Irlanda
Raspunsuri - Pagina 8
violetzyka spune:
Noi suntem aproape bine, toti trei raciti...Am facut niste lucrari de modernizare prin casa, am facut-o mai frumoasa...ca daca tot nu ne mutam macar sa ne simtim mai bine aici ![]()
Felicitari pentru casa noua !Cum va simtit la casa vostra? E greu sa cumperi o casa aici? A fost scumpa ?
Si noi ne tot gandeam sa cumparam o casa, inca nu suntem hotarati...Sunt totusi atat de scumpe...Aici unde locuiesc s-a vandut o casa cu 1 milion jumate si alta cu 2 jumate...Mi se pare absolut exorbitant !
irlandeza spune:
Uite ca am venit si eu.
Numele meu e defapt MARINELA sau mai scurt asa cum imi zic cei dragi MARI.
Vad ca voi sunteti mamici , eu ma chinui de 3 luni , si nimic , dupa ce in februarie am pierdut o sarcina ( Vio stie).
Deocamdata muncesc , ma stresez si astept si eu zile mai bune , sa-mi gasesc un servici bun , si am si eu cateva idei de a lucra pe cont propriu , dar deocamdata strangem bani si asteptam 2007 ianuarie.
Chiar acum se vorbeste despre asta la Realitatea si cica Anglia a declarat aseara ca nu vor sa dea drumu la romani si bulgari pe piata muncii. Iar ai nostri reprezentanti au spus ca oricum romanii vor fi liberi sa faca turism , fara vize , si ca o data ajunsi acolo vor muncii la negru si atunci statul englez nu mai are nici un beneficiu din perspectiva taxelor.
Acum eu sunt curioasa ce se v-a intampla. Suna asa putin a rasism , mai ales ca polonezii sunt deja cu mult mai multi decat noi , sau decat vom fi vreodata. Cica in Anglia sunt anumite sate , orasele in care se vorbeste doar poloneza , englezii sunt in minoritate acolo.
Hai ca am vorbit destul.Merg sa iau ceva de papa si mai vorbim.
Noi 2 singurei
claudia_2803 spune:
Mari, n-am disparut, doar ca sunt franta de oboseala si racita ... si nu mai am chef de nimic.
Fac un curs de contabilitate si payroll, full-time. Ma trezesc dimineata la 6.45 si ajung inapoi acasa in jur de 17, pentru ca zilnic e un trafic teribil
.
Vio, multumim pentru felicitari
. In ce zona stai mama draga cu case asa scumpe? Noi ne-am luat in Lucan ... sunt in jur de 400 de mii.
Daca e greu sau nu, nu stiu ce sa-ti zic. Pentru noi, sincer, a fost. Dar cineva acolo sus a avut grija sa o rezolvam si pe asta. Imprumutul pe care ti-l da banca e in functie de veniturile voastre. Daca avetii salarii mari atunci e ok. Mergeti la o banca sau la un broker si va face o cotatie. Apoi stii cam la ce te poti orienta. Vreti sa va stabiliti aici definitiv?
V-am pupat, merg la nani ca maine iar trezirea dimineta devreme ![]()
Claudia,
Melissa &
Laura
irlandeza spune:
Am intrat sa va salut , si ma grabesc la servici , vorbim mai pe seara , daca mai am timp. Sotul mi-a pregatit o surpriza , e ziua mea doar , nu ? 
Noi 2 singurei
claudia_2803 spune:
Mari!!! Asteptam sa ne povestesti si noua despre surpriza ![]()
Claudia,
Melissa &
Laura
dante01 spune:
salutare!
na ca v-am gasit si eu...
brrr, ce vreme iaste afara...
poate multi stiti, insa mai zic o data, O2 in colaborate cu sccenclick.com au o o oferta minutana, rent 1 dvd for 1 cent.
dvd-ul vine prin posta si toate taxele postale sunt platite (primiti odata cu dvd-ulsi plicul de retur, asa ca nu tre sa va faceti griji pt asta). mie imi vin cam 2 dvd-uri pe saptamana, uneori chiar3,daca le pun rapid la posta...nu au ei foarte multe titluri, sau poate acum de cand c u oferta asta e nebunie curata, dar gasiti filme bunicele...si la 1 cent pe dvd, parereamea e ca e superoferta...
mai multe detalii pe www.o2.ie
Njoy!
irlandeza spune:
Claudia , multumesc frumos , deocamdata imi astept sotul.
Dante , eu cred ca vrei sa le faci reclama ![]()
Noi 2 singurei
emaaimee spune:
la multi ani,Mari
va doresc sa vina cat mai repede bb mult dorit.
ma tot uitam de cateva zile dupa sub asta la rezidenti.
Dante,mersi de info.ii voi spune sotului,kiar sunt curioasa dk el stie de of asta.da' sigur nu le faci reclama,nada,comision ceva![]()
eu sunt ink in Ro,Vio.nu se intampla nimic deosebit,m-as fi asteptat sa se schimbe ceva oricat de mic in bine,dar nu...a,da,un singur lucru care m-a bucurat mult:sunt f multi copii,
si mamici cu mai multi copiii.agitatie mare.in rest tot lume rea care nu respecta faptul k esti cu un copil la coada si ti se baga in fatza la farmacie de ex(asta mi s-a intamplat azi si e proaspata in memorie).
noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII