OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

ha ha ha ,ce ma mai distrez citind..mama deschide gura larg deschisa ori de cate ori face ceva ce presupune efort..cand ridica ceva, sau cand spala covorul..soacra-mea are obiceiul de a gusta inainte de a-ti da ceva..si o cana cu apa de la chiuveta daca iti da, gusta ea mai intai..stie ca e urat, dar nu se poate dezobisnui..eu am obsesie pt simetrie si paralelism..odata, eram in biroul cuiva, intr-o discutie asa, mai oficiala, nu m-am putut concentra deloc la ce spunea, ma holbam la tabloul care nu era paralel cu peretele..in final, m-am ridicat, m-am descaltat, m-am urcat pe un scaun,l-am indreptat si mi-am rugat frumos interlocutorul sa continue..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mi-am adus aminte ca shi io am citeva ciudatzenii, da mai soft, asha Citeam mai sus ca cineva tzine gura deskisa cin face un efort, ei, io tzin limba intre dintzi cin ma concentrez la ceva, shi mai am obiceiul- urit, recunosc- de a mirosi ciorapii dupa ce-i dau jos, shi p-ai plozilor la fel, noroc ca nu put ...insa acelashi obicei nu se aplica shi la ciorapii sotzului, ca aia put shi fara sa-i duci la nas

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Alinax

mina...ce bine ca nu sunt singura (:D)...nici eu nu pot sa adorm intr-o camera care are usile de la dulap deschise

pana acum doar ciudatenia asta am gasit-o la mine

Si eu nu numai ca nu pot dormi, dar nu pot sta, nu pot sufla, intr-o camera care are asa: usi la dulapuri, sertare deschise, usa de la camera deschisa.
Eu tot timpul inchid sertare, dulapuri, si nu suport sa le vad deeschise sau intredeschise cum le lasa barbate-meu .La fel cu usile.
In schimb mi-este absolut imposibil sa stau intr-o camera daca nu are geamul putin intredeschis(aerisit numesc eu ), asa ca la mine vara/iarna geamurile sunt deschise, nu conteaza cata caldura fac ca tot frig e , haha, iarna normal .
Nu-i ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

sunteti haioase rau...

eu dorm cu perna in brate, chiar si cu sotul in pat, el ma tine pe mine in brate si io perna ...nu suport sa las lumina pe undeva noapte, nu mai pot sa adorm, trebe sa fie toate luminile inchise...nu mai pun in farfurie mancare din nou daca am terminat-o, iau una curata ...si-mi place sa miros hainele proaspat spalate dar si hainele lu fii mea (imi place mirosul ala de bebel)...de altfel imi place si mirosul de benzina.

frate miu manca cand era mic cojile de oua...brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by lena

sunteti haioase rau...

eu dorm cu perna in brate, chiar si cu sotul in pat, el ma tine pe mine in brate si io perna ...nu suport sa las lumina pe undeva noapte, nu mai pot sa adorm, trebe sa fie toate luminile inchise...nu mai pun in farfurie mancare din nou daca am terminat-o, iau una curata ...si-mi place sa miros hainele proaspat spalate dar si hainele lu fii mea (imi place mirosul ala de bebel)...de altfel imi place si mirosul de benzina.

frate miu manca cand era mic cojile de oua...brrrrr

Shi mie la fel imi place mirosul asta, da io am o obsesie cu mirosul, de ex. nu pot minca daca n-am mirosit mincarea noroc cu voi, ca mi-am dat seama ca-s obsedata de miros

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Daa, subscriu la dormitul cu usi deschise: nu suport. Mai rau, nici carte deschisa nu suport sa am la cap

Iar cand sunt concentrata (mai ales cand cos, decupez sau fac chestii de migala) scot limba de-un cot.

Si nu pot sa dorm cu muzica, dar asta nu cred ca e ceva ciudat. Frate-meu nu doarme fara muzica :D

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Mi-am mai adus aminte ceva...
Ador mirosurile de musama, de hartie, benzin/ motorina,diluant,vopsea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

cu dormitul e tare greu..trebuie indeplinite o groaza de conditii..sa fie bezna, numai pe saltea tare, desculta ( trebuie sa simt ca respir prin talpi),sa nu se auda nici un zgomot ( odata, la un hotel bazaia frigiderul - am mutat ditamai dulapul sa ajung la priza ca sa-l intrerup, dar a meritat - e mai greu ca sotul meu nu poate adormi decat cu tv-ul deschis, dar noroc ca adoarme repede si il sting imediat), fara perna, obligatoriu invelita, chiar si la 40'..si nu pot sa adorm dezbracata sau nedemachiata..si la masa am ritual..mananc invers,adica desert, felul doi si ciorba ultima..asta pt. ca imi plac f mult ciorbele si intotdeauna las la sfarsit ce-mi place mai mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Inainte de a cumpara un ruj, il miros,daca nu-mi place cum miroase,nu-l cumpar,chiar daca arata bine,e de firma,e in garantie.Se cam uita chiorish vanzatoarele...

Eva,Cris si Cristinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Hoa sa va spun: al meu iubitel de cate ori face ceva ce nu-i face pkacere (spalat vase, chestii d emigala), se stramba ingrozitor. Ma enerveaza de nu mai pot, dar cica e din familie, ca si taica-su face asa. Mi se pare ridicol ca un barbat in toata firea sa se strambe asa cand se incalta cu sosetele, de exemplu. Tot el bataie din picior foarte enervant cand e concentrat pe vreo lectura sau cand lucreaza la calculator. Tot el, cand se uita la TV, e ca in transa, nu se poate vorbi cu el, ca nu te aude...
Si eu acum.....am 24 de ani si mi-e urat de intuneric. Cand sunt singura noaptea acasa, dorm cu lumina d epe hol aprinsa, cu toate c ama deranjeaza lumina care imi bat ein ochi.aca e sa ma duc la baie noaptea, alerg repede la intrerupator, iar daca e sa sting eu lumina, fug in pat de parca m-ar urmari cineva. Cand s-a luat intr0o seara lumina, credeam ca mor de frica.
Tot eu, cand nu e puiu acasa, dorm cu un animalut de plus in brate, de obicei pe o singura parte, cu fata spre lumina aprinsa.
Tot, eu, daca ma tai la un deget si imi vad sangele curgand, mi se face instantaneu rau, de nu mai ai ce face cu mine (mama zice ca se cheama lipotimie).

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput