-a crescut si Daria heheheee vine mica din urma ce mai!!
Bogdana sunt super pozele cu fetitele tale. Crsitina e clar bucatica rupta mami ce mai! Miruna seamana cu tati si amanadoua sunt niste papusici.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
gabirus spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urari. La fel va doresc si voua.
Boga, nu cred ca e varicela, a avut deja Eva. Dar mai circula si alte rujeole si din astea. Doamne, cand ma gandesc ce noroc am ca nu a facut cand eram gravi ...
Sigur ca am incercat sa-i dau portie mai mare lui Lucas, dar rareori bea mai mult de o sticluta de 135 ml si tot e fomist rau dupa 2-3 ore . Dar daca nu e recomandat, nici o problema, mai asteptam cu Milumil 2.
Pupici fetelor tale frumoase, v-am admirat pozele.
Corbioana, noi avem mereu la indemana mir, daca e marait in mod nefiresc il dam cu acesta si in genere se linisteste in scurt timp. Oricum nu strica sa-l ai in casa, rau nu face in mod sigur nimanui. Pupici lui Andrei.
Monica-Elena ma bucur ca doarme Mihnea singurel. Mi se pare cel mai sanatos. Si eu abia astept sa ne mutam in casa mai mare, ca acum nu ne mai ajung camerele sa doarma fiecare in dormitorul lui.
Va pupez pe toate. Si sper sa aveti o zi mai buna ca mine ... n-am stare de nimic azi ma seaca luna asta plina, imi creaza o senzatie foarte aiurea.
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Monica-Elena spune:
corbioana noi am inceput cu o picatura de fier pe zi pana am ajuns la 6 si am inteles ca ier o sa ii dau pana la 1 an marind in fiecare luna cu o picatura. iar de vitamina c mie mi-a zis sa ii dau o fiola la 2 zile cam toata iarna ptr ca ii creste si imunitatea.
gabirus la multi ani mamica frumoasa sa fi sanatoasa si fericita alaturi de ai tai.
mitub frumoasa fetita ai.
anis cuscra un pupic lui ingrid de la mihnea.
mihnea a dormit bine cum iti ziceam in camera lui singurel, dar si mami dupa 4 luni a dormit la fel de bine 6 ore pe noapte de la 22 la 4.30 - ehe ce bine e sa dormi noaptea si uitasem cum este
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos