doruletz stie DC... (scandinavi 79)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Rayule da ma mananca peste tot acum Cel mai rau e ca trebuie sa stau in casa vreo 3 saptamani
Mai pediatra mi-a zis ca nu ia Raulica pentru ca a fost vaccinat impotriva, dar eu stiu...oricum eu zic ca e mai bine sa o faca acum cat e mic
Claudia&Raul (01.04.2004)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Rayule da ma mananca peste tot acum Cel mai rau e ca trebuie sa stau in casa vreo 3 saptamani
Mai pediatra mi-a zis ca nu ia Raulica pentru ca a fost vaccinat impotriva, dar eu stiu...oricum eu zic ca e mai bine sa o faca acum cat e mic
Nu stiu cum se traduce dar mie imi recomandasera oatmeal (ovaz) cau fel de cataplasme. Si Calamine Lotion e tare buna dar nu stiu daca se gaseste la romania.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
narancea spune:
rizi tu, rizi, harap alb......
hahahahaha clauditzo cum merg treburile in arad ? toate la locu lor ?
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by narancea
rizi tu, rizi, harap alb......
hahahahaha clauditzo cum merg treburile in arad ? toate la locu lor ?
Toate la locul lor, bubele nu se plimb, stau cuminti
Baga repede ceva alcool sa scapi de muci...fac cinste
ocebine spune:
quote:
Originally posted by narancea
- calule maninci ovaz ?
- no ! oatmeal as vrea sa vaz !
Imi iesi Pepsi (diet-diet nu te speria) pe nas.....
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Sabina spune:
Rayu, 2.8 kg plus 2.8 kg inseamna 5.6 kg, deci ai avut dreptateM-am facut de ras:)) rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NN, ti s-au intors blestemele.Baga tuica
Claudelu...sofia a avut varicela asta primavara, a fost ingrozitor, saracuta.Cica zovirax(ala de herpes)mai mangaie suferinta.
Oare ce face Doruletz? Cum o fi cu alaptatui? Sper ca nu s-a descurajat. Cine vorbeste cu ea sa-i transmita de la mine sa nu se lase
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.