Naturiste si Homeopate (13)
Raspunsuri - Pagina 6
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by marrina
O zi buna naturistelor si homeopatelor!
Eu de ieri am inceput sa iau Mastodynon, adica Vitex agnus castus, pana primesc capsulele numai cu aceasta plantuta de pe alte meleaguri. Cu ocazia aceasta m-am lasat de coada-soricelului, mladite de zmeur, CaMgZnSe, Carpicon, elixir de soc. Am facut tratamentele complete, dupa propria-mi parere, si ma indrept cu optimism catre vreo 7-8 luni de Vitex care sper sa mi-l aduca pe. Continui cu napraznic, cretisoara, pulbere de orz verde, Maca, vit.E si alte cateva.
Am reusit sa-mi fac si un progesteron si-o prolactina in ziua 21 care s-a nimerit exact inainte de inceputul tratamentului cu Vitex. Maine cred ca am rezultatele.
M-am mai documentat si despre Maca dar inca n-am dat de studii clinice referitoare la tratamentul le femei. Mai caut. Nu ma las. Si de n-oi gasi ceva care sa ma convinga...nu mai iau.
Acum vasi sa ne vedem la
! Cine da prima veste buna?
Marrina, eu am luat Vitex Agnus Castus si mi-a cam pierit cheful de
. S-au rezolvat problemele dupa ce am inceput sa iau napraznic
. Daca iti piere cheful, va trebui sa iei si napraznic, sa contracarezi tendintele de... hmmm, castitate "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
bubulina1 spune:
Neata fetele naturiste! Cred ca ati vazut deja la subiectul Branca ursului ca se poate ramane
si cu tratamente naturiste. Dupa doar 2 luni de branca ursului, Miki a ramas gravi. Asa ca trebuie sa ne straduim sa-i calcam pe urme, nu?
marrina, sa inteleg ca ai inceput tratamentul cu Mastodyon. M-am uitat pe cutie si are 20g/50ml, nu stiu daca are concentratie mai mare decat Periodinul.
Asteptam sa vedem cine sparge gheata pe aici, sa auzim de 
Va pup pe toate 
"Speranta moare ultima"
marrina spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by marrina
O zi buna naturistelor si homeopatelor!
Eu de ieri am inceput sa iau Mastodynon, adica Vitex agnus castus, pana primesc capsulele numai cu aceasta plantuta de pe alte meleaguri. Cu ocazia aceasta m-am lasat de coada-soricelului, mladite de zmeur, CaMgZnSe, Carpicon, elixir de soc. Am facut tratamentele complete, dupa propria-mi parere, si ma indrept cu optimism catre vreo 7-8 luni de Vitex care sper sa mi-l aduca pe. Continui cu napraznic, cretisoara, pulbere de orz verde, Maca, vit.E si alte cateva.
Am reusit sa-mi fac si un progesteron si-o prolactina in ziua 21 care s-a nimerit exact inainte de inceputul tratamentului cu Vitex. Maine cred ca am rezultatele.
M-am mai documentat si despre Maca dar inca n-am dat de studii clinice referitoare la tratamentul le femei. Mai caut. Nu ma las. Si de n-oi gasi ceva care sa ma convinga...nu mai iau.
Acum vasi sa ne vedem la
Marrina, eu am luat Vitex Agnus Castus si mi-a cam pierit cheful de. S-au rezolvat problemele dupa ce am inceput sa iau napraznic
. Ca doar Vitex Agnus Castus inseamna, in traducere libera, pomul castitatii
. Daca iti piere cheful, va trebui sa iei si napraznic, sa contracarezi tendintele de... hmmm, castitate
Multumesc adi. Iau napraznic de aproape 4 luni si continui cu el.
alina.n spune:
Buna ,
Marrina scuze ca iti rasund atat de tarziu insa abia acum am vazut mesajul, marimea aceea este a chisturilor , asa mi-a iesit la radiografia facuta la Marie Stopes , mi s-a spus sa fac operatie pt indepartarea acestor chisturi sincer nu am intrebat exact ce fel de operatie pt ca atunci cand am auzit ce aparea la eco am am ramas efectiv fara replica .se presupune ca ar fi vorba si despre un chist endometriotic (am auzit ca endometrioza este si intr-o oarecare masura ereditara...mama mea a avut endometrioza). Acum am terminat un tratament pe care l-am luat 20 zile Orgametriol si Mladite de Zmeur si astept sa treaca CM pt a merge la control sa vad care este rezultatul.Pupici.
Alina
alina.n spune:
adimercedes multumesc mult pentru instiintare si pentru sfaturi(am incercat sa-ti trimit un pm dar nu am reusit)
te pup
Alina
marrina spune:
bubulina Am citit de micky si ma bucur mult ca a reusit. Eu nu fac parte din categoria care a avut rezultate cu BU dar celor care iau le doresc sa aiba mare incredere in tratamentul pe care il fac. Si sa auzim de
.
Eu am inceput sa iau Mastodynon pana primesc capsulele care contin numai VAC in concentratie mai mare. Azi ma duc si dupa rezultatele de la prolactina si progesteron din z21. 
alina.n Ai citit tratamentul naturist al Liviei pentru sterilitate? Acolo scrie la plantute care sunt indicate pentru chisturi. Sa ne scrii cum a fost la ecografie? La ce medic mergi? 
la toate fetele naturale si homeopate.
Miro, CrisCris, auricass??????
bubulina1 spune:
Hello! Azi se implinesc 8 zile de cand iau Mastodynon si eu am impresia ca imi cam face pofta de mancare, asta in conditiile in care eu ma chinui sa slabesc
. Am citit ca fetele care l-au luat s-au ingrasat si mi-e teama sa nu se intample acelasi lucru si la mine.
Este cineva care a facut tramtament cu Mastodynon si a avut aceleasi simptome? Cum se poate rezolva?
"Speranta moare ultima"
marrina spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Hello! Azi se implinesc 8 zile de cand iau Mastodynon si eu am impresia ca imi cam face pofta de mancare, asta in conditiile in care eu ma chinui sa slabesc. Am citit ca fetele care l-au luat s-au ingrasat si mi-e teama sa nu se intample acelasi lucru si la mine.
Este cineva care a facut tramtament cu Mastodynon si a avut aceleasi simptome? Cum se poate rezolva?
Cred ca cel mai important e sa ne controlam alimentatia. In general pentru scopul nostru comun
. Si sa credem in eficacitatea tratamentului pe care-l facem. Lasa ca ai timp de pofte
cand
va fi in burtica. Nu te mai gandi.
alina.n spune:
Da am citit tratamentul Liviei si chiar ma gandeam sa incep sa-l fac si eu dupa ce voi gasi toate plantele,sper sa le gasesc.., dar imi va fi putin cam dificil cu timpul deorece eu lucrez de la 9 pana la 7 si va trebui sa iau acest tratament numai dimineata si seara pt ca in timpul programului nu am timp sa fac mai nimic...
oare va avea efect asa?
Eu merg la Marie Stopes la Dna. Dr Dunarintiu ,mai este cineva la ea?Abia astept sa vad daca au aparut modificari la eco pt ca am simtit la inceputul tratamentului junghiuri in zona ovarelor si in perioada CM, spre deosebire de alte dati,nu am avut deloc dureri.Sper sa fie de bine 
Va pupic dulce
Alina
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alina.n
Da am citit tratamentul Liviei si chiar ma gandeam sa incep sa-l fac si eu dupa ce voi gasi toate plantele,sper sa le gasesc.., dar imi va fi putin cam dificil cu timpul deorece eu lucrez de la 9 pana la 7 si va trebui sa iau acest tratament numai dimineata si seara pt ca in timpul programului nu am timp sa fac mai nimic...
oare va avea efect asa?
Eu merg la Marie Stopes la Dna. Dr Dunarintiu ,mai este cineva la ea?Abia astept sa vad daca au aparut modificari la eco pt ca am simtit la inceputul tratamentului junghiuri in zona ovarelor si in perioada CM, spre deosebire de alte dati,nu am avut deloc dureri.Sper sa fie de bine
Va pupic dulce
Alina
Alina, daca nu ai timp sa faci tratamentul complet, incearca sa il faci pe cel simplificat. Daca ai nevoie de mai multe date, scrie-mi. Eventual vorbeste cu Livia si cere-i sfatul, ca sa stii exact cum stai.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."