Racusori, la apel! (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Salutare si pupicei la toata lumea!!!!!!!
Iete-ma si pe mine back p-aci.Sper ca de-acum sa am si eu timp mai mult sa intru pe net,ca pana acum a fost vai si-amar de fundul meu..
Eu m-am mutat in casa noua(stati linistite ca e inchiriata,nu e a mea),si am fost asa de busy cu toate de mi-au iesit ochii din orbite..
Abia astept sa reintru in functiune normala din nou...
Bine-ati venit celor noi,bine v-am regasit celor vechi..pupicei pt toate si haideti la barfa

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fetelor!
Si eu in trecere pe-aici, sa vad ce mai faceti...
Dana, sper ca esti bine.

la racusoare si ne "vedem" curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

BINE AI REVENIT Dana.
Cam tarziu, dar va urez si eu sa aveti o saptamana buna, acu ca intram de maine in post sa speram ca ne vor merge toate mai bine.
Cum a trecut wek. la voi, ca la mine tare monoton .......
ptr. toata lumea

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

aualeu...ce mai agitatie pe aici..dar e bine
io acusica am ajuns..si deja vad patul.
Dana, ti-am zis k plec spre casa si cand am ajuns, am gasit mesajele tale offline.
la mine week endul a fost impartit in 2. sambata servici si apoi curat acasa dintr-un colt in altu' si duminika dimineata putina papa si apoi somn somn somn somn... tare bine.
acum iar mi-e somnik..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetili

sunt bine si io si fata. cred ca nu va suparati ca sunt absenta, insa am o lene de numa-numa.

o saptamina usoara in continuare si numai bine. pupicei

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Salutare racoaicelor.Credeati ca ati scapat de mine?
Abia am iesit de la , m-am facut ''giorno'', am facut ceva de mancare pe baza de soia (de post) care insa nu mi-a fost apreciata ...si gata...directia pat si .
Lucia,intre 2 schimbari de pampers, mai da cite un semn- ca altfel o sa ne suparam rau, rau, rau. Asa e fetelor? .
Cookie, AlinaN, ce e cu voi?
Vad ca vorbesc de una singura p-aici, deci e timpul sa nu mai am atata logoree si sa ma retrag.
Mirela, nu ma lasa aici solo, spune si tu ceva.
ptr. toate

MG

Mergi la inceput

Salutare fetelor...
Ca si cum nu as fi avut eu destule,a mai trebuit sa mi se bage si un virusache pe cap..care mi-a distrus compul de tot.Ca antivirusul meu,am inteles eu de la persoane cunoscatoare,a cam fost spart..Si uite-asa ocupatie pe capul meu pana la 5,30 dimineata..Noroc ca a stat omul ala pana la bibilit k lumea...Dar chiar si asa...cum era normal,am pierdut tot ce aveam mai important in pc..Nu ca n-as fi stiut ca in caz de ceva...C/-ul zboara,dar din comoditate,totul era in C/.Mai dragut decat atat,nu se poate.
Cea mica are belele saracuta..nu stiu de unde,dar i-au iesit in jurul guritei bubite...si suntem toate numai violet de gentiana...Plangem non-stop,acum nu stiu cat e de bubite si cat e ca nu se poate acomoda in casa asta..cert e ca nu mai pot face nimic de ea.Si cand mai atipeste si ea...hop si eu un vas,o matura,o haleala ceva..
Ufff....e grele rau...
In rest toate bune..
Voi ce mai faceti?

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna seara!
monagan, nu te las singura..aici sunt.
io am plecat de la sv pe la 4, am fost la dr, apoi acasa..si am stat io ce-am stat si mi-am amintit k tre sa trec pe la mama si iar am plecat si iacata-ma acusica am ajuns..
maine dimineata ma duc sa imi mai fac un set de analize..apoi sper sa ajung sa imi fac papanicolau..off...m-a gasit doftoricitu'
va doresc numa' d'alea bune!
dana..sa te mai buzz?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
intru scurt ca iar am sosit la ora asta de la job. Dupa ce ca am avut o zi enervanta si stresanta,acasa alta cearta, tocmai ce am terminat-o si sint un pachet de nervi..Probabil ca asa trebuie sa ne mearga noua racilor puii mei de viata.
Va adoresc sa aveti macar voi o seara buna in continuare, ca la mine e ca.

MG

Mergi la inceput

Ptiu sa nu fie de deochi!!!!
fetelor sa nu va suparati pe mine ca nu va zic despre ce e vorba inca,nu vreau sa-mi sperii norocudar se pare ca...nu stiu sigur...dar...poate ca vine si timpul meu...
Of...oare dup-atatia nori sa mai iasa si soarele?Se mai poate oare si asta?
Ia haideti fete (d)racoaice,asa cum bine a zis cineva,sa fim si noi mai zambarete,zic...

EU SI AI MEI

Mergi la inceput