Viata in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Seara buna la toata lumea
Ca tot vorbiti de transportul pachetelor...Eu apelez la cei de la Eorolines.Merg la sediu nu la autobuz.Se cantareste pachetul-1 euro pe kg-se completeaza un formular in care se declara ce anume contine pachetul si o valoare estimativa a acestuia.Pachetele au ajuns nedesfacute si ai mei au fost anuntati telefonic cand se pot prezenta la agentie in Valcea.Si cand zbor spre casa pun pachet pe bus;cu avionul nu poti transporta chiar orice.Si merg tot eu la ridicarea pachetului.
Cam atat.O noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Da, ELena, exact asa se procedeaza si la Atlassib, nu se merge la autocar :))

Fetelor, mi-am amintit de ce intrasem mai inainte la subiectul asta,dar ma luasem cu branzele si uitai (na ce grai oltenesc va servesc) (si poetesc :))) ) . Bun, deci voiam sa va spun daca nu stiati ca la LIDL e de azi oferta cu bunatati grecesti, am fost din intamplare ca noi luam tot de la Kaufland,deci cum ziceam,a m fost si am luat SEMINTE de dovleac si de fl. soarelui, chiar acum rod la ele, super. Si am mai luat Nugat (halvita ii spun eu) super-bun ,mmm. Si am mai vazut halva, dulceata de visine, si tot felul de minuni de la grecotei, masline, tot ce vrei, super. Daca aveti un LIDL in zona nu va sfiiti, mai ales daca sunteti amatoare de semninte ca mine,ca de cand m-am lasat de fumatr si de baut m-am apucat de seminte cu Apfelsaft, de-ati mai pomenti asa ceva

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

quote:
Originally posted by Lauraa
[ Fetelor, noi nu mai punem de o mica intalneala? Poate un Rev. romanesc ceva? Sau intre Feiertage o intalneala la romanu? Sa mai pape Papadie neshte mici de-aia cu mamaliga,sa-i taie greata

Daca e de intilneala, pleasssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeee nu asa in sud, ca sa ajung si io!!!! Ceva mai prin centrul Germaniei, ca sa ajungem din toate colturile! (eu nu am carnet si trebuie sa imi birii sotul sa ma aduca , sot care de abia stie citeva cuvinte in romana asa ca nu tine amagirea cu hai la un pahar de vorbe...).

---------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Dar in Austria la munte a fost cineva? Am vrea sa mergem de revelion si ne-am bucura daca am merge intr-un loc deja "calcat", nu de alta dar iau si copiii dupa mine si nu vreau sa-mi para rau.
thx!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Dar in Austria la munte a fost cineva? Am vrea sa mergem de revelion si ne-am bucura daca am merge intr-un loc deja "calcat", nu de alta dar iau si copiii dupa mine si nu vreau sa-mi para rau.
thx!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Cristina,
Eu iti recomand Bad Reichenhall.Noi am fost toamna in 2002 dar e statiune de iarna.Am stat la "Am Scroffen"apartament-hotel.Preturi bune,conditii super,pe la balconul nostru trecea telefericul.
Insa cred ca acum e cam plin pt Revelion,cind am fost noi in sept 2002 zicea administratorul ca din vara e deja plin pt vacanta de iarna.Dar sigur sunt si alte vile,hoteluri.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lauraa

Fetelor, mi-am amintit de ce intrasem mai inainte la subiectul asta,dar ma luasem cu branzele si uitai (na ce grai oltenesc va servesc) (si poetesc :))) ) . Bun, deci voiam sa va spun daca nu stiati ca la LIDL e de azi oferta cu bunatati grecesti, am fost din intamplare ca noi luam tot de la Kaufland,deci cum ziceam,a m fost si am luat SEMINTE de dovleac si de fl. soarelui, chiar acum rod la ele, super. Si am mai luat Nugat (halvita ii spun eu) super-bun ,mmm. Si am mai vazut halva, dulceata de visine, si tot felul de minuni de la grecotei, masline, tot ce vrei, super. Daca aveti un LIDL in zona nu va sfiiti, mai ales daca sunteti amatoare de semninte ca mine,ca de cand m-am lasat de fumatr si de baut m-am apucat de seminte cu Apfelsaft, de-ati mai pomenti asa ceva

Mama de Lara Celine

Laura,
Bine zici.Chiar o sa merg acusica la Lidl,pina-mi scot fata de la gradinita.Pe mine ma intereseaza mazlinele,halvita si am vazut ca au ceva kräuter pt pejte .

DAAAAA,si io vreau sa ne intiilnim.Nu-i rau tot acolo sau in apropiere.Sa videm unde ar vrea cele mai multe sa vina dar sa nu uitam de elvetiencele/austriecele noastre dragi.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am incercat sa gasesc ceva liber pt revelion la jumatea lui septembrie, in zona Garmisch. E adevarat ca nau ma sunat la toate pensiunile pe care le-am gasit pe net, dar la cele la care am incercat (vreo 10) mi-au zis ca sunt deja ausgebucht pt perioada 28 decembrie 2005 - 2 ianuarie 2006, sau ca nu inchiriaza decat minim 14 zile, ceea ce era imposibil pt noi.

Chiar sunt curioasa daca gasesti ceva, Cristina si la ce pret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Pupici fetelor....

Vin si eu la marea intalneala !....si imi tarai si sotul dupa mine (caci nu l-oi lasa singur de Revel...sau el pe mine), asa ca draga Aschiutza, stai linistita, sotul tau va avea cu cine a se conversa, ca si al meu tot 3 cuvinte in romana leaga...

Apropo Eurolines, eu am trimis o data un calculator (unitatea centrala) prin ei, a ajuns cu bine si m-a costat 40eur.Deci se poate.

Si mai intreb : stiti cumva de locuri faine unde se si schiaza? Ma intereseaza si pe mine, mai ales preturile...

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cristina, noi in Austria am fost la Kitzbuehl, e super fain dar cam monden asa...deh toate vedetele se dau pe-acolo-n stamba. Nu m-as duce cu copil acolo, e prea mult "glow".In plus este si FOARTE scump...
Noi cautam o Ferienwohnung pt. iarna dar am vrea in Elvetia anul asta ca e mai aproape.
Fetele cu sosii nemti, si al meu e tot asa si nici el nu se da in vant dupa intalniri rom. ca sta saracul si priveste peisajul de n-are aer . Ar fi fain sa mai vina niste nemti :)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Laura,
Nu am mai gasit nimic la Lidl.Am fost la 12 si toate s-au vindut.Nu am mai vazut decit niste plicuri cu supe/sosuri grecesti si conserve de pejte.

Si sotul meu e neamt din nordul Germaniei dar ii plac intiilnirile romanesti,el vorbeste binisor spre bine limba noastra.
Eu zic ca nu e nici o problema pt sotii nemti,credeti-ma ca si partenerii romani ai fetelor stiu germana f bine si sunt sigura ca sunt oameni foarte deschisi.
Mie mi-ar place mult sa ne reintiilnim dar nu foarte departe de noi.

Alina

Mergi la inceput