OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Mi-am dat seama ca si eu am o chestie ciudata rau: procesul de intindere a rufelor pe balcon. Asta am constientizat-o dupa ce maica-mea saraca, a incercat sa faca un gest frumos sa ma ajute asa ca mi le-a intins cum s-a priceput pt ca draga ei fiica n-a avut timp. Am venit acasa, le-am vazut intinse, mi s-a facut rau le-am strans si le-am reintins in stilul meu.
Adica sarma de bluze e sarma de bluze, aia de pantaloni idem, si aia de kiloti. Celelalte 2 sarme sunt pt auziliare.
Bluzele/pantalonii/kilotii/sosetele trebuie intinse de la mare la mic de la inchis la deschis la culoare de la stanga la dreapta, niciodata invers!!!
Sosetele dupa ce le ordonez pe perechi, marimi culori le intind doar cate una cu calcaiul in aceeasi directie (de obicei spre dreapta)
Carligele trebuie sa fie INTOTDEAUNA asortate cu hainele. E o adevarata cautare in galetusa mea de carlige...plus obsesia ca n-am suficiente culori, asa ca mai fac achizitii de cate ori scap la cumparaturi singura (ca mi le mai ascunde/arunca si fii-mea)

Maica-mea a jurat ca nu mai pune mana sa ma ajute iar sotul dispare cand e vorba de intins rufe, ca ma si enervez daca nu ma lasa cu colivia mea!!

Mai am dar trebuie sa-i intreb pe altii ca mie mi se pare ca-s absolut normala!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Liliana, tu esti ankalaura, da' vrei sa ne pacalesti!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Liliana, tu esti ankalaura, da' vrei sa ne pacalesti!

denizel draga mea, imi faci o deosebita onoare sa ma confunzi cu ankalaura (pe care am cunoscut-o si e o tipa SUPER).
Ea din cate stiu are o problema cu aranjatul canilor si a sosetelor (doar) pe sarma...
Io-s un pic altfel...ma lupt cu toate de pe franghie!!!
Am probleme cu culorile!!!

Aaaa, mi-am mai amintit o chestie proprie si personala: NU pun niciodata ceva verde langa roshu, albastru langa portocaliu sau mov cu galben!! Cand ma joc cu Andra cu chestii de-astea care se imbina si sunt de diferite culori, am grija sa nu pun verde langa rosu, iar daca le pune ea, le stric pe furish si le refac!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

O Doamne... e mai rau decat am crezut

Sunteti haioase rau mai fetelor

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

mina...ce bine ca nu sunt singura (:D)...nici eu nu pot sa adorm intr-o camera care are usile de la dulap deschise

pana acum doar ciudatenia asta am gasit-o la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

eu,inainte sa dorm,imi frec talpile una de cealalta.e super stresant pot cei de langa mine.
sotul isi bea cafeaua pe wc.si dc tot veni vb,nu pot sa prestez,decat dc am ceva de citit,fie si cutia de detergent.
fiica-mea de trei ani,nu doarme,dc nu sunt inchise toate usile din casa.si ea are cah-ul obicei de a-si manca mucii.nu stiu ce sa mai fac sa o dezvat.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

O chestie pe care o fac mai toti colegii mei de servici (italieni, barbati). Cand merg la toaleta, se ridica si spun in gura mare in laborator: 'Merg sa fac pipi' (sau altceva).
De ce trebuie, domnule, sa ne spui si noua? Nu poti sa iesi pur si simplu, sau sa spui cel mult 'merg la baie'?
Si nimanui nu i se pare ciudat.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

crini si in Ro sunt din astia..., nu mai spun unde:P

Nu stiu dc e obicei ciudat sau nu, da reu nu suport sa imi dau cu nimic pe cap (fixativ, gel, spuma...). Simt ca nu mai am aer. La fel era si cu lacul de unghii mai demult, dar acum m-am obisnuit. Cand merg la coafor nu pot sa lamuresc coafeza sa nu imi puna pe par nici o solutie cand il aranjeaza. Da parca am cu cine.... Abia astept sa ajung acasa si primul lucru care il fac e sa ma spal pe cap.
Altceva nu mai imi vine in minte, dar ma gandesc...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Pe sotul meu trebuie sa-l chem la masa cu 10-20 de minute inainte de a incalzi mancarea, pentru ca de fiecare data merge la WC inainte de masa.
O buna prietena, in copilarie pisa cioburi de sticla si le manca.
Sora mea rodea culorile la capete si mai avea boala de a scoate cenusa din soba.
Finul meu are obiceiul de a face schimb de lucruri din casa. Nevasta-sa, sarmana este disperata: "-Sa aduci televizorul meu inapoi! Asa vechi cum este e al meu, de la mama! Ah, te urrrrasc!"
Eu nu pot adormi decat daca am un lob de ureche pe care sa-l mangai sau sa-l framant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by LadyC
O buna prietena, in copilarie pisa cioburi de sticla si le manca.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristianacaplea/my_photos

asta e prea de tot
si mai traieste?

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am avut o perioada in care in timp ce urcam scarile de la bloc silabiseam Scufita Rosie - povestea.

Iar mama, cand bea un medicament sta in picioare in fata chiuvetei, pune medicamentul pe limba, duce cana cu apa la gura si incepe sa bea. Simultan isi ridica la spate piciorul stang si scutura capul pe spate. Uf, ca ma enervez numai cand imi amintesc cum face!

Mergi la inceput