Naturiste si Homeopate (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetele , nu am mai intrat de mult,am avut pb cu calculatorul de acasa, acum scriu de la munca.
Am fost la control ieri si dupa ce mi-am facut o multume de nervi ca m-a facut sa astept un car de ani desi eu trebuia sa ajung la munca, am intrat pana la urma la alta doctorita , trebuia sa-mi citeasaca rezultataul ecografiilor si mi-a dat in continuare tratamentul cu orgametril vreo 6 luni...Chistul mai mare s-a mai micsorat a ajuns pe la 54/34 celalalta a ramas lafel. Sunt cam dezamagita..mai ales ca mi-a spus ca rezultatul ecografiilor pot fi si eronate si deci e posibil ca defapt marimea chistului sa fi ramas lafel...
Va pup

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Alina, nu te sfatuiesc sa iei Orgametril, este un medicament de sinteza cu multe efecte negative.In unele tari este scos si de pe piata.Si mie mi-au dat dupa dupa chiuretajul biopsic din ianuarie sa iau Orgametril, am trimis pe sotul meu sa mi- l cumpere si il am si acum in dulap.Daca te hotarasti totusi sa il iei iti dau si eu 2 cutii, dar insist ca nu faci bine.Mai cere si alte pareri.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

quote:
Originally posted by musete

Puteti sa-mi dati si mie mai multe amanunte despre MASTODYNON?
Mai urmeaza cineva, in afara de mine si Lala, tratament cu tinctura de Sepia?
Lala, eu papa Sepia LM 3. tu, la fel?
Pupici,
Musete

Musete, mie mi-a dat granule(masura=dupa ochi) sa le dizolv in 250 ml apa, si sa iau cate o lingurita/zi. De doua zile nu mai iau,m-am saturat de tratam homeopat, nu mai vreau... asta dupa ce m-am palpat (ptr ca ma durea) si am simtit un nodul de toata frumusetea,la sinul stang. Am ajuns la concluzia ca tot medicina alopata e cea "strong".
Pupici, Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

miorita Iti sunt datoare cu un raspuns dar ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa aflu mai intai de la tine cum a fost la eco. transvaginala de azi.
Am inteles bine ca tu te lupti acum cu chistul, fibroamele si hemangiomul hepatic, nu cu ?
Mai intai cred ca e cazul sa vezi ce zice hepatologul la care vei merge (cand?). Cred ca asta e cel mai important acum. Si cum au zis dr. de pana acum ca echilibrul hormonal se modifica in fiecare luna si tot ei ca problema ta e ficatul incarcat din cauza estrogenilor? Pai nu e cazul sa vezi nivelul estrogenilor din sange? Eu stiu ca estrogenii sunt responsabili de CM si sunt produsi in principal de ovare. Cum incarca ei ficatul tau pur si simplu nu inteleg. Atunci cauza ficatului tau incarcat sunt ovarele? Atunci tot de la normalizarea activitatii lor trebuie sa pleci.
Hemangiomul are vreo legatura cu incarcarea ficatului cu estrogeni? Eu stiu ca e o afectiune vasculara. Deci trebuie actionat pentru reglarea circulatiei sanguine la nivelul ficatului.
La endocrinolog cand mergi? Cred ca dozarile hormonale sunt foarte importante in cazul tau, cum sa spuna doctorii ca ai un dezechilibru hormonal fara sa-l masoare?
Pentru chisturi si fibroame ti-am scris mai demult de Carpicon care e antiinflamator si e din rasina de conifere.
Cat despre produsele de dezintoxicare cred ca este suficient sa tii un regim alimentar strict si serios, ce rost mai are sa introduci in organism si alte substante, chiar din plante, care pot avea propria lor toxicitate. Dar daca chiar vrei un produs eu iti recomand Margusa care purifica sangele, combate anemia, tulburarile hormonale si cele imunitare, e indicat in boli de piele, intoxicatii medicamentoase, antioxodant, cu rol maxim in depurificarea si dezintoxicarea organismului.
Astept raspunsul tau la intrebari si-ti doresc SANATATE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor eu tocmai am terminat 3 luni de branca ursului deci va rog sa ma stergeti de pe lista.
Sper sa va comunic ce efect minunat a avut acest tratament.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Marrina, sambata am fost la eco abdominala unde mi s-a confirmat inca o data existenta hemangiomului.DR. a zis sa stau linistita ca nu este nimic de luat in seama si ca acesta este considerata tumoare benigna si ca va mai creste cu inca 1/2 cm probabil cand am sa ies la pensie.Tot aceasta dr. are dubii in privinta extirparii ovarului stang deoarece se vede ca si cum mi-ar mai fi lasat ceva , ca o cojita, pe care s-ar fi dezvoltat si un folicul.NU IMI VINE SA CRED...........mi s-a spus clar ca mi-a fost extirpat ovarul in totalitate...........acum stau si ma intreb ,oare ce o mai fi si pe acolo, ce anume o fi vazut ca a mai aparut si in zona aceea?
Luni , am fost la eco transvaginala iar rezultatul este urmatorul:uter in anteversie, masoara diametrul longitudinal 6,43; diametrul antero posterior 5,4 cm; contur regulat, ecostructura neomogena, cu multiple boseluri intramiometriale cu diametrul de pana la 1, 5 cm; endometrul masoara aproximativ 10 mm. aspect de stadiu secretor avansat; ovar drept 4,25/2,77 cm,prezinta la polul inferior o formatiune mai hipogena de 2,7/2,29cm, sugestiva pentru un chist hematic..............si acum bomba.........ovar stang exclus chirurgical (nu il gasea, plus ca mi-a vazut si operatia si m-a intrebat daca am facut cezariana ,..........i-am spus de ovarul stang ca este extirpat anul trecut si atunci si-a explicat de ce nu il vede ........si totusi ce o fi vazut dr de sambata?
Merg la endocrinologie pe 11 noi. iar la hepatolog pe 16. noi.Intradevar si eu de abia astept sa vad ce analize imi da de facut dr endocrinolog , poate depistez cauza.
Am fost ieri si la DR Ionescu Calinesti, o dr fitoterapeuta care mi-a dat din nou sa beau ceaiuri de detoxifierea ficatului 10 zile , timp in care o sa iau niste produse gemoterapice de mur, plop si stejar iar dupa ceaiul de detoxifiere o sa beau inainte de menstrauatie un ceai antihemoragic+ Periodinul pe care o sa il iau minim 3 luni.
I-am spus dr care mi-a facut transvaginala ca vreau sa merg la embolizare, dansa a zis ca si da si nu........nu stia ce sa imi zica exact (dar m-am saturat de hemoragiile pe care le am).
Iti multumesc ca esti alaturi de mine si iti faci griji...........am sa te ascult si am sa tin regimul sanatos, de altfel si pana acuma am tinut in masura in care am putut indura..........am mancat in 40 de zile 2 savarine, cateva bucatele de oaie, am mai scris eu ca nu am sarit calul...........nu mi-am facut de cap deloc..si am sa vad de unde procur Margusa....acesta il pot lua oricand, asociat cu ce mai iau eu Periodin si ce am scris mai sus? Mi-a zis dr fitoterapeuta sa iau 10 zile inainte de menstruatie calciu efervescent, insa pe mine ma bate gandul ca ar fi bine sa o ascult si pe dr generalista si asa cum ai zis si tu sa iau fier cu acid folic, dar vreau ceva natural.O sa astept raspunsul tau si am sa imi fac din nou o schema de trat......sau sa astept sa vad ce zic si dr de la endocrinologie si hepatolog?Oricum parerea mea este ca nu strica sa iau astea inainte de ajunge la ei.Nu i asa?
Eu nu ma lup cu bebe, asa este , am un baietel de 12 ani, ma lup cu fibroamele si cu chistul pe ovar, mai nou si cu hemangionul ( apropos.......la o alta eco in sept mi-au scris ca sunt 2 hemangioame, mie mi-au spus decat de unul , iar sambata la eco abdominala , dr nu a vazut decat unul).
In legatura cu ficatul ca este incarcat ...intradevar dr fitoteraputa dupa ce mi-a facut eco abdominala mi-a spus ca si asta poate sa fie o cauza... adica daca ficatul nu functioneaza cum trebuie , nu elimina grasimile, atunci el in afara ca produce colesterol (pe care il am cam mare)automat exista si o crestere a estrogenilor.
Nu mi-au facut analize hormonale, probabil si din cauza ca ma intrebau daca mai vreau copii, le spuneam ca nu, si probabil ca numai puneau accent asa de mare pe faptul ca EU NUMAI VREAU OPERATIE cu atat mai mult , extirparea uterului, si ca vezi doamne , cauza este genetica si ca echilibrul hormonal se modifica de la o luna la alta.Dr care m-a operat anul trecut mi-a zis ca in final tot la cutit ajung.
Din cauza ca eu nu cunosc cauza (poate fi genetica, nu contest lucrul asta , dar cum am mai scris, vreau sa o iau in consideratie ca fiind ultima )am impresia ca fac toate tratamentele pe bajbaite, lucru care ma face nesigura pe mine si ma simt .
iti multumesc ca ai rabdare sa imi citesti probleme si sper ca intr-o zi sa ma pot revansa fata de tine.
Iti doresc numai bine, sa vina bebe repejor si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by asi

Fetelor eu tocmai am terminat 3 luni de branca ursului deci va rog sa ma stergeti de pe lista.
Sper sa va comunic ce efect minunat a avut acest tratament.

Familia mea
Razvan

Asi, te sterg de pe listuta. Iti doresc sa ai mult succes, sanatate si sa vii sa ne dai vesti bune.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sper sa va dau vesti bune in urmatoarele 2 luni.

LA MULTI ANI pentru cei/cele care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

asi Iti doresc succes si sa vezi rezultatele cat mai rapid.

miorita De ce ti s-a extirpat ovarul stang anul trecut? In privinta respectivei operatii sa stii ca poti face o cerere scrisa la spitalul unde ai fost operata ca sa ti se dea o copie dupa protocolul operator. Poate vei mai micsora din incertitudini.
La eco transvag. boseurile sunt fibroamele? Si daca da, fibroamele sunt in tes. muscular?
Pana vineri cand mergi la endocrinolog nu mai e mult si sper ca te va lamuri in mai multe privinte.

Mai multe despre produsele ayurvedice gasesti aici:
http://www.star-ayurveda.ro/produse.html
Pentru ficat si colesterol poti lua Livecom, pentru fier Kamayani (dar inainte tot un tratament cu tardyferon vreo cateva luni cred ca e indicat) care are si calciu, apropo de discutiile anterioare.
De calciu efervescent nu stiu sa zic daca are vreun rost. E putin, nu se prea fixeaza si-l iei cred ca mai mult de placerea gustului decat ca sa ramai cu el in organism.

Eu cred ca ai sanse mari sa scapi de bisturiu asa ca esti pe drumul cel bun. Bucura-te de baietelul tau si fii optimista. Fata de mine (sincer) nu ai de ce sa te revansezi altfel decat luptand cu putere, curaj si optimism cu orice piedica iti apare in drum. As vrea sa te pot ajuta mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Fetelor dragi, mai ales voi cele homeopate, va anunt ca macar pentru viitorul apropiat nu mai fac parte din randul vostru. Pentru Lala, musete, uoana -am fost pacientele aceleiasi doctorite Vladutu recomandate de dr T. Motivul -nu mai am incredere deloc. Observ ca am avut parte toate de acelasi tratament cu bilute dizolvate in apa, sepia in diverse dilutii. Pretul consultatiei-exagerat!. Lipsa efectelor. Balbaiala neprofesionala cand era vorba sa vorbeasca in calitate de medic. Jena mea (de jena ei) de a o intreba daca bilutele gata preparate au termen de garantie sau daca nu e cumva incompatibil pliculetul capsat cu ace metalice si confectionat cu manutele cu sensibilitatea remediilor. Lipsa retetei, a chitantei. Daca beneficiez de tratament, de ce sa n-am si istoric medical in privinta asta, nu?! E normal sa pot alcatui propriul meu dosar medical..
IN alta ordine de idei, nu ma las de homeopatie, doar de doctor deocamdata.
Si un sfat pentru voi toate: consultati in primul rand un medic, sau mai multi pana il gasiti pe cel potrivit, faceti analize complexe si complete si de-abia apoi incercati multele combinatii naturiste. E posibil sa va faceti mai mult rau decat bine.
pt teleianu :http://www.topsanatate.ro/expert.php/dr_ioan_teleianu/?id=23, http://www.teleianu.home.ro/...etc de pe google
va pup pe toate si multa incredere si optimism!

Mergi la inceput