Irlanda
Raspunsuri - Pagina 9
violetzyka spune:
Wow...cw multa lume s-a strans pe aici ! Salutare tuturor ![]()
Mari, " La multi ani " si mult noroc cu bb. Nu e asa mare filosofie, cred ca vine mai de graba cand nu te astepti...sau cand te astepti mai putin.
Claudia, noi stam destul de central, in apropiere de Camden St., daca iti spune ceva...la 10 min de parcul Stephen's Green. Cred ca din cauza asta sunt asa preturi aberante...cred ca pe masura ce te departezi de centru sunt preturi mai bune. Din grupul nostru de cunoscuti o pereche a reusit sa-si ia un apartament cu o camera, cu 280000 si acum toata lumea a intrat in priza...E de ajuns sa faca cineva o miscare si toata lumea se mobilizeaza
Dante, si noi am avut abonament la screenclick anul trecut...mi-a placut tare mult, era super comod..m-am uitat pe site-ul de la O2 si nu am gasit oferta de care spuneai...
Emaaimee, ce mai faci? Nu te-am vazut de mult pe forum. Ai plecat in Romania? Sau esti doar in vacanta? Cum iti place sa fii mamica?
Hai sa va dau si eu un pont...Zilele trecute am vazut un film super misto, vi-l recomand sa-l vedeti : http://www.thesecret.tv/home.html Chestia faina e ca puteti sa-l vedeti online . Enjoy ![]()
irlandeza spune:
Buna dimineata.
Mersi Vio pt.urare.
Si noi stam mai sus de Camdem St., eu fac 15-20 min. pana in parc la Stephen's Green.
Noi 2 singurei
emaaimee spune:
mersic de pont,Vio.de cand sunt mamica s-au intamplat multe lucruri bune,ador sa fiu mamica si imi mai doresc cel putin inca un pui
am tot fost pe forum,dar nu s-a intamplat sa ne intersectam.nu am plecat definitv in Ro,ma intorc nu stiu exact cand.cel mai tarziu ar in ianuarie k pana atunci pot sta.am multe kestii de rezolvat,plus ma odihnesc si eu k fata nu imi doarme noaptea.sanatosi sa fim cu totii k ne vom descurca.
noapte buna.
poate vb mai des si nu ajunge sub nostru la arhiva![]()
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
violetzyka spune:
Mari, inseamna ca suntem oarecum vecine...Poate ne-am intersectat vreodata pe la magazinele de pe Camden St. sau prin Stephen's Green...Cum te-ai distrat de ziua ta? Ti-a facut o surpriza placuta sotul?
Emaaimee, e interesanta ideea cu doi copii..nervi si rabdare de fier sa ai
Eu asa ma bucur ca 4 ore pe zi merge Alex la gradinita, ca am si eu un pic de timp pentru mine...parca ma ingrozeste ideea sa o iau din nou de la inceput...
irlandeza spune:
Vio , am avut parte de o surprizaaaaaaa, da' nu pot s-o spun aici , e prea.......Ma intelegi , nu ?A fost perfect , intr-un cuvant.
E scumpa gradinita aici ?
Noi 2 singurei
claudia_2803 spune:
Hei, v-ati dat intalnire? Hop si eu!
Parca mai merge cand vezi asa activitate si la "irlandeze"
.
Mari, nu sunt scumpe, sunt foaaarteeeee scumpe. Platesc pentru Melissa 855 de euro pe luna si pentru Laura 360 parca. 
Vio, stii cum e? Cu cat creste Alex mai mare si simti ca ai scapat cu atat iti este mai greu sa te gandesti la BB2, pentru ca o sa simti mai puternic schimbarea, o sa te simti "legata" iar. Asa ca treci la treaba
. E foarte frumos sa fii mamica de 2 prichindei. Cand ii vezi cum se iubesc si se joaca impreuna ti se umple inima de bucurie. Acum imi pare rau ca n-am facut-o pe Melissa mai devreme, sa fi fost de varste mai apropiate, atunci gandeam ca trebuie sa fie Laura mai mare sa ma inteleg cu ea.
Claudia,
Melissa &
Laura
irlandeza spune:
Vai de mine ce scump e!!!!!!!
Pai nu mai ramai cu nici un ban. Cati ani au fetele tale , si stau 8 ore sau doar 4 ?
Si eu care ma gandeam ca-i ieftin , ca doar sunt mici copiii.
Noi 2 singurei
violetzyka spune:
Mari, am ras cu lacrimi...Sa fie intr-un cea bun !
Si noi platim destul de mult pentru Alex la gradinita, 410 pe luna pentru 4 ore pe zi...Daca ar sta toata ziua ar fi dublu...Te arde destul de rau la buzunar...plus ca nu poti lucra nu stiu ce in alea 4 ore ca sa zici ca se merita. Claudia, voi cum va descurcati ? Cred ca va este destul de greu, gradinitele, casa, cursul de conta...
In alta ordine de idei, ma gandeam la o chestie si vroiam sa va cer parerea...cum ar fi sa se organizeze vreo 2,3,4 familii care au copii de varste apropiate sa lase copiii la una dintre familii intr-o seara din weekend si apoi prin rotatie fiecare familie sa fie gazda in alta seara. Timp de 2,3 ore copiii sa se joace impreuna, sa invete cantece poezii...un fel de playgroup...in fiecare sambata seara la alta familie. Si in felul asta fiecare dintre familii o sa aiba un pic de timp liber sambata seara sa mearga la un film, restaurant etc...si apoi prin rotatie sa fie gazda in alt weekend. Sin felul asta si parintii si copiii sunt multumiti
Suna bine ?
irlandeza spune:
Noi nu avem copii , dar mi se pare o idee buna . Acum depinde si de spatiul pe care-l are fiecare.
Hai ca va spun noapte buna.
Noi 2 singurei