Naturiste si Homeopate (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Pup dulce toate fetele naturiste si homeopate, si indraznesc sa le adresez o intrebare: Ia cineva remediul homeopatic denumit SEPIA LM 3?
Doresc sa aflu care sunt indicatiile terapeutice sau , macar, indicati-mi un website unde ma pot informa cu privire la acest remediu.
Va multumesc,
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata naturistelor! Am intrat sa va dau o veste buna pentru cine este interesat: Periodinul se mai fabrica! Eu sunt membra a clubului Walmark si mi-a sosit catalogul de produse 2005-2006. Au si o super oferta acum: comanzi o cutie si primesti 2. Bineinteles ca nici nu am mai stat pe ganduri si am facut comanda ca m-am cam saturat de Mastodynon si as prefera sa iau pastilute. Adresa lor este www.csw.ro; pentru cine nu are card se poate face inscrierea pe loc.
Va pupic.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

MUSETE, scuza-ma te rog ptr ca nu ti-am raspuns(am fost plecata si abia azi am intrat pe DC.
Da, iau numai SEPIA, de la d-na dr si fac tratam de 2 luni, nu se simte nimic...ba din contra, mie dypa laparo cm mi se reglase si-mi venea la 35 zile, acum vad ca-mi intarzie, in plus acea "licoare" nu are nici un gust parca e apa chioara, am senzatia ca e degeaba tratamentul asta dat de Vladutu. Tu cum te simit si de cand iei?
MARRINA, tiroida am veriticat-o si nu sunt pb, au existat oarece dereglari hormonale dar in ultimul timp analizele au iesit bune(aveam estradiol mult prea mare si progesteronul mic).

Pup toate fetele,
Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Buna ziua la toate fetele
V-am citit dar nu am postat niciodata la acest subiect pana acum.
Voiam sa te intreb Miorita cum ai reusit sa scapi de mastoza ca eu ma chinui de ani de zile. Ce-i drept am perioade de ameliorare si uit de ea , dar cand revin durerile ma sperii ingrozitor si ma gandesc la ce-i mai rau. In special la ovulatie Am facut si eu tratament homeopat la inceputul anului (pentru hemoragii de la un fibrom uterin), dar dupa 3 luni am oprit intrucat nu aveam rezultate. In prezent iau gemoderivate de zmeur si coacaz nugru si periodin.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat va sunt recunoscatoare.
Numai bine,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Lala, tie nu ti-a dat decat aceasta tinctura Sepia? Ce probleme ai ? Ti-a spus cumva, cam in cat timp apar rezultatele tratamentului? Nu vreau sa te sperii, insa eu urmez tratamentul de peste 5 luni si, sincer, nu prea vad rezultate...

Transmit un strigat de ajutor catre toate homeopatele !

Cunoaste cineva vreun succes inregsitrat de d-na dr. Vladutu, in materie de ?????
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

alina.n, vad ca nu ai mai intrat in ultima vreme dar daca mai intri fugutza repede la alt doctor!
Am o parere proasta despre clinica Marie Stopes si cunosc fete care au aceeasi parere. Pe mine doctorita Dunarintiu m-a trimis la operatie in 2002 ( pentru fibrom uterin ) si m-a speriat forte tare ( imi sugerase ca as avea cancer si asta doar in urma ecografiei pe care mi-o facuse tot acolo dr.Gheorgiu ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Musette, nu, nu mi-a dat altceva decat SEPIA.
Eu sunt programata pe 10 nov la ea la "frumosul" cabinet dar crde ca o voi suna sa-i spun ca nu ma duc deoarece nu-mi inspira deloc incredere aceasta dr. Mi-a promis o prietena ca-mi afla nr. de telef al dr. Teleianu si voi merge la el, am inteles ca e cel mai bun homeopat. Te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

alina.n, vad ca nu ai mai intrat in ultima vreme dar daca mai intri fugutza repede la alt doctor!
Am o parere proasta despre clinica Marie Stopes si cunosc fete care au aceeasi parere. Pe mine doctorita Dunarintiu m-a trimis la operatie in 2002 ( pentru fibrom uterin ) si m-a speriat forte tare ( imi sugerase ca as avea cancer si asta doar in urma ecografiei pe care mi-o facuse tot acolo dr.Gheorgiu ).In prealabil ma cam certasem pe masa de consultatie cu ea pentru ca fibromul era mare si ea imi spunea sa ma duc acasa ca n-am nimic si sunt gravida iar eu stiam sigur ca nu-i asa!
Am mai fost de cateva ori la ecograf la dr.Gheorgiu care mi-a spus ca as avea 1 chist endometriozic pe ovarul drept si un alt chist pe ovarul stang, m-a indopat cu Duphaston luni in sir dupa care mi-a spus ca nu mai am nimic. Am zis sa mai incerc si la dr.Ionescu dar...nu cred ca dr.Gheorghiu stie ce face...scuze daca cineva este de alta parere...am mers la ecografie in alta parte si am chistuletze pe ovare si asta la numai o luna de la controlul in care doctoritele de la Marie Stopes mi-au spus ca nu mai am nici un chist pe ovare! Dar nu a fost vorba nici o clipa despre chist endometriozic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor, nu am mai scris de mult, dar am tot urmarit subiectul. In ceea ce o priveste pe dr. Vladutu...cred ca lasa putin de dorit tratamentul prescris de ea. Si eu am urmat un astfel de tratament fara rezultat insa, si asa am ajuns la dr. Teleianu care mi-a lasat asa o impresie buna.
Eu va pot da adresa de mail...
Cu drag Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

musete, lala1 voi luati aceasta tinctura Sepia direct de la ea? Sa inteleg ca dr. prepara remediile? Va spun drept ca eu iau remediul sepia in diferite concentratii (acum iau in concentratie de 30 CH). Eu cunosc acest remediu sub forma de granule mici, nicidecum tinctura. De aproape 2 ani de cand sunt in tratament homeopat eu folosesc acest remediu dar combinat cu altele. Niciodata o schema de tratament la mine nu a avut 1 singur remediu, fie el sub forma de granule sau tinctura. Toate remediile eu le-am luat de la o farmacie homeopata iar pe tubul de 1 gr. este trecuta si data de expirare a produsului.
Musete, am sa iti scriu cate ceva despre SEPIA
- cerneala sepiei, o substanta bruna secretata de o glanda a acestei moluste cefalopode;
- actiuni dominante: incetinirea circulatiei venoase, mai cu seama in regiunea micului bazin si a ficatului. Slabirea muschilor netezi, a ligamentelor, a peretilor venosi, cu tendinta de formare a varicelor si de ptoze.
- semne secundare:
+ senzatie de gol in stomac, cu tulburari de digestie, senzatie de greutate in abdomenul inferior, bufeuri de caldura. Constipatie cu senzatie de obstructionare rectala. Hemoroizi agravati la mers. Scurgeri muci-purulente, verzi-galbui, adesea iritante (in cazul scurgerilor vaginale si al expectoratiei). pofta de otet, de castraveti si de alimente acide. Aversiune fata de lapte si de mirosurile din bucatarie.
+ agravare inaintea furtunilor, la frig, la lapte, la mirosuri, la sarcina si la urmarile nasterii.
+ ameliorare la miscare, la execrcitiu fizic sustinut, la presiunea puternica, la caldura.
- modalitati de utilizare: tulburari de digestie cu atonie si constipatie; ptoze (a uterului, de pilda); hemoroizi; migrene; infectii ale uterului, cu scurgeri, tulburari menstruale; colibacioza urinara; eczeme, masca de graviditate; stari depresive in urma dificultatilor conjugale.
- domeniul de actiune: sistemul nervos central; psihismul; sistemul digestiv; aparatul uro-genital; pielea
- sinergie posibila: PULSATILLA, NATRUM CARBONICUM, NATRUM MURIATICUM, STAPHYSAGRIA
Toate aceste informatii despre remediul SEPIA le am dintr-o carte scrisa de dr. Gerard Pacaud, "Homeopatia pentru toti - un ghid usor de consultat pentru a va putea trata inca de la primele simptome de imbolnavire, fara riscul de aparitie a unor efecte secundare".
Pupici dulci

Mergi la inceput