Viata in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sym, e f buna Spielgruppe. In orice caz nu poate sa-i strice. Si sa stii ca nu-i scumpa, noi am dat 50€/luna pt 2 zile pe sapt. cate 3 ore. Si i-a folosit, acuma la gradi nu a zis nimic, nu a plans, nu s-a mirat, pur si simplu a fost ceva firesc. De niste urlete am avut parte anul trecut dar pt toata lumea a fost mai simplu ca mergea mai rar. Eu cred ca merita.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tinatache

sym, e f buna Spielgruppe. In orice caz nu poate sa-i strice. Si sa stii ca nu-i scumpa, noi am dat 50€/luna pt 2 zile pe sapt. cate 3 ore. Si i-a folosit, acuma la gradi nu a zis nimic, nu a plans, nu s-a mirat, pur si simplu a fost ceva firesc. De niste urlete am avut parte anul trecut dar pt toata lumea a fost mai simplu ca mergea mai rar. Eu cred ca merita.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Da,si la noi la fel.Marie a mers 6 luni la Spielgruppe si a fost fff incintata,a invatat acolo o multime de lucruri pe care eu cind i le aratam acasa,nu avea atita tragere de inima sa le faca.
Mergea 2 zile/sapt cite 3 ore,fiecare sedinta era 6 euro deci cam 48 euro/luna.
Deci MERITA!
Eu nu stateam aproape deloc,nu era cazul.Foarte rar mai raminea cite o mamica sau vreun tatic,grupa noastra era de copii intre 3-4 ani,curati.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am primit in cont 15 euro de la Liliana27 si Irinusha
Va multumim mult ca il ajutati pe Alex! Multa sanatate!
TOTAL 65 euro

Acu am o intrebare: cam cat este pretul unei crese?

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Am si eu o intrebare : cum se pot transfera bani din De in Ro fara sa platesti o gramada de bani pt asta?
De ex. la Western Union pt 100 euro trimisi platesti 26, idem a fost de la Sparkasse la BCR.
Multumesc
Valenka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Valenka, sa-ti spun cum mai fac eu.....am deschis un cont aici, iar cardul l-am lasat in RO....poti avea la acel cont online banking, si vedea situatia contului permanent....te costa mult mai putin: comisionul este de 1% din suma, dar minim 4,5 euro. Deci la 100 de euro, comisionul este de 4,5 euro....Dezavantajul este ca in RO se pot ridica numai lei si mai apar si diferentele de curs valutar....dar tot e mai convenabil, decat prin Western Union.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Valenka

Am si eu o intrebare : cum se pot transfera bani din De in Ro fara sa platesti o gramada de bani pt asta?
De ex. la Western Union pt 100 euro trimisi platesti 26, idem a fost de la Sparkasse la BCR.
Multumesc
Valenka

Din cite stiam eu, la Eurolines comisionul e 3% din suma trimisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

copiloi,deci daca ai mei si-au deschis cont in ro la reifeissen,pot sa le trimit eu de aici direct in cont ,doar cu 4 euro taxa la 100?

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nu, eu ma refeream la faptul ca ccc contul este deschis aici si cardul ramane la ai tai...e ca si cum TU ai scoate bani in RO din contul din Germania.....

Deci eu am deschis un cont la Deutsche Bank, dar am lasat cardul in RO, la ai mei...si cand vreau sa virez niste bani in tara, virez in contul de la Deutsche bank si ai mei scot cu ccc cardul respectiv....
In situatia data, nu mai poti scoate extras de cont (doar daca mergi la banca cu Ausweis si-ti spun ei situatia contului)si de aceea ziceam si de online banking........

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu trimit bani prin Atlassib, cu autocarul.Pana in 250€ se plateste o taxa de 5 € .Prin banca nu imi convine comisionul.Fetelor va rog frumos, am mai intrebat acum vreo doua luni Se gaseste branza de vaci aici? Daca da, cum se numeste?

O zi buna tuturor

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by maraki

Fetelor va rog frumos, am mai intrebat acum vreo doua luni Se gaseste branza de vaci aici? Daca da, cum se numeste?

Cum sa nu, ii spune FETA si poate sa fie branza de vaca sau de oaie (Feta aus Kuhmilch / Feta aus Schafsmilch). O gasesti la toate supermarkt-urile posibile. De obicei ori bucativa mica 150 gr sau la cutie (conserva, mare de un kilogram).
Käse = cascaval ... sa nu le incurci! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput