Viata in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by genia

bua fetelor,
stiti cumva daca la hamburg exista un liceu international, sau european sau bilinguism unde se studiaza in italiana si cam cit costa?
mii de multumiri, genia

uite aici:
http://www.iic-hamburg.de/italien-links.html
si pt noi veniti:
http://www.deutsch-rumaenische-gesellschaft.de/
http://www.infos-aus-germanien.info/informationen/Portal_Hamburg

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La Eurolines costa 1 euro / kg, tot ce depaseste 5 kg. La pachete sub 5 kg se plateste 5 euro, indiferent de greutatea pachetului. Tariful asta e pt Bucuresti. Pt tara, din cite am retitut e 1,5 euro pe kg in loc de 1 euro, cum e pt Buc.

La Atlasib am platit 10 euro pt pachet sub 5 kg si mi-.a ajuns intai in Sibiu, unde au facut vama, iar la Bucuresti a fost dupa vreo 2 sapt.

In perioada sarbartorilor sunt aglomerati, asa ca cel mai bine, incepeti trimiterea cadourilor pe la inceputul lui decembrie, pt ca altfel riscati sa nu ajunga pachetul decat dupa anul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ooo,e foarte convenabil si cu eurolines,trebuie numai sa vad daca e filiala in apropiere.
eu acum nu stiu deloc cum sta treaba cu pachetele....mi le vaia o pauzaste cineva in tara?adeca se scoate din pachet si se plateste inca odata?sau pur si simplu mama merge la agentia din deva(de exemplu)si ridica pachetul?.
si daca se face vamuire,ce se vaia o pauzaste ,cat cum....sunt total pe dinafara dar invatz repede
saru-mana pt ajutor!si io ma gandeam sa le trimit chiar luna viitoare pachetele..sa fiu sigura ca sunt ajunse de sarbatori!

ps:asa multe greseli aveam ca nici io nu intelegeam ce vreau sa
intreb!
nu vrea nici cum sa imi ia in considerare greselile modificate!
despre vamuire vorbeam...

Mergi la inceput

sym, nu le vaia o pauzaste nimeni. Am mai auzit sa scoata pachetele si sa cotrobaiasca in bagaje ca sa nu fie droguri sau altceva dar de vama nu am auzit. Le pui la bus sau le duci la biroul lor iar cineva din deva sau de unde tb sa ajunga vine si le ia. Asta-i tot.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

ha!!!! are auto-corect si in loc de v a m u i e s t e scrie vaia o pauzeste!!!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La Atlassib e 10€ tot ce e sub 10 kilograme,deci ori 3 ori 9 costa 10 euro, si un euro fiecare kil in plus. Tot prin ei am trimis,la Sibiu,dar sunt niste impertinente tipele alea,ceva fantastic,cred ca in viitor incerc si eu la Eurolines

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

quote:
Originally posted by tinatache

ha!!!! are auto-corect si in loc de v a m u i e s t e scrie vaia o pauzeste!!!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

in prima faza am crezut ca faci misto de greselile mele,pe care doar mi le scuzasem!
apoi de cand scriu pe forum mi sa mai intamplat odata si am dat vina pe bietul meu pc!
ok,m-am luminat si io..deci daca imi trimit unterwäsche nu o sa fie aratati prin centrul devei si o sa fie estimat pretul lor in lei!
multam fain fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu prin Atlassib am trimis numai odata. In loc de 2 zile cit dureaza la Eurolines sa ajunga un pachet din Frankfurt in Bucuresti, la astia dupa 2 sapt. nu ajunsese. Am suant al sediul din Frankfurt si mi-au zis ca daca dupa o luna nu ajunge, atunci sa incep sa ma agit. Ce naiba oachet se mai gasea de sarbatori, ratacit pe undeva prin Sibiu, dupa o luna, nu stiu.......

Prin Eurolines stiu persoane care au trimis video, combina muzicala, chestii din astea care se pot strecura printre haine si nu au declaart nimic. Si au ajuns. Pt cupotor cu microunde si masina de spalat rufe au platit vama. Alta familie si-a trimis un TV uris prin ei si nu au fost pb, dsar au platit vama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Na, ca am incurcat branza :) ... ptr. mine Quark e branza fagaras cu sau fara smantana ... ca asa mai exista si Frischkäse. Asta ce mai e? ... Oricum, Tumpi, sper ca ai gasit ce cautai ... insa la papanas eu as folosi smantana: Saure Sahne sau tipul mai gras: Schmand.

Noi am trimis pachete doar prin Atlassib si a mers super ... repede si fara probleme. Chiar au un sediu in Ingolstadt, ce inseamna ca nu mai trebuie sa astepti autocarul si sa te certi cu soferul ce ai voie si ce nu, poti duce pachetul lejer la ei (au si program super) si totul s-a rezolvat. Ati cautat sa vedeti daca nu-i si la voi in oras un sediu?

O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

[blue]Na, ca am incurcat branza :) ... ptr. mine Quark e branza fagaras cu sau fara smantana ... ca asa mai exista si Frischkäse. Asta ce mai e? ... Oricum, Tumpi, sper ca ai gasit ce cautai ... insa la papanas eu as folosi smantana: Saure Sahne sau tipul mai gras: Schmand.

Pai da , Quark e branza Fagaras,adica branza de vaci, Q.E.D

Nu stiu reteta ta de papanasi dar aia clasici pe care-i stiu eu (prajiti) nu se pot face din smantana...Se fac din branza de vaci iar la sfarsit se pune pe ei zahar si ,abia la servire, smantana.

Fetelor, noi nu mai punem de o mica intalneala? Poate un Rev. romanesc ceva? Sau intre Feiertage o intalneala la romanu? Sa mai pape Papadie neshte mici de-aia cu mamaliga,sa-i taie greata

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput