OBICEIURI CIUDATE
Raspunsuri - Pagina 4
Jocelyn spune:
Pai a scris si denizel mai sus ca tot pe ea o asteapta.
Deci suntem nerabdatori ca eu nu stiu nimic de ea.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
cristac spune:
Chiar daca urmaresc forumul aste e mult timp, doar acum va scriu, nu am putut rezista subiectului.
Deci, ciudatenia de care eu nu ma pot dezvata nici cum e ca rup din hartii bucatele mici sa le fac bilute pe care sa le freamat intre deshte.. Daca sunt la masa, fac din firimituri.
Dar tot timpul tre sa am ceva intre degete, atfel nu-s sanatoasa... si acum de exemplu..
Sora mea mi-a spus despre un fost prieten de-al ei ca avea obiceiul ca inainte de culcare sa se legene in pat.. de pe o parte pe alta, cu mainile ridicate si in timpul asta canta ...
aniela23 spune:
eu ,ca sa adorm, si pe tot parcursul somnului, imi tin limba intre dinti.E suficient sa simt sub cap sau sub palme o perna moale ca mi se duce limba intre dinti automat.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Chiar inainte sa citesc postul tau am desfacut o banana... in acelasi mod -asa cum fac intotdeauna, dar nu cred ca suntem singurele
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Nu sinteti singurele: in tari africane asa se desfac bananele. Am intrebat si eu de ce si mi s-a zis ca se rupe mai usor acolo, cind sint coapte, evident. Si nu mai tb. sa musti partea aia scirboasa de la virf...
Asa ca de mai bine de 10 ani tot asa le desfac si eu.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
adriana_mihnea spune:
Dragele mele, exact asa se desfac bananele, de la codita! Asa ca asta nu este un obicei ciudat...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
monagan spune:
Nu stiu daca se poate numi ''obicei ciudat'', dar eu de fiecare data cand ies din casa verific: daca am stins tv+radio,daca am inchis apa, daca am stins gazul,daca am inchis lumina si...daca are apa in castron.
MG
iren spune:
Io nu prea am obiceiuri ciudate, sau poate ca inca nu-mi dau seama , da nu ma pling, ca sotzu e ciudat din cap pina-n picioare, are el ciudatzenii shi pentru mine De ex. se spala pe miini, vine la masa, cum se pune el pe scaun, vine shi Juli la el. O ia, o duce la joaca, se spala pe miini shi vine la masa, da-ntre timp Juli e pe scaunul lui iar, o duce, se spala pe miini shi pina cind vine el o kem io pe Juli la scaunu lui Ma scoate din sarite citeodata, shi daca nu rid nitzel pe seama ciudatzeniilor lui o iau naibii razna
Shi ar mai fii muuulte, da nu mai zic, ca p-orma zicetzi c-am maniac la usha
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Amely spune:
quote:
Originally posted by aniela23
eu ,ca sa adorm, si pe tot parcursul somnului, imi tin limba intre dinti.E suficient sa simt sub cap sau sub palme o perna moale ca mi se duce limba intre dinti automat.
Si euuuuuu, la fel! uitasem sa va zic...
O fi "sindromul tzatzei"? Credeam ca sunt singura cu "reminiscente de bebelush"!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ile77 spune:
Eu am un singur obicei ciudat ,"mare si tare".
Imi place sa infasor in jurul miinii stingi pernele de pe canapea sau prosoapele de bucatarie.
Sau sa infasor in jurul degetelor servetele . Asa ca daca am servetele in jurul meu se va stii ca la sfirsit vor avea toate forma vreunui deget.
Ideea e sa infasor ceva f strins pe jurul miinii sau degetelor.
De multe ori mi s-a atras atentia( de catre parintii mei) asupra acestui obcei ,dar cind vad o perna pe canapea sau un servetel ,nu ma pot abtine.
Amuzant e ca mereu toate pernutele ,cele 6, sint pe canapeaua pe care obisnuiesc eu sa stau, iar daca din intimplare e una pe cealalalta canapea ,ii zic sotului meu : trimite-mi perna aia.
Uff,nu stiu de ce am acest obicei, dar tare as fi curioasa sa-i aflu originea.
Chiar ii ziceam sotului meu ca intr-o zi o sa recurg la hipnoza sa vaz care-i treaba.