Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 11
monagan spune:
Nimeni? Nu ma lasati singura.
Lucia, vad ca te tii de cuvant, dar dupa cum merge treaba,..... gasca se pare ca sintem doar noi 3. Asteptam intariri.
MG
MirelaV spune:
Buna seara! Si eu acum prin zona..cu vopseaua in cap..si atatica..as vrea nitel somn...necesit.
Nu mai e nimeni pe aici? unde ati disparut?
monagan, cum fu ziua de azi?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
AlinaN spune:
Si eu prin zona. Tocmai am vazut o emisiune integrala de la cronica carcotasilor - parca cea de pe 2 noiembrie.
Mirela ce culoare te vopseti?
Sa aveti un weekend superb !
monagan spune:
eee, buna seara fetelor. Se pare ca nu am somn. Ma bucur ca gasca se mareste.
Mirela, cum sa fie. Am avut o zi buna si ma bucur ca e vineri seara, ptr. maine pot dormi mai mult, ptr. ca am o restanta la sooomn.
Asteptam poze cu noul tau lok.
Va pup si va doresc o noapte buna.
MG
MirelaV spune:
'na dimineata. nu k ar fi excelenta k io-s la birou..si-apoi ajung acasa k am program administrativ
fetelor..io mi-am luat un saten deschis si mi-a iesit un saten inchis cu tente de roscat...nu e deloc urat, dar nu e ceea ce vroiam..dar merge
Lucia, ce e cu tine de nu mai dai nici un semn? ti-a priit "week end -ul?"
va pupik, vb later
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
Buna (d)racoaice
Ei' ati vazut cum sunt fata de cuvint . Si vad ca e de folos, la apel s-au prezentat mai multi. Deci pe viitor stiu ce am de facut, va las singure
Mirela - vrem poze, poze. Si eu tre sa ma fac mumoasa, am niste plete pin la , si foarte zburlite. As vrea sa-mi inoesc suvitele si sa mai scurtez floacele pina incepe fata sa vada bine, nu de alta da se sparie de mine .
AlinaN - ce bine ca mai apari prin zona, da mai zi si tu ce mai faci, cum te simti, asa sa fie la protocol.
Monagan - de ce ai restanta la somn, a, ce faci tu noptile, ca copkii inca n-ai. Iaka eu, sa ma jelui, apoi iaka eu ast'noapte am stat ca bufnita. Kopkilu meu de la 2 pina la 6 dimineata a avut gust de sfat, eu muream de somn si ei nici ca sa-i pese. Deja ma enervam, dar mi-am dat seama ca e mai bine sa ma tina la sfat decit sa plinga de durere, asa ca am zis slava Domnului ca e asa si nu mai rau.
Ei' cum vedeti am avut de recuperat, dupa ce l-am expediat pe tati la scrbici, am dormit duse pina la 11. Acum suntem pe baricade.
In we ne-am odihnit foarte bine, ne-a alintat si rasfatat tati cum a putut, mey-mey ce bine a fost. Asa ca acelasi lucru va dorim si voua. Un we frumos si odihna placuta.
Cite un toc la toate.
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
monagan spune:
Hopa, am aparut.
Lucia_B, tre sa-ti spun ca imi plac toate pozele cu fiica ta, dar in special alea din SaptI 4,6,7,8 -sint de pus pe screensawer.Ah si poza cu Ileana Cosanzeana..
Am o intrebare. Tu acum esti in Bahrain? la araboci? Asta e pe undeva langa golful persic? ca nu ma pricep la geografie.
Apropo de somn .....He, he, sosesc tarziu de la birou si d-aia, dar restante si mai mari am la . Noroc ca hormonii mei sint pe cale de atrofiere.
Mi-am cumparat ieri de la Oriflame o crema de fata cu efect de 8 ore si am sa o testez chiar acum. Sa vedem in ce am sa ma transform. Voi folositi, Oriflame, Avon?
MG
Lucia_B spune:
monagan - of cum m-ai lovit unde doare, si noi avem restante la , nu am mai practicat din luna 2-3 de sarcina. Aveam un surubel in cap care nu ne permitea sa savuram din placere. Acum mai am lohii, asa ca asteptam cu sufletul la gura sa primim unda verde de la doftor. Ca la noi hormonii deja ne ies pe urechi, nu s-au atrofiat, si nici nu te cred ca la tine - te lasa. Nu stiu daca sunt in pozitia de a da sfaturi la tama data insa stiu ca "pofta vine mincind"
chiar in golful persic ne aflam, deci nu stai chiar asa rau cu geografia
merci de complimente si aprecierea fotografiilor. numai ca nu stiu care e poza cu Ileana Cosinzeana :(
Eu in tara foloseam gama Oriflame, imi placea. Sper sa aiba si la tine efectul dorit.
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
Hello fetele. Sa aveti o duminika minunata si un inceput de saptamana bun!
io folosesc produse Avon, dar numai cremele nu le-am incercat k io-s fitoasa si nu-mi vine..
despre ce sa zic...n-o duc rau...si e mai bine asa decat cand eram impreuna..ne tocam nervii unu' la altu'..asa..ne vedem cand vrem si in rest fiecare isi vede de viata lui (cat mai apucam) dar situatia asta nu mai poate tine prea mult...tre sa ma rup cumva..(hai k v-am dezvaluit si din secrete)
io acusica ma duc sa fac ceva de papa k in ritmul asta mor de foame. ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
buna dimineata. daca la "o duminika placuta" nu ati binevoit sa raspundeti..atunci va urez un inceput de saptamana perfect.
se presupune ca tre sa ma apuc de lucru..so...
MirelaV
pupicei pe burticei