doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutza,ce sa spal taica,ca iaca in 3 minute trebe sa fiu acolo si consortu meu(era sa scriu:consateanu meu) a adormit in canapea si numa io stiu cit de greu pot sa-l trezesc ,doarme omu asta un somn adinc ,de poti taia lemne pe el( ca sa fiu in ton cu evenimetele de azi,pot sa va zic ca in noaptea cind mi s-a rupt apa,dormea tooot asa,l-am zgaltait ca o nebuna ,incepusem sa pling,ma speriasem,intr-un final l-am trezit ,si cind a auzit :APA!!!,a sarit din pat ,si a zis :APA?Unde e APA??Si fuga la baie sa aduca mopul sa stringa !hahahha,ca mi-am adus aminte!
Faza e ca daca nu-l scol,nu pot sa duc rufele,si imi pierd si timpul de la spalatorie,shit shit si iara shit!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
intr-un final l-am trezit ,si cind a auzit :APA!!!,a sarit din pat ,si a zis :APA?Unde e APA??Si fuga la baie sa aduca mopul sa stringa !hahahha,ca mi-am adus aminte!
Faza e ca daca nu-l scol,nu pot sa duc rufele,si imi pierd si timpul de la spalatorie,shit shit si iara shit!

Toarna-i neshte apa peste el...:-))...sau mai bine speli alta data si lasi omu' sa doarma

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nah daca e normal una ca asta la asa chef aveam numa' o bere din aia mica in casa..ma fac de tot risul aici la germanika... . Anamaria am ramas cu gindul la don perignon eeeee si-un moet sa fie numa' sa fie asa in gasca de scandinavi.Narancea astia vara sunt enervanti rau, numa suparaturi de masini pe aici, lamborghini, aston martin dracu sa le ia ca nici nu le stiu pe toate oricum sunt lipite de asfalt si fac brrrrrm brrrm(asa cum zice aldo) cu zgomot ca niste tigrii asa:)). Acum ceva timp prin aprilie asa, eram la semafor cu Aldo in carut deh si eu ca mamele obosite asteptam sa se faca verde si trec prin fata mea trei ferarri unul dupa altul, in a doua michael schumacher la volan! apoi am aflat ca era in vizita aici pe insula. Isi etaleaza toti masinile pe aici, eu una le prefer pe alea de epoca..frumoase rau de ramin afish. Uite de aia slabesc eu acum ca sa-mi shada bine intr-una din aiaApropo scandinavi am slabit un kg jumate!!! Pina pe 25 tre sa fie 5 pierdute!Lil' tu miine pleci la Viena, drum bun si sa aveti parte de relaxare si un program frumos!Istme asa e cu tata-patata ca de acum asa i-a ramas porecla. Plus ieri seara la resto iar haos multicultural la masa noastra, de cei de alaturi se uitau cu niste ochi maaari sa se prinda ce natzie suntem:)) Eu cu alberto pe engleza, cu tata pe romaneste, sotzu' cu soacra pe spanish, eu cu soacra pe germana, soacra cu tata pe un fel spaniolo-italinesco-romaneasca asa, adica salata asezonata cu miscari din brate:))) Si iar fu faza celebra cu acel cuvint "constipat/a" care pe spanish insemana racit si pe romaneste nah stim si noi:))) Si vede soacra ca aldo stranuta si incepe pe spanish acolo catre alberto ca "bla bla...costipat bla bla" noi vorbeam intens ceva si nu i-am raspuns, ea mai zice o data de doua ori. Si tata colo gentleman adevarat ne pune la punct pe toti. "shhhht. ascultati! femeia asta e constipata, nu ii prieste mincarea, luati-i altceva oameni buni". Si apoi explicatii alea alea. Cuvintul asta pe spanish "constipat" mi-a dat mie mari batai de cap cind am fost insarcinata. Nu stiam chiar mare lucru pe germana si eram cu sotzul la dr si-i zic sa-i spuna dr ca am nevoie de ceva pilule ca-s tare costipata. Si cum nu stiam sa zic in engelza cuvintul decit asa ca i can not ... neh am preferat sa-i zic pe romaneste ca deh atitea cuvinte se aseamana cu italiana, spaniola, poate franceza si cum le vb pe toate ma gindeam ca intelege el mesajul:)) Da de unde! Dr ma ia la intrebari: e grav? stranutati? aveti febra? ...io total derutata...ma gindeam cum mama naibii sa faci febra de la constipatie fratilor! Mi-a dat o aspirina si m-a trimis acasa, cica e ok, trece! Eu bosumflata rau de tot, in masina ii zic sotzului nerfoasa rau! Cum sa mi se dea o aspirina ca sa...nah..ca-s nemtzii astia batuti in cap! Apoi ne prindem noi de incurcaturaLena cred ca a mai auzit povestea:))Azi am fost la piscina, tata s-a tratat numa la jacuzzi, cascade de apa, in sauna a stat numa' 10 min, a iesit de acolo si direct a vrut o bere:) Acum mi-a fost jena sa intreb de ce:)) poate o fi fost numa' de la caldura nu de la nemtzoaice dezbracate:) ori pt ca nu putea sa le vada bine, ca el poarta ochelari si s-a plins ca i s-au aburit si a trebuit sa si-i scoata. Ei asa de frustrare, sa fie in jur si sa nu poti sa vezi:)) Glumesc, e om serios. Prea serios. M-ar omori de ar sti ce am scris aici:)Oricum dupa a fost in forma buna, nu ne-am certat, pus pe glume, optimist, ei asa mai da!Gata ca mi s-a terminat berea si nu ma pot uita la voi cum goliti sticleleMiine la cafea! Pupwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayu asa cu sotzul:))www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, spalatzi rufe in public la miezu' noptii??? ufff, greu se mai traieste in suiedia!

lil', sper sa nu te ajunga vrajile lu' conu' narancea si sa te ploo la viena. sa va dati in carusel, sa vedeti stephansdom si sa mancati eclere

vikinga, de ce trebuie sa slabesti?

io acuma sting becu', numai nu va impiedicati de sticle si pahare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

doruletz, felicitari!!!!!!!!! si mii de Alexandrei Anna.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

doruletz FELICITARI!!!!!!!!! Sa-ti traiasca fata, sa se faca mare, frumoasa, desteapta si devreme acasa:))))
Fetelor da' 4,6kgaoleu vreau si io cupil, da' o matza lesinata s-o pot duce 9 luni ca la spatele meu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza impiedicatelor !

da ma vikisoara, daca la voi pe insula aia bestelita nu vezi ferarri si lamborgini apoi unde vrei sa le vezi ? in moskowa ? hahahahahaahah

pleaca luluci in viena ? sa ai un drum bun madam si nu te da rau in stamba acolo, ca aia e oameni civilizatzi nu moldoveni hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aoleuuuuu...Vik gata mi-ai facut ziua, ca io acu citii ce ai scris tu aseara...rad ca sparta, ca nu-s de ce dar io chiar mi-o inchipui pe soacra-ta asa cu o fatza serioasa si pe tatal tau luand totul asa mai in bascalie frate sunteti buni de un film ceva, telenovela "o familie de pe Sylt"...hai ce ziceti punem de un sitcom

doruletzul refacere rapida, sper sa nu te tina aia prea mult in spital...fetelor nah, ca-mi exprim si io admiratia pentru frantuji...bre, astia chiar gandesc, daca era saraca aici, o lasau sa se chinuiasca sa o scoata pe grasunelul mic pe cale naturala...ca astia nu prea e intregi la cap, cand e vorba de nasteri ...bravo again pentru frantuji!

Lena si Freyozaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
iaca am terminat si cu rufele,daca cumva va intereseaza
dadada,vikingutza,ai o famelie,mai ceva ca Flinstonii,adica a mea.Cunosc perfect sportul asta cu datu din maini,in locul unei limbi comune,culmea e ca ne intelegem,sa vezi pe ai mei cum se inteleg cu vecinii de pe aici,numa gesturi,la o adica incepe omu sa mai danseze,sa scoata tot felu de sunete,care mai de care mai bizare,ca sa se faca inteles!
lena,si aici ar fi lasat-o la chinuiala.Pina in ultima secunda,trebuie sa fie panica mare,sa recurga la cezariana.Ceea ce,zic eu,e o timpenie,chiar daca sint adepta nasterii naturale!Pai daca vezi ca femeia nu are cum ,domle,de ce o mai lasi sa se chinuiasca ore in sir?
hmmm
asa,narancea?Ai lipsit aseara,cind s-a lasat cu sticle goale prin poienita,aaaasaaaaa cevaaaaaaaa
restu lumii,pupaturi la gramada!
P.S-vezi lilutza,cum ne alinta narancea?iaca,azi sintem impiedicate!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput