Naturiste si Homeopate (13)
Raspunsuri - Pagina 9
musete spune:
MRL, acest remediu este oferit cu toata generozitatea
de d-na dr. , la sfarsitul consultatiei. Este doar sub forma de tinctura, intr-o sticluta mica de 10 ml, fabricata de o firma din Cluj ,, Plantekstract". Au fost si luni cand tratamentul cu tinctura a fost asociat cu cate 5 bilute mici dulci , administrate in doza unica. iNtr-adevar remarc, un aspect pozitiv( sa zicem...), sindromul premenstrual s-a mai atenuat, in sensul ca sanii nu mai sunt durerosi, nu ma mai balonez si nu mai am dureri de burta.
Am stat mult in cumpana, daka sa intrerup sau nu tratamentul, insa am deja mai mult de cinci luni, si nu mai am energia necesara sa o iau din nou de la capat cu alt medic.
lala, nu mi-ai spus, tu ce probleme ai?
Uoana, tu cat timp ai urmat tratamentul d-nei dr.Vladutu?
Pupici, Musete
lala_1 spune:
Musette, nici eu nu mai stiu ce pb am deoarece mersul la mai multi medici a dus la anularea sucesiva a unor diagnostice si in final tutunaru mi-a spus sa merg la homeopat si sa schimb ceva in viata mea
E adevarat ca am avut dereglari hormonale, mastoza fibrochistica,ovare polichistice, iar dupa laparo am facut monitorizare si am ovulat in ziua 21,,,am facut doz. hormonale(rezultate bune) dar acum vad ca ciclul meu iar nu apare, sunt in ziua 36
.
Uoana, ai ceva rezultate dupa tratam homeopat??? site rog da-mi si mie adresa eventual un nr. de telefon al dr. Teleianu
Lala
acd2you spune:
quote:
Originally posted by marrinaquote:
Originally posted by bubulina1
marrina, nu mai bea ceai de cretisoara! In luna cand am baut, mi s-a scurtat CM la 25 de zile ceea ce e f. putin! Eu Mastodynonul il iau in ce apuc, cafea, ceai etc. Sunt curioasa ce iese luna asta, am intrerupt branca ursului la ovulatie si o reiau imediat dupa (adica de azi). Temperatura bazala tine cu mine, se pare ca am ovulat chiar de ziua de nastere a sotului si eram undeva la munte...
Multumesc!!!! Sa-nteles, sa traiti. Aveam de gand sa termin cutiuta ca mai era de vreo cateva ceaiuri dar daca ti s-a intamplat si tie e mai bine sa ma opresc acum. S-a terminat si cu cretisoara
Tie iti tin pumnii.
buna fetelor! am vazut ca la voi ceaiul de cretisoara are efect adverse. poate in anumite combinatii, nu le mai are. eu il iau cu coada soricelului, jumate-jumate, adica am luat 2 cutii, una de cretisoara si una de coada soricelului ( care cica ajuta mult la reglarea prolactinei) si le-am amestecat. iar decat una-doua cani pe zi, ca mai mult nu am timp. si sunt in ziua 28, fara semne de musafiri, inca. mai ganditi-va, poate trebuie si cretisoara asta combinata cu ceva. eu, dupa cum v-am spus, nu iau BU, ci tinctura de zmeur.
alexia28 spune:
Buna dimineata
Pt fetele care fac tratamentul Liviei (eu intr-o varianta simplificata)am si eu o intrebare: sunt la a 4-a luna de tratament si a inceput sa ma doara stomacul destul de tare dupa ce iau tincturile. Ce sa fac? Nu vreau sa renunt, vreau sa fac 6 luni dar ma ustura foarte tare stomacul, eu am si o gastrita si poate de aia, le iau pe stomacul gol....nu stiu voi ce ziceti?
marrina spune:
acd2you Iti multumesc mult pentru sfat dar, din pacate, eu am luat ceai de cretisoara, tinctura de coada soricelului si extract din mladite de zmeur (plus altele) si de la CM de 28 de zile am ajuns la 29,27,26,26 in timpul cat am tinut tratamentul Liviei. Oricum eu eram hotarata sa renunt la toate astea si sa iau Vitex agnus castus. Nici eu nu iau BU. AM luat acum vreun an dar asta-i alta poveste. Iti doresc succes!
oanalu Mastodynon ai luat pentru mastoza?
alexia 28 Eu de la tratamentul Liviei nu am avut dureri de stomac dar asta a fost motivul pentru care am renuntat la BU anul trecut dupa trei luni de tratament. Eu am luat in ultimele patru luni ceaiul de napraznic primul si dupa o jumatate de ora tincturile, pe rand. Tu tot asa le iei? Tinctura de coada-soricelului este si pentru gastrite. Tu iei si din asta? Daca nu mai poti asa poti lua capsule ca sa nu mai fie alcoolul din tincturi care irita stomacul. 
[/blue]miorita[/blue] O sa revin cu un raspuns pentru tine saptamana viitoare, probabil luni.
mioritaus spune:
Marina, astept raspunsul tau cu nerabdare..........de abia astept sa merg la endocrinologie sa vad daca imi recomanda ceva analize hormonale, avand in vedere ca eu am urmat trat naturist 6 luni si probabil ca analizele nu mai sunt concludente.Am mai luat inca 2 cutii de Periodin , am gasit la SensiBlue si le-am luat.Oare o fi bine ca iau acest supliment fara analize hormonale? oricum m-am bazat pe faptul ca nici rau nu are cum sa imi faca daca sunt naturale.Deci in total sunt 9 luni de trat natural, 6 luni cu produsele gemoterapice zmeur, arin alb si coacaz negru alaturi de alte ceaiuri si inca 3 luni cu Periodin.Parca v-am spus ca am scapat de nodulii de la sani...........stau si ma intreb daca era posibil sa fi avut prolactina marita? Oare este posibil ca de la Periodin sa scada prolactina si mai mult? in acest caz cand ai prolactina mica ce se mai poate intampla?Am tot citit pe internet, diferite subiecte despre prolactina si am vazut ca sunt 2 cauze organice si functionale .Zau ca ma simt ca
. Nu stiu sa descopar cauza pentru care am probleme.Crede ma ca am tot fost pe la medici si mi-au tot recomandat trat dar cauza nu mi-au spus-o.........sper sa descopar acum cand merg la endocrinologie.Dr mea care m-a operat si alti dr ginecologici de la Medicover si dr generalista zic ca , cauza este genetica sau ca asa sunt eu.Ei bine, nu vreau sa cred asta, vreau ceva palbabil concret..........sa fac analize si in cazul in care hipofiza, prolactina si altele, ies in regula atunci accept cauza pe care mi-au spus -o ei.
Numai bine si succes mult la toate fetele.
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by marrina
alexia 28 Eu de la tratamentul Liviei nu am avut dureri de stomac dar asta a fost motivul pentru care am renuntat la BU anul trecut dupa trei luni de tratament. Eu am luat in ultimele patru luni ceaiul de napraznic primul si dupa o jumatate de ora tincturile, pe rand. Tu tot asa le iei? Tinctura de coada-soricelului este si pentru gastrite. Tu iei si din asta? Daca nu mai poti asa poti lua capsule ca sa nu mai fie alcoolul din tincturi care irita stomacul.
MARRINA, pe mine ma doare stomacul in special dupa ce iau Elixirul de fructe de soc. Iau apoi mladitele de zmeur si apoi Mastodynonul. Eu nu iau tinctura de coada soricelului pt ca mi s-a zis aici pe forum ca daca iau Mastodynon nu are rost sa iau si coada soricelului. Nu vreau sa renunt la Elixirul de soc pt ca il iau pt mai multe afectiuni si pt mastoza, si pt constipatie si pt altele....Sa incerc ceva naturist pt stomac, niste pastile, nu stiu.
Te pup
marrina spune:
quote:
Originally posted by alexia28
MARRINA, pe mine ma doare stomacul in special dupa ce iau Elixirul de fructe de soc. Iau apoi mladitele de zmeur si apoi Mastodynonul. Eu nu iau tinctura de coada soricelului pt ca mi s-a zis aici pe forum ca daca iau Mastodynon nu are rost sa iau si coada soricelului. Nu vreau sa renunt la Elixirul de soc pt ca il iau pt mai multe afectiuni si pt mastoza, si pt constipatie si pt altele....Sa incerc ceva naturist pt stomac, niste pastile, nu stiu.
Nu mai stiu exact ce scrie in prospectul de la elixirul de soc dar eu il luam pe stomacul gol, poate poti sa-l iei dupa ce maninci ceva ca sa scapi de dureri. Eu luam cate 7 lingurite intr-o cana cu apa si ma simteam
pana am inceput sa beau doar cate o gurita si apoi cate o pauza (imi gaseam de lucru prin casa) pana il terminam. Dar sincer, poate si din cauza ca nu beau alcool, aveam senzatii pe care le asociam cu betia daca beam prea mult o data, inclusiv pierderea echilibrului. Lasa ca o rezolvi tu cumva. Poate cea mai buna solutie este sa-l iei dupa ce maninci ceva si doar cate putin.
musete spune:
Puteti sa-mi dati si mie mai multe amanunte despre MASTODYNON?
Mai urmeaza cineva, in afara de mine si Lala, tratament cu tinctura de Sepia?
Lala, eu papa Sepia LM 3. tu, la fel?
Pupici,
Musete
musete spune:
Puteti sa-mi dati si mie mai multe amanunte despre MASTODYNON?
Mai urmeaza cineva, in afara de mine si Lala, tratament cu tinctura de Sepia?
Lala, eu papa Sepia LM 3. tu, la fel?
Pupici,
Musete