Bebelusi de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anca,multumesc pentru urare.Am baiat maaareee,a facut 2 luni.
multumesc pentru apreciere.

Noi nu facem azi vaccinul ca se gaseste foarte greu si abea maine sau poimaine face rost doctora de el.

mitub,ai o fetita superba si e grasuta cu falcute...o splendoare!!!

Pupici!

Giana si Dany 17 august 2005

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetricite sunteti care dormiti atata noaptea. Petra inca are program de 4 ore noapte si de 3 ore ziua intre papat. Am incerac sa ii scot masa de la 3-4, cu ceai, dar nici nu vrea sa il vada (face un scandal, ca is obligata sa ii dau san)
Noi tot san papam, ne-am cantarit dimineata si avem 5200 g.
Si eu vreau sa ii schimb sticluta de Vigantol, cu alta noua.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Oana, la torticolis cum am mai spus nu ma pricep, nu am vazut nici un caz pana acum, desi la noi se nasc cam 2000 de copii pe an, si in carti nu gasesc ceva mai mult decat ce v-am vazut ca stiti voi. Si daca nu observi semnele de rahitism care le-am scris eu inseamna ca nu are si ca deformarea e de la torticolis. Dar un medic bun care o vede poate fi mult mai in masura sa te ajute.
Ioana, si mie mi se par cam multe de dat la un bebe asa mic. Eu una i-as da Vigantolul si fierul in doza profilactica. Nu i-as da acid folic pentru ca poate avea efecte nocive.
Suc poti incepe sa ii dai de la 4 luni dar cred ca i-ar place mai mult de mere, parerea mea. Deci cati medici atatea pareri.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Irina, saru'mana pt informatiile legate de Galactogil! Tu ai simtit vreo imbunatatire de la el?

Fetelor dati-mi si mie un sfat: bebele meu (care are 2 luni fara o saptamana)mananca din 2 in 2 ore (uneori ii e foame si mai devreme) si nu reusesc sa-l fac sa manance la 3 ore (chiar si noaptea tot cam asa mananca). Am zis ca poate nu am eu lapte - nu e asa ca sanii imi plesnesc de tari ce sunt, dar el nu mananca mai mult de un san si nici pe ala pe tot.
Cred ca de asta ii e si asa foame si mananca asa des, ca nu mananca suficient. Cum sa-l fac sa manance mai mult, ca am incercat toate variantele, nu mai vrea si pace, dak insist prea mult il apuca nervii si se apuca de tipat ! Deja sunt moarta de oboseala! Sunt invidioasa pe cele care zic ca dorm toata noaptea (eu nici macar ziua nu pot ca el nu doarme ci doar atipeste)

V-am lasat ca merg sa mananc ceva.
Pupici la mamici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Simonique, asa facea si al meu pana am inceput sa-i dau supliment. Nu se satura. Manca un san si se culca. Obosea f. tare. Dr. ginecolog a zis sa insist cu sanul dar deja face scandal. Nu-l mai vrea. Diferenta intre bebele meu si al tau e ca dormea oricum noaptea.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Intr-adevar, e mai comod pt. tine sa-i dai supliment si sa doarma. Acum, faci cum crezi tu.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Fetele ati facut vreuna copilashului D3???Noi suntem programati pt. azi si imi e tare frica......Eu am o teama legata de vaccinuri si de injectii.....Doare rau,stie cineva?
Deny si David-Andrei(02.08.2005)
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simonique din pacate nu ai ce sa ii faci. Asa fac cei alimentati la san si la care mamicile lor au ales sa le dea sa manance inca d el ainceput la cerere si nu cu program. Este mult mai bine ptr bebe dar cam nasol ptr mama. Mihnea pana acum la 4 luni a facut asa si sa nu ii fie de deochi de 3 nopti doarme noaptea de la 22 pana la 4.30 dimineata dar ziua isi mentine programmul de mancare din 2 in 2 ore.
Ai intrebat de galactolgil eu am luat si am baut si bere fara alcool si a dat rezultate . Acum nu as putea sa iti spun care berea sau galactogilul.
Si inca ceva daca tu bei lichide consistente in timpul zilei adica supa, ciorba, compot, lapte atunci si laptele va fi mai consistent. Daca bei doar apa sau ceai atunci si laptele este apos. Verificat pe pielea mea. Inceraca sa ii dai ambii sani cand suge se poate ca el sa suga cat ii vine f usor laptele si apoi sa fie lenes. Tot asa de adevarat este ca pe masura ce creste se poate ca laptele tau sa nu il mai sature si atunsi poti introduce incet incet si completare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Deny, lui Matei i-a facut asistenta de la cabinet D2, nu D3 la o luna. L-a durut putin, da' n-a plins mult. Doctorita a zis ca e un copil cuminte.
Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica noua ne-a dat sa luam 8 pic de Fe Haussmann pe zi pt ca are hemoglobina mica (10,98) si o ia ca tratament impreuna cu Vit C - tot asa o fiola la 2 zile (timp de 10 zile pe luna). Mihnea a avut ceva reactii adverse de la fier??
Dede asa ma gandeam si eu, nu prea voiam sa-i dau si acidul folic si chiar asa si fac ii dau doar Fe si Vit C am inceput de azi. E prea mult pt mititle . Plus Vigantol 2 pic/zi. cat despre diversificare, nu o sa incep eu decat de sapt. viitoare sau chiar de la 4 luni (peste 10 zile). O sa incep cred cu morcovul ca e posibil sa-i placa mai putin decat marul, si apoi ii bag cel de mar. Zic eu...nu de alta, alta problema ar fi???

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Acusor, pai intrebarea e ca dak nu se satura de ce nu mananca, ca are de unde(dupa ce termina el, eu scot cu pompa inca 130 ml?

Mergi la inceput