Racusori, la apel! (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna seara fete frumoase si baieti inexistenti!
Io azi am umblat brambura toata ziua .. m-a plimbacit mama prima jumate a zilei .. apoi tata .. acusica am ajuns acasa. Am fost la cumparaturi si cam atatic. Maine sa fac si eu ceva de papa de dimineata si apoi sa stauuuuuuu..
Voi ce mai faceti? Cum mai sunteti?
Fetele, eu am primit un mesaj pe yahoo de la Dana care suna cam asa (sper sa nu se supere k dau paste)

fetita...te pupic tare dulce ,...am intrat pt o sec sa-ti spun ca nu te-am uitat dar in momentul asta se intampla ceva f important in viata mea si nu mai am timp deloc...dar deloc...promit ca intr-o zi...dar nu stiu cand...voi intra si-ti voi spune mai multe...te rog sa ma intelegi si sa transmiti si la fete pe forum asta...iti promit ca iti povestesc ce si cum...dar putintica rabdare....nu mai stau ca nu mai pot....te pupic tare dulce dulce de tot
acum na...deduceti voi ceva .. k io nush ce sa cred..decat k o fi de bine
iote astea fiind spuse...va urez una alta

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello,
Opa,opa, ce am vazut? ce am citit? e de bine cred...acolo la Dana, doamne ajuta si ma bucur ptr. ea.
La mine, acu au plecat musafirii, fac putina ordine si dupa aia ma ocup de mine.

MG

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va doresc un inceput de saptamana minunat.
Intre timp, am aflat ce e cu Dana, k ma mancau degetele si am sunat-o so...e de bine
va pupacesc, ma apuc de treaba.
eu week end -ul asta m-am odihnit cat de cat..azi numai de plecat la sv nu aveam eu chef..dar...datoria inainte de toate

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

hmmmm.....nimeni prin zona? dar unde sunteti fetelor?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ei, ia sa trecem noi pe pagina 1, ca pag. 3 nu-mi convine.
Cum a fost ziua de luni la voi? Mirela vad ca iar ramanem noi doua in top.
Fetelor, la voi ninge? Haideti la o bulgareala.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Salutare fete frumoase...Si eu is p-aci...mai rarut...dar va raman fidela
Pe la noi nu ninge...a fulguit acum cateva zile,dar s-a potolit..In schimb e un frig de ingheata apele..
In rest toate-s bune...Inca nu pot da din casa dar cine cunoaste...stie.E trecut inca la secret ca sunt multi dusmani p-acilea..si nu e de bine..
Dar va dau eu un PM la toate frendele mele si va zic povestea toata..
Acum va las...Va pupic dulce si astept noutati si de la voi..

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

nici pe aciulea nu ninge. a fuilguit acum vreo 2 nopti..parca vineri seara.
eu ma apuc acum sa deschid un nou capitol k maine de la sv e mai greu. apoi cred ca o intind la somn
Dana .. .. prietenii stiu de ce

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Va astept la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">aici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

helllloooo

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput