doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mai lasa putin becu' asta sa arda ... Sa fac si eu putina terapie de grup cu voi, ca ma enervai subit dintr-o chestie lipsita de importanta...

claudelu, de unde varicela mami?

p.s. La noi au bagat astia zapada in Bucegi. E pt. toata lumea...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

No ca am mai citit ce a scris si istme, eu il consider nazist de cand m-am angajat...am venit de la o firma cu patron roman, aveam intrernet in toata firma, la un moment dat s-a prins el ca noi cam "stam" pe net, a fost putin scandal, s-a lasat cu niste circulare pe care a trebuit sa le semnam, cum ca nu mai folosim internetul si tf. in scopuri personale, o vreme am fost verificate, dar pe urma s-a "obosit". Unde mai pui in majoritatea institutiilor de stat este internet...ma rog, aia danseaza pe banii statului nu pe banii neamtului. Mda, era nasol inainte cu vizitele lui netam-nesam, acum ne-am obisnuit, nu prea mai are cu ce sa ne prinda, asa ca suntem foarte calmi. Am noroc ca sunt intr-un birou cu fete tinere, nebune si cu un coleg tare "dus" in genul lui narancik al nostru, plin de complimente si de vorbe de duh, asa ca ne facem noi distractie fara sa stie sefu'! Nu-mi displace sa merg la munca, pentru ca nu am "cotact" direct cu bossul, asa ca nu am nici un stres.

Hai ca v-am innebunit cu problema asta! Sa trecem la ale noastre, nu?

acu chiar ca plec, pe maine seara daca mai rezist...

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

gata, nu mai sting lumina
da' io o stingeam pe aia mare, o lasam pe cea mica sa nu dam cu capul de grinda si sa nu ducem cumva sticla, din greseala, la ureche, in loc de gura

carmen, spune tot, ca de-aia suntem aici

itsme, vine pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Rayule nu da tare te rog I-au aparut si lu Raulica multe bubite
Vai de curu meu ce scarpaneala pe capu meu

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ca doar e uichend
si pen'ca a nascut doruletz ofcors
si pen'ca e veselie mare in poiana

Asaaa,acum bilantzul,desi vaz ca nimeni nu a dat cu capu de grinzi:
2 raniti,narancea cu muci Claudelu cu buala cupiilor7sinteti de groaza amindoi)
Mihaela si sefu nazi.
P'aci nu te controleaza asa ,ai voie sa folosesti internetul si in scopuri personale,dar ma rog ,se bazeaza pe limita bunului simt,adica vezi doamne ,lumea nu abuzeaza.
Carmen,pai cum mai,esti necajita si nu vii acilea sa sedem pe prispa si sa-ti versi ofu?Haide,ca ii facem praf aici in poiana,pe cei de te-au necajit
lilutza ,nu-i nimic,iti uram si saptamina viitoare drum bun!Nu stiu,o fi semn de ramoleala pe la scandinavi,de uitam de la o pagina la alta?
Itsme beibi,m-ai ucis cu chinezii aia,plus balcanicu,pliz,schimba clasa,cursu,du-te sa inveti vals,nu mai povesti de aia ca io am imaginatie bogata si pot vizualiza peisaju,m-am cocoshat de ris!
Arboritzo,am cautat pe google sa dau de vreo poza cu Mary of Danmark,da vezi ,daca nu e Adeluci ca dinsa e maestra la gasit rapid pe net una alta..io-s ...sa nu-mi aduc aminte ca ma enervez.N-am gasit nici o poza mai de doamne ajuta,macar de la nunta lor,e nevasta unui printz din Danemarca,fatuca e din Australia,nascuta chiar in Tasmania,da e frumoasa de pica!!!Si la nunta a fost ca o zina,frumoasa rrrrrrrrrau!Auzi ca, s-a gasit si ea sa nasca odata cu doruletu,eheeee,regina o facem pe Alexutza!asa!Sic!
Asa.
las aprins ,poate mai trece vreun poienar,vikinga,lena,Sabina,Mara,Adeluci...

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clau,acum am citit de Raul.Sa ai grija mai,sa nu se scarpine mititelul..poate gasesti ceva cu care sa-l dai,sa nu-l enerveze asa tare scarpineala!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mami Rayu prezent acisilea!

liris atat

auzi la ea, Claudelu ce ai facut tu interzis de te trezisi cu boala asta pe cap nu-i a buna...vezi acolo ai grija de pretendentul domnitzei Amelie...care pana una alta, vaz ca e vikinga cu adevarat bate la aia de le sar mintile din cap

rayu si imi imaginai azi pe "familia germano-italiano-spaniolo-romana" de mi-am inceput binedispusa ziua.

fu azi o vreme p-acilea de numa-numa...soare cat cuprinde, io crez ca gresira astia, de nu pusera nori prin peisaj

fii mea azi fuse la doctor, si acolo nema alta guritza decat a lu fii mea, a speriat-o pe una saraca de 4 ani, ca nu-s ce-i explica ea acolo pe limba ei(diplomat, ceva, politician tre sa o fac, ca vaz ca are limbaritza de te capiaza)...doctorul pediatru de altfel de treaba intreaba inocent: este romaneste???? crez ca-l roadea curiozitatae cum o fi oare limba asta...hehehe...la care barbate miu doct : nu e nici o limba, e de-a bebelusilor...mda!

Mihaela, pai daca nu e sefu prin apropiere si nici in clin nici in maneca nu o ai cu el, adica nu-l vezi ziua ca sa te streseze, nici nu te mai gandi...go for it! enjoy the work...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

scularea! si fugutza pe net si comandati-va Tamiflu (cu reteta) impotriva gripei aviare ...tocmai am citit ca se poate comanda ... si ca nu sunt pe lista persoanelor care in caz de vor primi vaccinul (unul din zece)

revin, dupa ce

aaa, si Danemarca are printz mostenitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

tamiflu sta in ziare ca nu a bun la asta aviara, nu ajuta cu nimic.

si da ! am primitara un printz ! uraaaaaaaaaaaa inca unu pe lista de plata, sa-i dam milioane de koroane hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineatza!!!
Ia si o fuga prin poeienita, inainte de a pleca la nemti
arborici, cre' ca ti-ai dat seama who is Mary!! (daca vrei poze, uite intra www.dr.dk/Nyheder/Indland/2005/10/14/204929.htm" target="_blank">aci, in stinga, ceva mai jos, ai "se billeder" si apasa pe "Klik her"). Cica a nascut naturel(dupa 10 ore de la internare), un baiat cam "mititel", asta daca-i sa-l comparam cu Alexandra noastra: 51 cm, 3,500
mai...ce-o-nvatati voi pe itsmenuta, ah??? Sa schimbe clasa de salasa si sa nu mai aiba ce ne povesti????
iar pe claduelu' si pe jupinu' narancea ar trebui sa-i bagam la carantina, ca-s molipsitori

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput