doruletz stie DC... (scandinavi 79)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
neata! dupa o pauza de doua zile ... atit a durat lingerea ranilor, am decis ca sfatul de aici, de a intra la scandinavi ptr o portie de buna dispozitie are nu doar sens, are efect terapeutic. O sa ma tin totusi departe de subiectele in care mamicile isi mingiie burtile toata ziua, nu-mi placeau deloc nici cind eram "chipurile" insarcinata, d'apai acum.
eu sunt mai bine acum, probleme tehnice doar ... ca ma amina cu curetage-ul, nu stiu nici eu pina cind, doctorii vor sa lasam sa-mi vina singur ciclul, desi se intelege .... el singur nu va veni, adica mie mi-e clar, lor nu. si I hate when I am right. sunt foarte atenta la eventuale crampe, febra, semne ale unei posibile infectii datorata corpului strain care a ramas in uterul meu. booon si sa trecem la subiectul zilei:
Doruletz, burtica aceea prevestea un copil deosebit. si asa a fost! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va umple vietile de bucurie!!!
Vik: in spaniola estrenimiento este constipatie (cu n cu tilda dar n-am fonturi), catarro este guturai, raceala; gripe este gripa. toate se cetesc cum se scriu. dar cu cea mai mare placere te invat sa-ti injuri soacra. asta da eliberare cind simti ca explodezi.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
LIRISULE,ai luat o hotarire inteleapta!La scandinavi e voie buna si e terapie in grup!
ma bucur ca ai revenit si o sa facem tot posibilul sa iti zmulgem un zimbet!
multe pupaturi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Liris bravo! Stai pe aici aproape de noi. Normal ca nici eu nu m-as baga la subiecte asa mai sensibilicoase, de as fi in locul tau. Dar la noi se bea si se ride. Si e recomandat de amindoua pt tineNarancea un genlteman ca de obicei impiedicate zici.. hm. Mai fetelor dar la intilnirea de scandinavi am auzit ca NN e un suflet sa-l pui pe rana, numai cuvinte dulci si blajine auzi de la el, plus bucatar excelent, ce mai o floricia de barbat, numa' in scris ne "alinta" asa cu drag. Ca sunt sigura ca e cu drag, ar lesina fara noi astea Arborici trebuie sa slabesc pt ca prin vara slabisem deja dar apoi am fost in ro la mama unde am exploadat, apoi la frate-miu in italia unde explozia de kg s-a fixat si mai bine:)) asa ca da, trebuie sa le dau cit colo de pe mine jos kg astea, asa cum eram inainte, ca de nu asa or sa ramina. Apropo de kg, cred ca Doruletz e mladioasa acum dupa ce a lasat ditamai burtica acolo, adevarat fotoliu pt asa printesa scandinava!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Claudelu spune:
Celor care inca nu l-au vazut pe nenea NN va spun sincer ca e un tip ..numa ca are 2 m , pe mine ma scuipa cu usurinta in cap
PS: AM varicela, vreti si voi??
Claudia&Raul (01.04.2004)
annie_xtreme spune:
Daca varicela = varsat de vant io vreau, ca n am avut cand eram micaaaaaaaaaaa (si cik e nasuol dak o faci la maturitate, nu mai stiu exact de ce).
PS: mi am dat seama: Alexandra Anna = 2x Ana (eu) la nashtere (dpdv al greutatzii). Impresionant :)
ocebine spune:
Vikinga, am ris o gramada de povestea ta...si la noi s-a aplicat o vreme conversatia prin gesticulare. Sotul meu este de origine polonez iar bunicii lui nu vorbeau o boaba de engleza (dupa 35 de ani de America) iar parintii scirtiiau si ei. Mama si tata tot la fel la inceput. Iar ploneza/romana/engleza s-a contopit cumva. Plus ca tata mai avea ceva neuroni ramasi cu ceva rusa...
Claudelu, sa ai o vointa de fier...io facui varicela la 21 de ani....am avut "bube" si in cap, si intre degetele de la picioare, si pe oki si la subratz (scuze de imaginile grafice)....credeam ca imi pierd mintile de mincarime....dar n-am ramas cu semne.
Liris si eu ma enervai acu' ceva vreme si tot aici m-am intors ca parca-i muuuuult mai bine. Are Rayu' dreptate cu terapia'n grup. Unde pui ca mai tragem si in timpul programului
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Sabina spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
PS: mi am dat seama: Alexandra Anna = 2x Ana (eu) la nashtere (dpdv al greutatzii). Impresionant :)
Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce
idem, idem! eu am avut fix 2,8 kg.Iar Sofia 2,7, deci ....si mai impresionant:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Doruletz, sa va traiasca motzata! Alexandra o kiama shi pe Julia mea In caz de muuulte intrebari, ne-om stringe maicile la sfat shi te-om lamuri
Liris
Viku, mai sa cad de pe scaun cu famelionu tau sintetzi haioshi rau
Rayu, mijto faza cu sotzu, al meu a avut noroc cc ca a putut dormi toata noaptea la ambele nashteri, kit ca io huhurezeam pin casa
Ai mei plozi fac dezastru prin casa, n-ai loc sa calci in sufragerie, da-i las, ca mai e nitzel shi-i culc
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
bonjur itsyou!
( ce ti-e domle cu pasarelele astea.Asta de la salsa se trage?mai zi-ne de progresele chinezoilor,ca de ale tale nu ma indoiesc)
daaaaaaaa
asa!Primul adevar care trebe sa-l comunicam doruletului,apropos de ce zicea si Iren:sufrageria ta nu va mai arata never ever ca altadat.In urmatorii 3-4 ani,scoci pe la sertare,carti aruncate de-a valma,pereti desenati cu pixu ,telecomenzile azvirlite,ascunse,demontate.Poate ai totusi norocul ca Alexutza sa fie mai civilizata ca Ameliemohamedali(asa ii zice tata ,ca e batausa)
hai fetele,o mai speriem?
Sabinutza si Extrema,io nu pricepui nimic din calculele alea,da nu va ingrijorati,atit ma duce pe mine capu la aritmetica,adica nu prea departe.
cuscra Claudica,esti incredibila,cum facusi bre varicela?Sa nu-mi spui ca a facut si Raul!!Muama,io habar-n-aveam ca se poate face asa de tirziu.valeu,daca te maninca asa cum descrie Anamaria,te-ai fript,ai grija,cica pe aici au o solutie care se aplica pe bubitze si "racesc2 locul,adica mai atenueaza din mancarime!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou