OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Hi,hi, hi, hi.....buuuuuuuuuuun subiect.Am ras de m-am prapadit.
Acum hai sa va spun obiceiurile mele ciudate:
>cand eram la scoala cel mai bine invatam.....pe
>cand sotul e in bucatarie neaparat tre' sa fiu si eu pe acolo sa fac treaba
>o matusa de a mea isi molfaie limba
>cumnata'meu pleaca de acasa cand nevasta'sa calca rufe

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu ma acopar cand dorm si daca sunt 40 de grade kiar si daca e un cearsaf subtire, acoperita sa fiu si cu patura sau mainile/parul pe fata ca sa nu mi se vada moacacand ( scuzati cacofonia ) dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

La ce chestii super-haioase am citit pe aici, ale mele sunt mici porcarioare, da' vi le spun: nu ma culc decit dupa ce ma uit pe vizor(daca se intimpla sa adorm inainte, nu exista sa nu ma trezesc. Imi e frica de hoti, mey - am impresia ca stau in fata usii si asteapta sa navaleasca)
Alta: daca adorm cu fata in sus, am sigur un cosmar.
Si ultima: nu pot dormi cu geamurile deschise. Cu toate ca stau la et.6, mi-e teama ca vin hotii pe o fringhie de pe acoperis. Il scot din sarite pe sotul meu cu asta. Cind se culca, toate geamurile sunt deschise, dar astept sa adoarma si le inchid

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

reteta pt a scapa de mohoreala zilelor de toamna? a se citi subiectul :))) Am si eu cateva ciudatenii de care nu pot scapa: inebunesc cand vad gulerul la camasa la barbati putin indoit sau stramb sau intrat sub haina de la costum. Mi s-a intamplat de cateva ori sa vad chestia asta la prezentatorul emisiunilor de stiri sau in filme...a trebuit sa inchid televizorul sau sa imi caut altceva de facut( chiar daca eram super interesata de ceea ce vedeam) caci numai la gulerul ala si cum sa il indrept ma gandeam. La fel urasc sa vad maneci iesite de sub haine...asta de la mama cred ca mi se trage:)) . Apoi daca imi place o melodie o ascult la exasperare, cate o saptamana intreaga aceeasi melodie. Sotul meu o ia razna, si chiar daca ii place si lui melodia , incepe sa o urasca:)))) Mie imi trece dupa o saptamana , el ramane cu sechele : nu mai asculta niciodata melodia:)).Nu dorm noaptea fara sa am curatenie in casa. Pot sa pic de somn dupa o zi de alergat dupa gandacelul meu si tot nu ma las pana nu sunt puse toate lucrurile la locul lor. Nu mai zic de usi la dulapuri . Sotul meu mereu o lasa deschisa dimineata cand pleaca la munca si il sun sa-i spun sa nu o mai uite data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

mai, eu una ma pieptan (cu degetele) in somn... partea proasta e ca am parul lung si moale deci se mai incalceste asa ca trag de el de nu se poate si se intampla sa ma trezesc dimineata cu smocuri de par pe perna

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

mey fetili sa va spun si eu tacaneala mea.

nu pot sa adorm daca n-am ciorapi in picioare nenica, fie vara fie iarna. daca nu am ciorapi ma foiesc pe toate partile si de adormit n-adorm.

mai stiu pe cineva care de cate ori se duce la se dezbraca. goala pusca si fara vreo bijuterie. isi scoate si cercei si inele, tot tot.

tacaneli de om mare

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

tare ma mai minunez de ce scrieti voi

auzi Pispirica da cand nu e la ea acasa, ce face tanti aia, tot asa se dezbraca? Si la serviciu/restaurant etc?

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Jocelyn persoana despre care iti vorbesc este colega de servici cu mine. si pe la servici o apuca evident diversele. asa ca bijuteriile pe birou, restul prin toaleta si le atarna si aia e.
s-a facut de multe ori misto pe seama ei ca e tacanita, dar fata n-are treaba, cica altfel nu poate.

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Eu nu suport sa nu stea oalele, tigaile etc. exact pe mijlocul ochiului de aragaz. Am o obsesie. Chiar daca nu gatesc eu si trec prin bucataria cuiva imping oala sa fie flacara fix in centru.

Iau scobitori le rop bucatele si le las peste tot. Asta il innebuneste pe sot care le strange si ma bate la cap.

Nu arunc nici o hartiuta daca nu gasesc cos de gunoi. Am buzunarele si poseta pline de biletele, ambalaje, etc. Apoi cand ma enervez ca sunt prea multe ma duc la cosul de gunoi si fac curat.

Am multe ciudatenii legate de modul de a gati si manca. Dar sunt cam multe, va plictisesc.

Nu pot dormi fara sosete. Am sosetelele mele de "dormit". Chiar daca facem ceva ... , dupa... cand ma ia somnul imi pun ciorapeii.

Sotul rupe toate bubitele care le gaseste... pe el sau pe mine Parca are senzori de gasit bubite. Bine ca mie imi place. Cand eram mica le ziceam la bunici sau parinti ca am paduchi... si saraca bunica sau mama, stateau sa caute disperate .... si mie asa imi mai placea sa stau la "paduchit" .... as fi stat cu orele.

Gata ca daca stau sa imi amintesc ...

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Azi, in timp ce mancam o banana mi-am dat seama ca am un obicei ciudat: eu desfac banana invers, de la coada spre cap

No, no... si barbata-miu are acelasi obicei. L-am intrebat de ce si mi-a spus: "Pai nu asa e normal sa desfaci banana?" Apoi am inceput si eu asa si mi-am dat seama ca e mult mai simplu si mai eficient.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput