Viata in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 5
Christel spune:
Se gaseste aici hrean, unde si cum se zice? Vreau sa pun muraturi si stiu ca hreanul ajuta sa se mentina tari.
Alina spune:
quote:
Originally posted by Christel
Se gaseste aici hrean, unde si cum se zice? Vreau sa pun muraturi si stiu ca hreanul ajuta sa se mentina tari.
Se cheama meerettichsi il gasesti fie la piata,fie pe la supermarketuri mai mari(Hit,Kaufland,V-Markt),la sectorul de legume si fructe.
Alina
DidiAlex spune:
Veste mare
am primit primii banuti: 20 de euro de la o doamne inimoasa.
Iti multumim draga doamna anonima si iti dorim sa te bucuri de implinirea pe care o aduce un copil
TOTAL = 50 euro
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
livia spune:
Stiti de Multibionta® Immun mit probiotischen Kulturen und Mikronährstoffen ?
Am gasit o adresa unde puteti comanda acest produs gratis ca sa-l testati!
http://www.multibionta.de/home.html
sigrid26 spune:
Livia eu am incercat sa ii dau Adelei(3ani)dar pastila e destul de mare si daca incerci sa o pisezi nu se poate, e foarte tare si are un gust groaznic, am reusit doar vreo 10 zile sa ii dau , si asta cu mare chin.Daca copilul e mai mare si le inghite e ok, eu acum ii dau Luivac.
Mamica de printesa de 3 anisori
symaco spune:
am si eu o intrebare...ce parere avetzi despre spielgruppe?ajuta cu ceva pt pregatirea inainte de gradinitza(cat de putzin).
eu tot ma gandeam ce fac eu cu sybille iarna asta,ca oraselul e mmicutz,nu prea avem unde iesi si intalni cu mai multe mamici si cupii.am cautat pe net si am dat de aceasta spielgruppe,am fost luni prima zi de proba:e clar ca la sybille ia placut foarte mult,io nu am fost chiar asa de impresionata.este vorba odata pe saptamana,cate 3 ore de la 15-18(la grupa de dimineatza care e in fiecare zi nu am gasit loc) si costa 25 de euro pe luna.plus trinkgeld 10 euroi(odata la an).
e o educatoare si o practikanta care se ocupa de 8 copii(atatia sunt in grupa).as putea sa raman si eu de fiecare data!
ce zicetzi,se merita?pt ca mie nu mi se pare chiar atat ieftin...luni tre sa mergem a doua oara daca vrem sa ne inscriem si noi inca nu suntem hotaratzi!"
cami_alex spune:
symaco,
de la ce varsta se poate merge cu copilul la Spielgruppe?
Sunt si copii de 2 ani unde mergi tu? Eu am mers cu Alex la Krabelgruppe pana acum, o data pe saptamana , ora jumate ..2,15 eur pe saptamana. Nu mi se pare mult suma pe care ai spuns-o pt 3 ore pe saptamana.Din banii astea se plateste curentul consumat ,apa , femeia care face curat... si educatoarea cred.
Noi ne mutam saptamana viitoare si trebuie sa-mi gasesc alta Krabelgruppe pt Alex , dar mi-ai dat acum ideea si cu o Spielgruppe.
23+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )
copiloi spune:
quote:
Originally posted by livia
Cum se numesc ouale de prepelita in Germania ?
Puuuus!
livia
Wachteleier., dar de gasit, nu stiu unde ai putea gasit. Daca afli, poate ne spui si noua!
Alina