doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, chinezii de la salsa sunt deja 'painful to watch!" Eu asa oameni impiedecati n-am mai vazut in viatza mea, pe cuvant de onoare! Din cauza lor noi am hotarat sa nu mai mergem la nivelul urmator/intermediar cu grupa asta, ca ne tin pe loc! Eu deja ma invartesc pe sub mana, dau din toate alea in ritmul muzicii si fara sa mai calc pe nimeni pe picioare, ba m-am mai si domesticit un pic si chiar raspund la comenzile partenerului de dans, care e si el fericit acuma ca nu mai trebuie sa-mi zmulga mana din umar cand sa ma atentioneze ca schimbam schema Da' chinezii, aia's perduti, domnule! Mai e unu' saracu' care cred ca e sarb sau ungur (o sa va spun si de ce cred asta), care are o nevasta/partenera priceputa, iar el e pe langa; ala danseaza un fel de csardas, nicidecum salsa, adica tzopaie intr-una de zici ca danseaza pe o plita incinsa Ala saracu' zise ieri profesoarei ca el e ingrozitor de stresat de salsa asta haha...cred ca-l cicaleste m.u.i.erea la cap! In rest, tinerei care n-au probleme, un negru care ne da la toti clasa, si cam atat.

vikinga, Greu cu comunicarile astea pe alte limbi. Tata saracu' cand a venit pentru prima data aici si era copila mea mica, se ducea dupa ea sa o ia de la scoala. El mergea inainte cu ghiozdanul iar dumneaei ramanea cascand gura in urma lui cu cate o prietena, iar tata ii tot zicea "hai, mai!". La care toti care treceau pe langa el ii zambeau si-i ziceau "hi!" (adica buna ziua). Tata saracu' o bagase pe maneca, ca pana sa-mi marturiseasca ce se intampla era de-a dreptul panicat, nu stia unde il cheama necunoscutii aia, si mai ales de ce vorbesc cu el!

narancea

liris draga, bine ai revenit; uite aici, cu nea Caisa, terapistul de serviciu sper sa te mai inveselesti un pic

lulutz, distractie placuta la Viena, saluta Praterul din partea mea (adica nevermind, ca nu cred ca ma mai tine minte )

pupici la tot restul de bobor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sara buna!
Eeee, tot la "grasunica" doruleatsei ma gandii azi...daca a iesit cu cezariana sau nu...mi-a venit inima la loc cand am citit ca a fost cu cezariana...si eu sunt curioasa cum arata minunea lor mica.

narancik, e frig la nemti, sau sunt prea "reci" nemtoaicele de te "racii" si tu? hai ca dau si io un rand sa stergi mucii

Pai sa va spun de neamtul nostru. Nu prea stiu cum sa-mi explicitez...suntem noi romanii de vina ca e el asa, sau asa e el pt. ca e neamt? La inceputul firmei aveam de toate prin birouri: telefoane cu acces la exterior, internet la fiecare calculator, calculatoare dotate cu CD-rom, boxe si alea-alea. Au disparut toate pe rand...internet, calculatoarele au ramas fara nimic, sunt legate la serverul firmei si atat, telefonul-singurul care mai ramasese intr-un birou cu ton pentru exterior-l-a taiat de ieri, am primit informatia ca vom primi fiecare un cod de acces pentru exterior, pe care il vom accesa ca sa primim ton si toate convorbirile vor fi inregistrate pe computer, astfel incat sa stie boss-ul cine cu cine si cat a vorbit...oare ne va trage din salar suma asta, inca nu stim...? Vine in verificari inopinate si nu zice nimik, se invarte prin birou, se mai aseaza in spatele cuiva si se uita ce lucreaza, nu stie romaneste, dar intelege cate ceva, asa ca mai rar deschide gura, vorbeste doar cu cei care stiu nemteste. Azi a fost "politzai" sa-i prinda pe cei care ies la fumat in afara pauzelor. Ei, asa e pe la cei nordici, asa se lucreaza pe acolo si el a adus "modelul" si vrea sa-l implementreze la noi???

Noa ca mi-am varsat ooofffff-ul. Sa bem pentru asta!!!

claudelu', da' de unde ai luat varicela???? sanatate rapida si fara multe bube.

Sabina cred ca ccc cam gresi la socoteala...extrema vru sa zica 2,3 kg, nuuu??? sau trebe sa ma "implementez" si eu cu o omega3????

rayu, spalasi rufele??? in familie???

lilanda, ai facut traseul pentru Viena? Unde veti sta, mai in centru, mai pe la margine??? Am inteles bine, mergeti cu avionul?

Sa n-o mai speriu si eu pe dorulets, o sa vada ea pe propria sufragerie. Oricum, unul nu e cat doi...asa ca mai bine ma abtin .

Hai va tzuc, io si maine muncesc (c-asa-i la nemti, nu????) asa ca mai trebe sa beau un rand!(dublu!)

edit: ca sa-i dau si eu liris-ei o si sa-i spun ca ma bucura hotararea de a fi cu noi mai departe.

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nuuuuuuuuu ca am fost cu nevestiq si am dormit la cald cu mina la ..... savarina. si am si baut mult ! de ce oare am racit ? da lasa nu conteaza............ eu sa fiu sanatos !

voi sanatoase ? bine mersi ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

nuuuuuuuuu ca am fost cu nevestiq si am dormit la cald cu mina la ..... savarina. si am si baut mult ! de ce oare am racit ? da lasa nu conteaza............ eu sa fiu sanatos !

aaa, asa daaaaa...! sanatos precum spui!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bona sara... Bre, precum zisei in freo trei rinduri, merg io si la Viena, numa' ca.... saptamina viitoare. Insa acu', daca mi-ati urat sejur placut, asa sa fie!!!
Cu doruletz n-am mai vorbit, insa m-a sunat Mary, Princess of Danmark (), si cica-i in spital...i s-a rupt apa...:-))) Asa ca miine cred, tat poporul danez tre' sa bea si sa-arunce cu petarde!!!

b]mihalea, io tind sa cred ca neamtu' tau s-a dat dupa romani, ca p-aici e o placere frate, sa te duci la serviciu...nu sta sefu'n fundu' tau sa vada ce faci, nici pe unde navighezi (exenmplu narancea), iar cit despre telefoane, asta-i violare curata sa te-nregistreze!!! Acu' ce-i drept, cred ca nici nemtii nu-s ca romanii ( de angajati vorbesc) ca lasa toate objectele firmei la locul lor!!! :-))
caludelu, leaga-ti dejetele sa nu te scarpini...io-ti urez mincarime usoare.
breee, narancea[/b], ai grija la gripa aviara!!! Uuuppps
Ve pupez si weekend glorios!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by narancea

Bine ca esti sanatos

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

salut voios

azi n-am luat portia de omega3, deci nu-ntelek nimik

cine-i Mary a Danemarcei
cat fac 2,13 plus 3,7 in perioada
cum a luat Claudelu varicela, daca Raul nu are
cum am inteles io ca we asta pleaca lilu' tocmai la Viena

si mai ales...

...cum de nu a inteles itsmeeeee ca io m-am intalnit deja cu lexi

vik, spor la eliminat kilele si la trasu' prin inel
itsme si tie spor la salsuiala

iar sting io becu'?

Mergi la inceput

lilutzo, asa inclin si eu sa cred, ca noi-romani de romani ce suntem-l-am "constrans" pe neamtul nostru sa se poarte asa...nasol de tot, da' io-l inteleg, zau daca nu! mai dau un rand!

Pai mary o fi printzesa Danemarcei, nu???? Liluzta are pile sus-puse, de acolo telefonul .

Nu sting becu', doar va urez sa avetzi un we altfel decat al meu!
Pici-pupici!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

Mergi la inceput

arboriko!!! dupa cum se vede, sunt in nevoie mare de o interventie cu omega #3 !!! Acu' ca zici parca imi falfie un bec cum ca as fi citit ca te-ai intalnit cu lexi, dar cum mintea mea fuge in toate directiile iar memoria e blocata, cum am vazut, asa am uitat!!! Daca mai adaugam ca si alcoolul poate fi un factor.... avem tabloul complet! deci, cu scuzele de riguare, ce face lexi??? Cum ati facut cand v'ati intalnit, ia povesteste !

narancea, ti s-o fi gainatzat o pasarica pe crestet, doamne fereste si apara pe toata lumea, si de la aia oi fi luat gripa! baga mare cu tzuica, ca nu e de gluma cu sistemul imunitar...

mihaela, seful tau e cam nazist....aici nu e nici vorba de asemenea conditii, da' poate ca cine stie cine de la firma o fi sarit pragu' ca neamtzu' pare sa sufle si in iaurt acuma prin actiunile astea....ca daca zici ca initial nu era asa, trebuie determinat ce l-a facut sa schimbe atitudinea pe parcurs....oricare ar fi motivul, e cam nasol mediul de lucru pe care ii creaza, ca daca nu exista incredere reciproca, totul e pierdut! Parerea mea...

Mergi la inceput

arboritzo, ce lumina sa stingi, maica???
mai terminati-o cu stinsul luminii asta ca de aia dau eu cu capul de toate grinzile cand vin aici.
nu mai stingem bre lumina ca de cand te-ai mutat tu pe coasta ailalta, am acoperit toate schimburile, suntem 24/7, cum ar veni...

gata, plec si NU va sting lumina

Mergi la inceput