OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Nu e vorba de obicei, ci mai degraba de o reactie fiziologica ciudata. Am mai povestit multoa si nimeni nu ma crede.
Eu am un anumit punct in ureche, daca imi soptesti acolo sau daca ma dau foenul acolo, reverbereaza undeva intr-un muschi spre talie, pe spate si ma gidila de innebunesc.
Cu foenul e cum e, ca il pun deoparte. Dar sa vedeti cum e cind esti la film cu un potential iubit si tu nu stii cum sa-ti mai ascunzi urechea fara sai ranesti sentimentele!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Mi-am dat seama ca si eu am o chestie ciudata rau: procesul de intindere a rufelor pe balcon. Asta am constientizat-o dupa ce maica-mea saraca, a incercat sa faca un gest frumos sa ma ajute asa ca mi le-a intins cum s-a priceput pt ca draga ei fiica n-a avut timp. Am venit acasa, le-am vazut intinse, mi s-a facut rau le-am strans si le-am reintins in stilul meu.
Adica sarma de bluze e sarma de bluze, aia de pantaloni idem, si aia de kiloti. Celelalte 2 sarme sunt pt auziliare.
Bluzele/pantalonii/kilotii/sosetele trebuie intinse de la mare la mic de la inchis la deschis la culoare de la stanga la dreapta, niciodata invers!!!
Sosetele dupa ce le ordonez pe perechi, marimi culori le intind doar cate una cu calcaiul in aceeasi directie (de obicei spre dreapta)
Carligele trebuie sa fie INTOTDEAUNA asortate cu hainele. E o adevarata cautare in galetusa mea de carlige...plus obsesia ca n-am suficiente culori, asa ca mai fac achizitii de cate ori scap la cumparaturi singura (ca mi le mai ascunde/arunca si fii-mea)

Maica-mea a jurat ca nu mai pune mana sa ma ajute iar sotul dispare cand e vorba de intins rufe, ca ma si enervez daca nu ma lasa cu colivia mea!!

Mai am dar trebuie sa-i intreb pe altii ca mie mi se pare ca-s absolut normala!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

si sotul meu are o obsesie legata de intinsul rufelor: o margine sa nu fie mai lasata decat alta. deoarece nu suporta asa ceva, de obicei el intinde rufele. bune si ciudateniile astea la ceva...

Felicia 33+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu nu pot dormi decat pe partea dreapta si uneroi dorm toata noaptea asa, fara sa ma sucesc deloc. sa nu vad pic de lumina si sa n-aud zgomot. pun perna in cap, iar daca cumva plange micutul prin somn imi ia o ora sa readorm si-mi bate inim asa-mi sara din piept.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyany spune:

faza cu rufele pe culori ,marimi........o fac si eu !!! credeam ca numai eu sunt aia "nebuna" si mai am niste "chestii"nu pot sa dorm cand e lumina in camera sau vre-un zgomot........orice zgomot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

am mai descoperit o ciudatenie de-a mea....la cumparaturi nu suport sa puna alticineva lucrurile in pungi....pentru ca eu TREBUIE sa le aranjez intr-un anumit fel

asta se pune sau e ceva normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Alinax

am mai descoperit o ciudatenie de-a mea....la cumparaturi nu suport sa puna alticineva lucrurile in pungi....pentru ca eu TREBUIE sa le aranjez intr-un anumit fel

asta se pune sau e ceva normal?

aoleu, si eu am chestia asta
si nu pot sa decat pe o parte, de preferat pe dreapta.
si ma enerveaza cand vad pe cineva care scrie tinand pixul si cu degetul mijlociu (in loc sa-l sprijine doar cu ala) si cand vedeam copiii la gradinita ca mazgaleau un pic pe o ditamai foaia si vroiau alta curata pe urma....

mai, eu am impresia ca suntem handicapati rau de tot

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by Bic

Nu e vorba de obicei, ci mai degraba de o reactie fiziologica ciudata. Am mai povestit multoa si nimeni nu ma crede.
Eu am un anumit punct in ureche, daca imi soptesti acolo sau daca ma dau foenul acolo, reverbereaza undeva intr-un muschi spre talie, pe spate si ma gidila de innebunesc.
Cu foenul e cum e, ca il pun deoparte. Dar sa vedeti cum e cind esti la film cu un potential iubit si tu nu stii cum sa-ti mai ascunzi urechea fara sai ranesti sentimentele!

DPN 31.10.05

Rezon! La mine e urekea stanga! Nu cred ca mi-as fi dat seama (adica in mod constient), daca nu citeam postarea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Ce bine ca am mai gasit pe cineva ca mine, adica detinatoare a doua puncte corespondente la nivelul corpului: Bic si Smillaraaq. Nu stiu daca are legatura cu topicul, zonele mele sant altele: nu suport sa fiu atinsa intr-un punct pe o coasta sub sanul drept pt ca imediat ma inteapa raaaau de tot un punct din cotul drept. Daca ma intelege cineva...

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Obiceiuri ciudate? Ia auziti aici.....
BUNICA-MEA:
-indeasa pungi de plastic printre elementii de la calorifer
-intotdeauna agata de manerul geamului de la bucatarie 2-3 sacose de plastic,cica sa fie la indemana
-dupa ce intindem rufe eu sau mama,se duce si le muta de pe o sarma pe alta si le aseaza cum vrea ea
-are o multime de flori pe balcon,dar cica nu tre sa le uzi cu apa direct de la robinet,ca e dura, si are sticle de plastic cu apa peste tot,chiar si afara pe palier,la uscatorie,nu mai vorbim prin bucatarie sau balcon
-daca pui un ibric cu apa la fiert pe aragaz,invariabil il vei gasi pus intr-o anumita pozitie,ca "asa trebuie"
Are 78 de ani dar imi doresc sa atinga suta,cu toate ticurile ei si chiar daca ma mai enerveaza citeodata...

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Misto subiect!
Sa va zic de-ale mele:
-nu suport sa vad sertare sau usi de dulap intredeschise
-nu suport sa vad painea pusa pe masa cu susu-n jos
-nu pot sa adorm cu decat cu spatele la persoana cu care dorm (de regula sotul dar se aplica si cand dorm cu fiica-mea)
-nu as putea sa dorm cu sosete in picioare
-nu pot sa adorm decat invelita pana la nas
-nu-mi place sa merg cu autobuzul daca n-am ceva de citit-la fel si la toaleta

Sotul meu se bate pe burta dupa ce mananca

Fiica-mea are o obsesie care pe mine ma exaspereaza:"Te fac fumoasa?" Si indiferent de raspuns care la mine e invariabil nu-restul familiei o lasa- isi ia doi piepteni si ma trage de par de ma scoate din sarite... E jocul ei preferat!

Si altele pe care nu mi le amintesc acu'

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput