OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si eu cam am obiceiuri ciudate dar acum nu prea i-mi vin in minte ...Cel mai stresant obicei al meu il afecteaza doar pe sot, in fiecare noapte ,zi ,nu conteaza ,atunci cand suntem in pat si el vrea sa doarma nu-l las sa puna capul jos pana nu-i asez eu perna asa cum i-mi place mie daca se intampla sa doarma cand ajung eu in dormitor ,il trezesc din somn ...Asta e valabil pt. oricine doarme cu mine , sora-mea ,fiica-mea
Ar mai fi faptul ca nu pot sta in pat daca cearceaful nu este perfect intins ...asa ca cine are ghinionul sa fie deja asezat pe pat trebuie sa se dea jos sa aranjez eu cum i-mi place
Si mai stiu niste prieteni sot si sotie care in fiecare dimineata la cafea el are program de stat pe tron ,deh' ca omul,iar nevasta-sa cu cafeaua in mana il urmeaza ,petrec acolo cel putin 15 min. pana i-si gata omul treaba ...dar oare mirosul ?

Oana 28 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu cunosc püe cineva caresi mananca mizeria din nassssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

da da, si eu aveam o colega la scoala poreclita ''sonda'', care avea unghii lungi si frumoase cu care se scobea in nas in timpul orelor si dupa aia papa tot:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Babisa

MAMA - cand vine cineva in vizita la ea,incepe sa se uite pe pereti sau pe jos,sa nu cumva sa fie vreun strop de apa sau o pata pe faianta,sau o frimitura pe jos (are o problema majoa cu curatenia...totul tre' sa fie luna) si bine inteles incepe sa stearga sau sa stranga de fata cu musafirul,ca sa nu spun ca de multe ori sunt pete imaginare ,numai ea le vede.Cand avea mocheta pe jos...statea si aduna scamele in loxc sa isi vada de musafiri...i-am spus de atatea ori ca e deranjant si ca musafirul se simte prost (eu ziceam ,eu auzeam).
EU - sa ocolesc canalele cu 6 gauri (considerate canale pt baieti pt ca "BAIETI" contine 6 litere)...dar sa calc pe canalele cu 4 gauri (ale fiind pt fete)...de prostie luarta din copilarie.Sau prin parcuri unde este pavat cu pietre dinacelea patrate mai maricele(nu mai stiu cum se numesc),tre'a calc in interiorul patratului ,nu pe linia care le imbina...eheheee mult am eu de lucru pe strazile astea...si sa ma vezi cum imping la carucior si fac slalom prin parcuri si pe strazi.
Daca mai gasesc va mai spun.
Bafta

gogomarla

Ihi....si io si io pe o anumita bucata de asfalt (ca stiti cum sunt peticite trotuarele) tre sa calc cu ambele picioare de acelasi numar de ori. Nu ma dau peste cap pentru asta (adica nu-s ff ciudata) dar macar incerc (adica-s moderat de ciudata...).

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

si acu sa raportez toate ciudateniile (ce=mi vine in minte)
- nu pot sta intr-o camera fara perdele. Pare casa pustie
- nu suport plase de tantari la geamuri, ma sufoc!
- idem cu geamurile fumurii
- nu suport obiectele care nu stau vertical, adica acele obiecte care ar tre sa stea vertical si stau inclinate, cum ar fi o sticla de plastic cu fundul deteriorat. Mi se face rau cand vad asa ceva.
- ma ia ameteala pe scari abrupte si inguste, drept pt care tre sa ma tin de cineva sau de balustrada.
- nu pot sa vad obiecte stand pe marginea mesei, parca le si vad cum cad. Acuma cand BebeMatei trage tot in capu lui e f utila aceasta ciudatenie....

Aaa, si cand sunt obosita imi place sa-mi bag picioarele (scuzati expresia) la caldurica, de regula sub fundul cuiva, al sotului ca e intotdeauna in preajma. Adica partea de deasupra labei piciorului, sa simt acolo caldura si presiune.

- si nu pot dormi intr-o camera in care usile de la dulapuri sunt deschise. Brrrrr

LA CEI DIN JUR
- colega mea de camera din faculate nu lasa pe nimeni sa spele vasele de la o masa la care a mancat si ea. Asa e si acum, cand suntem la casele noastre: merg la ea in vizita, ea spala vasele. Sunt la mine acasa si stam la masa, nu ma inteleg cu nebuna si ea spala vasele. Inca nu stiu de ce
- fi-miu isi ia sosetele in gura si da din cap maraind ca un caine feroce...se pune si asta la ciudatenii sau mai asteptam sa creasca ?
- soacra-mea nu ma lasa sa arunc nimic de mancare sau bautura (doar ce e stricat, evident). Are o obsesie cu "altii nu au". Adevarat ca e cea mai caritabila persoana pe care o cunosc.

Cam atat,daca-mi mai amintesc mai zic.

Si inchei cu o urare: fie sa ne suporte cei din jur!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Eu cand eram mica mancam...drojdie de bere (si imi placea!!!)
Si eu am o pernuta fara de care nu pot dormi (ca si copilul meu de altfel - el are o fata de perna preferata, nu conteaza ce e inauntru.
Avem deasemenea un prieten care in timp ce statea pe tron vopsea masinute de-alea la scara mica. Ce de vopsea era la el in baie!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mi-am dat seama ca si eu am o chestie ciudata rau: procesul de intindere a rufelor pe balcon. Asta am constientizat-o dupa ce maica-mea saraca, a incercat sa faca un gest frumos sa ma ajute asa ca mi le-a intins cum s-a priceput pt ca draga ei fiica n-a avut timp. Am venit acasa, le-am vazut intinse, mi s-a facut rau le-am strans si le-am reintins in stilul meu.
Adica sarma de bluze e sarma de bluze, aia de pantaloni idem, si aia de kiloti. Celelalte 2 sarme sunt pt auziliare.
Bluzele/pantalonii/kilotii/sosetele trebuie intinse de la mare la mic de la inchis la deschis la culoare de la stanga la dreapta, niciodata invers!!!
Sosetele dupa ce le ordonez pe perechi, marimi culori le intind doar cate una cu calcaiul in aceeasi directie (de obicei spre dreapta)
Carligele trebuie sa fie INTOTDEAUNA asortate cu hainele. E o adevarata cautare in galetusa mea de carlige...plus obsesia ca n-am suficiente culori, asa ca mai fac achizitii de cate ori scap la cumparaturi singura (ca mi le mai ascunde/arunca si fii-mea)

Maica-mea a jurat ca nu mai pune mana sa ma ajute iar sotul dispare cand e vorba de intins rufe, ca ma si enervez daca nu ma lasa cu colivia mea!!

Mai am dar trebuie sa-i intreb pe altii ca mie mi se pare ca-s absolut normala!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Va pun aici ce am scris la alt subiect:
Mai, mi-am adus aminte de o chestie super, super-haioasa.
aveam o prietena al carei sot era programator. Tipul era f. tare in domeniu - stiu asta de la sotul meu, care a lucrat cu el un timp.
Oameni buni, cind ajungea acasa se trintea intr-un fotoliu cu un creion si o hirtie in mina. Incepea cu un punct, apoi mai tragea o linie apoi un cerculet...in fine umplea foaia cu linii, puncte si cerculete, pina cind ii venea ideea pe care o astepta.
Pina aici, nimic neobisnuit. Numai ca, in timp ce se gindea, isi lua suvite f. subtiri de par pe care le invirtea dupa deget pina cind se rupeau . In scurt timp, era numai par rupt in jurul lui. Imi spunea sotia lui ca avea multe portiuni in cap unde nu mai avea par - noroc ccc ca nu se cunostea; avea un par cret si bogat.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput