Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
cookie spune:
Buna dimineata, racusoare!
Nu prea reusesc sa ma tin de promisiune...sa intru pe-aici mai des
Copila e bolnavioara, ne cam face praf...
Sper sa fie mai bine, ca deja m-am saturat!
Dana, sa ne vii doar cu vesti bune!
Monagan, cred ca ne merge bine daca avem o stare de spirit buna, altfel...Cheer up!
Mirela, bafta cu investigatiile!
si sanatate, ca-i mai buna decat toate!
MirelaV spune:
dana...zi tot k te mananc
cookie...sanatate la puiuta si putere multa voua sa treceti peste asta.
monagan, io culmea...dar vorba danei, sa nu sperii norocul, iaca am cateva zile bune..dar sa nu zic hop..k iar mi-o fur. prin bune..sa intelegeti..linistite..nimik altceva
gata, v-am pupacit si ma apuc de treaba. nici n-am baut-o
sa aveti o zi minunata
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Aoleu, ce vaz aici?
Dana si Mirela, ma bucur ptr. voi, ca merge spre bine....Dana, am inteles, dar nu ne lasa prea mult sa asteptam.
Cookie, cum e fetita?
Laura, hello??? Where are you?
La mine azi a trecut tot ca si ieri. Iar am avut mult de lucru, ca nu m-am ridicat de pe scaun numai de 2 ori ca sa , dar maine......eeee e ziua mea preferata asa ca nu ma mai enervez.
servus
MG
MirelaV spune:
buna seara. acusica ajunsei si io...k am bananait nitel mi-am luat o bluzita (pactul meu cu mine in ziua de salariu e sa imi iau ceva de imbracat..si sper sa nu mai trec peste el) si acusica am papat..mai stau nitelus si ma indrept catre baie..si-apoi pana ma usuc..mai bananai..poate intra DANA pe ym, care imi mananca zilele cu absenta ei
la mine ziua de azi a fost plictisitoare, cam prea usoara ptr ritmul meu de lucru...maine ma asteapta o zi de...si lucrez si sambata (k sa am de unde ma intoarce)...
va pupicesc pe toate..
Lucia, merge week endul?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
cookie spune:
Noi suntem un pic mai bine, puiutei i-a mai ramas o raguseala si o sa vedem azi la doctor cum a raspuns la tratament.
Oricum , ieri s-a intors copila mea acasa, n-a mai fost asa maraita si plangacioasa(mai putin azi-noapte...)
Fetelor, s-auzim numai de bine!
monagan spune:
Buna seara, asa pe scurt, ca iar am ajuns la ora asta si mi-e o foame...si in plus vreau sa mai revad stapanul inelelor.
Numai bine la toate racoaicele.
MG
MirelaV spune:
Buna seara.
MirelaV
pupicei pe burticei
AlinaN spune:
Fetelor, vad eu bine sau adie pe aici un vanticel cu vesti bune ?
La cat mai multe vesti bune in continuare la toate!
Eu cum sunt foarte lenesa in ultimul timp, maine am programat zi de vizionat filme.
monagan spune:
buna seara !!!!
Noutati ceva? Alina, bine ai revenit si sa ne spui ce filme bune ai vazut. Eu am o gramada pe calc. si nu m-am uitat numai la vreo 5, pana ies la pensie am tot timpul........
Azi am luat masina si am fost de una singura la Metro si...va dati seama ce ture am tras.Mi-am facut damblaua.
MG
monagan spune:
Nuuuuu, sorry, am dat enter prea repede si nu v-am salutat, mai ce nepoliticoasa pot fi. Fetelor va doresc o duminica placuta.
MG