doruletz stie DC... (scandinavi 79)
Raspunsuri - Pagina 10
Maria I spune:
De dimineata, poienari
Am trecut si eu, asa, c-am vazut lumina si m-am oprit sa , ca prea sunteti intr-un fel de uita omu' si de boala si de-ntristare
Voiam sa-ntreb de Dorulets, cum mai e?
Dau un rand , asa ca de we
narancea spune:
aaaaaaaaa auzi , tu esti Maria aia din Frantza ?
nea Dorel e bine, e lauza situatzia acolo .........
Rayuela spune:
neatza!!
Tocmai m-am uitat la niste scene de la nunta lu Mutu.Voi il stiti bre pe Mihai Albu?Cica e mare creator de pantofi,dar asta nu ar fi necazu.A fost invitat la nunta respectiva cu nevasta-sa.Oameni buni,dragii mei.Sint inca sub soc,nu stiu daca sa ma riz sau sa nu ma riz.O asemenea femeie io nu am mai vazut de o gramada de ani,nici macar la teveu.Niste fitze si niste ochi dati peste cap,de am ramas cu gura cascata.Nici nu stiu cum sa o descriu,trebuie vizionata gagica,ce sa mai discutam.daca erati mai aproape de mine o imitam ,ca ma pricep.Ma intrebam,oare nu oboseste mai fratilor??bre,dar nu se oprea o secunda.Cum veneau aia cu camera pe ea,parca era intoarsa cu cheitza,pac ochii peste cap,gura tuguiata,hahah,tot tacimu vericule.
hahaha,sa-mi revin cu o cafelutza!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
neatzaaaaa
Rayu esti mortala...da il stiu pe nenea ala (face niste pantofi cam naspa dupa gustul meu, dar deh, poate stilistii din romanika or avea alte criterii )...si tanti aia zice ca e scobitoare pe tocuri si cu niste aere de-ti trebe evantai cand stai pe langa ea ...cica a fost modelina...mda...de cartier acolo, nu ca Diana Dondoe, pe care o vaz zilnic la Fashion tv,cica fata ar fi pe locul 5 international cotata ca model...good for her, bine dar si traieste la Parigi.
In Danezia e loc de pentru kinderul-printz...mey, mie Mary mi s-a parut pana acu cea mai dragutza printesa...ca Leticia Ortiz saraca mi s-a parut cam trista...Mary tasmanianca, mi s-a parut asa common si haioasa.
narancea spune:
da, tot racit ! mersi de intrebare hahahahaha curg mucii ca niagara
si miine tre sa plec la africana ........... ma duc bolnav ce sa fac, daca asa mi-a fost dat..... si le-o dau si eu lor, si uite asa.
Rayuela spune:
mi-am revenit din soc!.Lena ,pai putea sa fie si modela modelelor ,fatuca respectiva trebe sa aiba niste probleme la mansarda,altfel nu-mi explic comportamentu...era deviata rau cucoana.Care e mai modela aia romanca,prind si io Star(cre'ca la asta te referi,ca are si fashion television) si poate o vaz si nu stiu ca e compatrioata!na necaz!
conu narancea,pai nu vorbim cu matale sa nu ne dai microbi.Hai sanatate si nu-i ierta pe africani,baga-le si niscai muci mioritici
deci ,sa bem pentru printisoru lu Mary,sa le traiasca!Adeluci,daca ai timp,nu gasesti matale niste poze de la nunta lor,ca io am cautat si nimic!A pus si lulutza ceva poze,dar nu de la nunta..a fost tare tare frumu miresica.
P.S.-gata nene ,azi vreau sa imi dau okii peste cap ca madam Albu,vreau sa vaz daca ajuta la ceva!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
ce sa ne mai dai ? ochii peste cap ? na ia da-te si pe spate .....
cu ochiipeste cap si roatele-n sus. astea minuni si figuri la romancele noastre hahahahahaha
Adela99 spune:
no, bine no ... daca vreti poze
www.aftonbladet.se/kvinna/0504/04/mary-355111-623882.jpg" target="_blank"> aici
www.ba.no/multimedia/archive/00404/Prinsebryllup_Danma_404656e.jpg" target="_blank"> aici
www.ba.no/multimedia/archive/00404/Prinsebryllup_Danma_404659e.jpg" target="_blank"> aici
si
aici
aici
www.vg.no/bilder/bildarkiv/1097094903.69412.jpg" target="_blank"> aici
narancea spune:
mai da-le citziva ani si se despart si astia hahahahaha ca fratisu, tot asa era in ziare, valeleu dragoste mare cu chinezoaica bla bla bla printzul si printzesa si copilasi mici printzisori cu dintzisori si apoi tziganie tata prin ziare hahahahahahaha
Adela99 spune:
mey, io nu-s la curent nici cu Mutu nici cu Albu, d-apoi cu ale lor consoarte da' ma facurati curiosa si am dat un google
si nu pricep ... Lena, sa nu-ti placa tie pantofii lu nea Albu?
ia uite ce scrie aici:
"Publicul Mihai Albu il formeaza femeile care se vor remarcate, scoase din multime, cele care vor sa isi "strige" personalitatea prin toti porii, femeile curajoase, care nu se sfiesc sa poarte tocuri si, bineinteles, cele care isi permit sa poarte o incaltaminte personalizata, cu semnatura."
si devenii si mai curioasa asa ca cc cautai mai departe si uite
www.apropo.ro/content/artimgs/2003/02/28/44594673461068_100_142_.jpg" target="_blank"> aici
www.apropo.ro/content/artimgs/2003/03/02/44765186467810_200_258_.jpg" target="_blank"> aici
www.apropo.ro/content/artimgs/2003/03/03/44861331895704_200_300_.jpg" target="_blank"> aici
www.apropo.ro/content/artimgs/2003/03/03/44861350831966_200_300_.jpg" target="_blank"> aici
asa ceva ...
da' cu toate cautarile mele, tot curioasa ramasei, ca n-o gasii pe consoarta lu Albu, doar ca o cheama Julia ... asa ca va pun cateva poze de la nunta lu Mutuwww.revistavip.net/static/images/gallery/39/jpg/05.jpg" target="_blank"> aici
www.revistavip.net/static/images/gallery/39/jpg/06.jpg" target="_blank"> aici
www.revistavip.net/static/images/gallery/39/jpg/03.jpg" target="_blank"> aici
Julia ii printre alea care se batzaie?