Naturiste si Homeopate (13)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alina.n
adimercedes multumesc mult pentru instiintare si pentru sfaturi(am incercat sa-ti trimit un pm dar nu am reusit)
te pup
Alina
Alina, sper ca am putut saiti fiu de ajutor. Nu inteleg de ce nu ai reusit sa imi trimiti PM, ca doar eu il folosesc destul de des. Tu ti l-ai activat?
Te-am

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
lala_1 spune:
Marrina, scuze dar abia azi am citit intrebarea de la tine! R: Fac tratamentul homeopat la recomandarea dr. T, dar nu am un diagnostic clar, ferm ci doar certitudinea ca nu raman gravidutza, dar de ce nu se stie. Am facut laparo in febr.2005 si am rezolvat pb aderentelor date de clamidia s-a spus atunci ca din cauza lor nu ramaneam ptr ca in rest totul este bine...nu stiu cred ca e doar voia lui Dumnezeu in final!
ACum sa va spun tuturor cu ce pb ma confrunt: dupa cum v-am mai spus iau remediul sepia(dat de dr. Vladutu) dar de curand, din curiozitate am mers la un test de biorezonanta si in urma acestuia mi-au dat si ei (nu stiu daca e bine sa spun numele firmei care face astfel de teste si comercializeaza si medicamentele recomandate de ei, din SUA, toate naturiste) o reteta pe care am si luat-o si de azi am inceput sa le si inghit...acu' vine si intrebarea " sa mai iau si remediul, s-or bate ele cap in cap; voi ce parere aveti?"
Pupici, Lala
acd2you spune:
buna fetelor. am si eu o intrebare pentru voi, poate reuseste cineva sa ma lamureasca: branca ursului merge luata in acelasi timp cu extractul de mladite de zmeur? intre ce zile sa ia BU, numai pana la ovulatie? are efect tratamentul daca iau Bu numai 2 saptamani pe luna?
astept un raspuns, ca tare nu ma pricep la chestiile astea. pentru ca luna trecuta mi-a intarziat menstruatia cu 5 zile, si am fost tare suparata, ca eu credeam ca e bebe si nu a fost, am luat extractul de zmeur si chiar de a doua zi au venit musafirii. am deja 3 saptamani de cand iau, si astept sa vad ce s-o mai intampla luna asta. dar parca ma incanta si branca ursului, dar cum s-o iau? inca ceva: tinctura o iau de 3 ori pe zi, cate 30 pic, iar seara la culcare beau un ceai combinat de cretisoara si coada soricelului. ca altceva nu am timp sa imi fac. dati-mi un sfat, ca am incredere in voi. cu drag, acd2you.
mioritaus spune:
Dragele mele, am mai aparut si eu printre voi cu ceva concluzii despre trat naturist....se pare ca mi-a disparut mastoza chistica.....de cateva luni de zile sanii nu m-au mai durut.
am facut testul de biorezonanta magnetica de la California Fitness unde mi s-au depistat o gramada de afectiuni.Mi s-a indicat un trat naturist de la ei.
Pana pe data de 9 noi continui cu cele 100 pic din cele trei produse gemoterapice.Acum iau vit E si Periodin.Am luat luna trecuta 40 de pastilute de la Lab Medica calciu, magneziu, zinc si seleniu.Cu ciclurile astea abundente m-am anemiat de tot.voi ce ziceti as putea sa mai iau? Cam cate zile sa iau pe luna calciu, magneziu, zinc si seleniu asta ca sa nu imi faca rau? Dr zicea ca 10 zile este de ajuns.La ce ciclu am mie mi se pare cam putin,Sau exista altceva mai bun care sa imi puna tot ce pierd prin ciclu la loc?
Vreau sa va intreb daca pot face un trat de toxifiere a organismului in timpul trat naturist, concomitent.(ma refer la ceaiurile de toxifiere a ficatului).Am inteles ca este bine sa detoxifici organismul inainte de a incepe un trat, eu as vrea sa fac aceasta detoxifiere si in timpul trat..........numai am pauza de ceva timp iar de acum incolo nici atat pentru ca am inteles de la voi ca trebuie sa fac trat cu periodin 8 luni.
Itre timp am grija ce mananc , bineinteles in limita bunului simt.............nu vreau sa cad in extrema cealalta.
Ciclul a fost tot abundent.........pe data de 7 noi am programare la Medicover la eco transvaginala si daca fibromul este tot acolo merg la embolizare la Dr. Dorobat.
Am programare si la endocrinologie , unde sper sa se descopere in final cauza dereglarii hormonale.Iau in calcul cauza genetica ca fiind ultima cauza, pana atunci investigatii si trat naturist.
va pup dulce si succes.
musete spune:
lala, remarc ca suntem amandoua pacientele d-nei dr. Vladutu. Spune-mi te rog, de cat timp urmezi tratamentul? Aceasta tinctura Sepia, este singura pe care trebuie s-o administrezi?
Pupici, Musete
marrina spune:
Naturistelor si homeopatelor 

Eu ma laud cu ziua 2.
Un nou inceput. Si bine ca m-am lasat de tratamentul din ultimele patru luni (si o sa intrerup saptamana asta si cretisoara) ca din cele 28 de zile de CM ale mele am ramas de doua luni doar cu 26. Evolutia de la inceputul naturistelor, la mine: 29, 27, 26, 26. Clar mie nu mi-a mers. S-o fi reglat altceva dar durata nu. Imi pun MARI sperante in tratamentul cu Vitex.
alina.n Ce vesti ai dupa ecografie? Daca vrei sa incepi tratamentul naturist nu ai pauza de masa la munca pentru catevapicaturi de tincturi, o gura de ceai si niste tabletele? Eu imi fac ceaiurile de acasa iar tincturile le pun un-doi intr-un paharel de apa si le inghit.
bubulino Am 8 zile de Mastodynon si...inca nu am probleme cu pofta de mancare. Cu apa plata ai incercat?
lala_1 Zici ca numai aderentele ti s-a spus ca ar fi problema sterilitatii? Ai facut analizele hormonale, prolactina, spermograma? Tocmai am citit niste studii care concluzioneaza ca nu prea exista sterilitate inexplicabila si
. Asta era si diagnosticul meu dar...inca mai am multe de verificat (tiroida, TPC etc.)
Ce plante contin medicamentele care ti s-au recomandat? Are vreuna Vitex agnus castus?
Incearca sa afli mai multe (de la doctor, de pe net) despre efectul sepiei si al plantelor care le mai iei si o sa-ti dai seama daca se bat cap in cap. Ai inceput sa le iei?
acd2you De BU pot sa-ti spun doar ca eu am luat trei luni 4lingurite/zi (ca in prospect) fara intrerupere dar aici pe forum se recomanda doar pana la ovulatie ca ar fi toxica in sarcina. Ramane sa decizi singura. Despre combinatia BU+zmeur? Imi pare tare rau dar n-am idee exact ce efecte au. Eu una mi-am cautat pe net studii clinice despre plantele pe care le iau si la cele romanesti n-am prea gasit, din pacate. Asa ca numai pe puterea traditiei... In schimb am gasit multe-multe date despre Vitex si ...acum il iau. Iti doresc succes!!!
miorita Eu stiu ca de la sangerari abundente ramai fara hemoglobina (anemie) dar fara minerale (Ca, Mg, Zn, Se)? Stii tu ceva? Eu am luat produsul asta de la Medica trei luni (3 cps/zi), ca si in prospectul produsului, si acum fac pauza dar, sincer, nu stiu cat m-a ajutat. Eu il luam pentru carcei si culmea e ca desi la inceputul tratamentului imi trecusera, de vreo luna mi-au reaparut si m-am gandit ca s-or elimina mineralele in urina, de la atatea ceaiuri. Nu's ce sa zic
. Tu o hemograma ti-ai facut in ultima vreme daca ai asa probleme mari cu sangerarile? Ca poate ai nevoie de fier , nu de alte minerale. Eu am citit de vitex ca se face tratament cel putin 7-8 luni pentru ca este o planta care actioneaza incet dar efectul este puternic dupa mai multe luni de tratament.
Cum ti-au iesit analizele de zici de dereglare hormonala? Iarta-ma daca ai mai scris sau te-am mai intrebat? Ma gandesc cum te-as putea ajuta.
bubulina1 spune:
marrina, nu mai bea ceai de cretisoara! In luna cand am baut, mi s-a scurtat CM la 25 de zile ceea ce e f. putin! Eu Mastodynonul il iau in ce apuc, cafea, ceai etc. Sunt curioasa ce iese luna asta, am intrerupt branca ursului la ovulatie si o reiau imediat dupa (adica de azi). Temperatura bazala tine cu mine, se pare ca am ovulat chiar de ziua de nastere a sotului si eram undeva la munte...
"Speranta moare ultima"
marrina spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
marrina, nu mai bea ceai de cretisoara! In luna cand am baut, mi s-a scurtat CM la 25 de zile ceea ce e f. putin! Eu Mastodynonul il iau in ce apuc, cafea, ceai etc. Sunt curioasa ce iese luna asta, am intrerupt branca ursului la ovulatie si o reiau imediat dupa (adica de azi). Temperatura bazala tine cu mine, se pare ca am ovulat chiar de ziua de nastere a sotului si eram undeva la munte...
Multumesc!!!! Sa-nteles, sa traiti. Aveam de gand sa termin cutiuta ca mai era de vreo cateva ceaiuri dar daca ti s-a intamplat si tie e mai bine sa ma opresc acum. S-a terminat si cu cretisoara

Tie iti tin pumnii.

mioritaus spune:
Marina, draga mea,
esti o draguta ca te zbati pt noi si incerci sa ne impaci pe fiecare......eu personal iti multumesc 

Dupa ce am facut testul de biorezonanta a trebuit sa merg si la Medicover sa fac vaccinul antigripal, data fiind starea mea de subrezeala..........bineinteles ca am intrat la un medic generalist careia i-am explicat cam ce este cu mine in ultima perioada (am la dosar cateva ecografii transvaginale si abodominale dupa care se putea ghida....dr care imi cunostea problemele a plecat de la ei, asa ca a trebuit sa o iau de la capat cu explicatiile) si a zis intradevar sa iau tandiferon folic , lucru pe care l-am mai facut anul asta timp de 3 luni , insa fara a-mi mai face analiza, pentru ca este clar ca daca menstrautia este abundenta atunci si anemia este in floare.In legatura cu calciul , am lipsa decand ma stiu, pentru ca il elimin prin urina; seleniu ajuta ficatul (am un hemangion pe ficat).Dr zicea ca este posibil sa am asa menstruatie abundenta si din cauza ca ficatul nu functioneaza bine si atunci estrogenii sunt multi.In finalul consultatiei (crede-ma te rog ca ar trebui saimi fac o lista cu ce probleme am , pt ca am uitat sa i le spun pe toate) mi-a dat trimiteri la eco transvaginal,abdominal,consult endocrinologic si la hepatolog.Din cauza ficatului va intrebam daca pot face o detoxifiere in timp ce iau Periodinul, Tandiferonul folic(as vrea sa iau ceva natural , dar care sa aiba si acid folic in el), produsele gemoterapice si ca, mg, zn si seleniu fara sa afecteze in vreun fel trat naturist.Eu pana sa incep Periodinul am baut 10 zile un ceai pt detoxifierea ficatului.Am citit ca este bine ca sa faci detoxifierea inainte de a incepe un trat pt ca organismul sa asimileze mai bine trat.
Inteleg ca trebuie sa fac trat cu Periodin cam 6-8 luni, dar el nu se mai gaseste...........am gasit alte suplimente cu Vitez Agnus Castus ( la California Fitness au un supliment care se numeste Menopausal Formula).Si acum mai vine si vorba ta Marina , la ce iau acest Vitex daca nu am nici o analiza ?Poate o sa imi dea de facut analize cand merg la endocrinolog.
Deci , in mare , problema sta in felul urmator de rezolvat:fibromul din cavitatea uterina, chistul pe singurul ovar ramas, hemangiomul si litiaza biliara alaturi de toate celelalte efecte pe care le da diagnosticele .
Zau ca numai stiu incotro sa o iau, ce trat sa mai urmez si ce dieta sa mai tin si de unde sa incep si unde sa termin.
Va pup dulce si va doresc la toate multa putere de lupta.
Miorita
Tanya spune:
mioritaus de ce nu incerci tu sa mananci cat mai multe legume si fructe, apa plata, ceaiuri, sucuri naturale facute de tine in casa si ai sa vezi ca tot detoxifiere a organismului este, numai ca asta nu prezinta nici un pericol pentru celelalte tratamente, din contra te ajuta foarte mult sa te vindeci. Sanatate multa iti doresc, si bebele mult dorit! 
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya