Viata in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

da-mi voie sa te contrazic un pic

branza de vaci Quark
telemea Fetta
branza topita Schmelzkäse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Constat ca prin Atlassib, costa la fel ca prin banca (asa cum virez eu), chiar mai scump cu 50 de centi, dar mi se pare mai sigur prin banca si e mult mai rapid. Azi ai pus bani in cont, maine se pot ridica!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

feta e telemeaua din ro, e foarte buna.
Fi-meu mananca hüttenkäse (pe unele scrie körniger frishkäse) si arata ca o branza cu smantana romaneasca.N-am incercat dar banuiesc ca o poti scurge.Mai e si frishkäse,asta e ca o pasta -gen philadelphia sau almette
pt prajituri se foloseste in general quark.

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Buna ideea cu banca . insa abia la anul avem programat drum de RO.
Cum se face, sa trimiti bani prin Eurolines sau Atlasib? Vorbesti cu cineva la agentie sau direct la autocar? Se capata chitanta ? Ca nu prea imi inspira incredere sa dau pur si simplu banii la sofer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Valenka, noi trimitem prin Eurolines.Am primit de fiecare data un nr. de inregistrare si o chitanta.N-am avut niciodata probleme, banii au ajuns repede.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Voi posta off-topic, insa am o mare rugaminte la voi.
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de invitatii trimise din Germania pentru cetatenii romani. Urmeaza ca de sarbatori sa-mi vizitez prietena din Germania si vroiam sa ma interesez daca invitatia prin care ea se obliga sa imi asigure cazare, alimentatie si toate cheltuilelile necesare pe toata durata deplasarii, semnata fiind in fata unei autoritati germane(nu stiu care, pt ca ea nu stie sa imi zica in romaneste)este valabila.
Daca aveti alte sugestii va rog sa ma ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by maraki

Eu trimit bani prin Atlassib, cu autocarul.Pana in 250€ se plateste o taxa de 5 € .Prin banca nu imi convine comisionul.Fetelor va rog frumos, am mai intrebat acum vreo doua luni Se gaseste branza de vaci aici? Daca da, cum se numeste?

O zi buna tuturor

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Branza de vaci se numeste QUARK si se gaseste peste tot,cu diferite procente de grasime. Larei ii dau cu 40% grasime, amestecata cu fructe. E super-buna,potisa faci si papanasi, Käsekuchen, tot tacamul!

Symaco parca intreba de Spielgruppe. Bun, eu zic ca orice activitate in care e implicat copilul ii face bine.Ma refer la intalnirile cu alti copii. Cu Lara merg de la 4-5 luni la Krabbelgruppe,una infiintata de noi fetele de la Rückbildungskurs,privat deci. Cand a facut un an am inceput sa mergem la inca o grupa,mai mare,cu mai multi copii. Si ca sa fie tot tacamul,de luni mergem si la Kinderturnen la noi in cartier, e senzational de fain, copiii au un mega-Spaß,abia astepta. Noi doar la Kinderturnen platim, 80€ pe an, la celelalte doua e gratis . Ce voiam sa spun este ca sunt foarte fericita de initiativele astea gen Krabelgruppe,Kinderturnen, Baby-schwimmen, Lara e super incantata si ii face ff bine sa se afle intre copii. (Si io intre mamici )

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor va multumesc pt. raspunsuriO sa incerc si branza cu smantanasper sa semene cu cea din Ro
Cand vreau sa trimit bani in Ro ma duc la agentie la Atlassib iar banii se numara in fata mea, se baga in plic si se sigileaza tot in fatza mea( este un plic special pt. bani din partea firmei)mi se da un nr. de inregistrare si chitanta.Nicioadata nu au fost probleme.

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Christel
Noi pentru un transfer din Sparkasse la Bancpost am platit aprox 30 euro pentru 17 mii. A fost convenabil zic eu,oricum pentru 100 euro, sa platesti 26 mi se pare enorm!Singura chestie este ca iti mai ia 4% comision la retragere,in Rom.
Christel taxa pt orice suma trimisa din germania in tarile non UE este de vreo 25€ la care se mai aduga procente de 1-2-3% in fuctie de suma. Deci chit ca trimiti 100 sau 10.000 tot nebunia aia e..din pacate.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

cei de la Eurolines au posibilitatea de trimitere a banilor si online,deci e la fel ca western union,in maix jum de ora poti ridica banii.De ex pt 50E taxa e de 3E,pt 600E am platit mi se pare 20E
Fetele deci QUARK este branza de vaci care se foloseste si pt papanasi?se gaseste la supermarket sau o gasesc la turci?stiu ca am cautat in magazinele turcesti dar nu am vazut.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput