Irlanda

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , credeam ca daca avem 4 zile libere o sa fie o inghesuiala pe aici........ Dar vad ca nu-i nimeni.
Oricum , La multi ani de Florii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Noi am profitat de timpul liber si am fost plecati in fiecare zi undeava. Chiar daca noi nu avem intotdeauna chef de plimbari, ne scoate Alex din casa si pana la urma suntem toti fericiti

Irlandeza, voi pe unde stati ? Si la noi e foarte mic dar ne convine ca suntem in centru si pot sa ajung pe jos la cateva parcuri , magazine...Imi place ca am si o mica gradinuta in fata casei si imi tot fac de lucru pe acolo...

Daca vrei sa povestim ceva anume, te astept sa preiei initiativa, ca eu cate mai am pe cap, mai raman in pana de idei...

Hai ca ma opresc, trebuie sa-l pregatesc pe Alex de culcare. Mai povestim, pa pa.

Mergi la inceput

Mai Violetzyca , voi sunte-ti vegetarieni? Am citit pe undeva.
Noi stam in Rathmines (voi ?), dar nu la casa ca voi ci intr-un studio.Ne dorim si noi o casuta dar sunt asa scumpe.Si ne-ar fi suficiente 2 dormitoare , o sufr.cu bucatarie sau .....sa fie ieftin.Deocamdata suntem doar noi 2 si e suficient, si banii merg acum in alta parte .Dar daca facem un bebe , vreau sa-mi aduc mama sa aiba grija de bebe si sunt necesare 2 dormitoare.
Am iesit si noi pe ici colo, mai mult am batut magazinele ca nu am mai fost de la sf. lui ianuarie .Nu prea am mai avut chef de nimic de cand am pierdut.Insa acum incep sa ma simt mai bine (psihic)si o sa mai iesim.Dar dupa 5 zile pline de munca suntem obositi si vrem doar sa dormim, sau ne uitam la progr. romanesti.De acum se v-a incalzi si vom iesi mai des.
Eu m-a apucat de cozonaci , au dospit si ma duc sa-i umplu si sa-i bag la cuptor.
Mai vorbim

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Da, suntem vegetarieni...cu inclinatii vegan - adica cu nimic de origine animala. Sa vedem cum ne simtim, este in stadiu de experiment

Din pacate nu prea mai am timp de povesti, acum ca s-a incalzit ma poarta Alex toata ziua pe afara si seara sunt stoarsa de energie...Si in in plus treburile de pe langa casa nu se fac singure...Uneori sunt pur si simplu in criza de timp.

Poate iti gasesti o partenera de povesti cu mai mult timp liber.Sper sa nu te superi.Numai bine.Pa pa.

Mergi la inceput

Fetelor , ce vreme frumoasa a fost sapt. asta , si in ziua de Paste a fost nemaipomenit , prima zi fara nori din acest an.
Sa speram ca vom vedea mai multe zile din acestea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Mama! Am ajuns pe pagina 10 .
Ce mai zice-ti fetelor ? Ati urmarit raportul de tara ? Ne ridica irlandezii permisele de munca sau o sa mai avem nevoie de ele ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Oare ce se intampla? Chiar nu mai e nimeni in Irlanda? La romani ma refer.
Am vazut ca a mai fost deschis un topic despre Irlanda , dar nu a mai scris nimeni de 1 an !!! acolo., dar nici aici nu mai intra nimeni.
Oare sa fie adevarat ce se spune despre romani. Ca atunci cand sunt in alte tari nu se mai cunosc unii pe altii , ca se feresc romanii de romani ca de dracu'.
Zic eu ca-i pacat sa nu intrati si pe aici , ne putem totusi ajuta cu un sfat , o vorba buna , ne putem si intalnii , sau poate de asta se fersc multi. Nu-i nevoie de intalniri face-to-face daca nu vreti.
Eu va astept totusi , poate cineva sparge gheata totusi.
Pana atunci , numai bine tuturor.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Uite ca am aparut eu ... sa nu fii singura .Mai vine cineva? Daca nu ... suntem noi doua

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Salut fetelor,

Irlandeza,ai vazut ca daca iti doresti ceva suficient de tare pana la urma se indeplineste?
Claudia,imi pare bine sa te revad Ce mai faci ? Ce iti fac printesele ? Laura incepe anul asta scoala ? Mi-ar place sa mai stam la o poveste, ca pe vremuri...unde or fi disparut toate fetele? Cred ca cealalta Claudia, She_wolf se intoarce luna asta din Ro cu bebe nr.2, fetita dupa cate stiu. Poate vine si ea la povesti...

Irlandeza, care e de fapt numele tau ? Ca sa stim cu cine avem onoarea Numele meu e Viorica, violetzyka e doar un nume de alint de pe vremuri....Ati fost deja in vacanta in Ro? Ce se mai intampla interesant pe meleaguri mioritice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Hello!
Viletzika, ce sa fac, mai bantui si eu pe aici din cand in cand. Am vazut ca Irlandeza ne cheama la apel si am raspuns dar acum a disparut ea .
Laura e deja in al doilea an de scoala, e senior infants, fata mare . Melissa merge la cresa ...
Acasa n-am fost de 2 ani asa ca nu-ti pot da vesti despre Romania. Am reusit sa ne luam casa si am fost cam incurcati cu actele si cu amenajarea in timpul concediului si nici bani nu prea am avut de plimbari. A ramas sa vedem de Craciun daca reusim daca nu la anul . A fost mama mea la noi si anul trecut si anul asta asa, sa ne mai treaca dorul de casa
Eu parca citisem de She_wolf ca astepta un baietel pe la forumul cu gravidute ...
Voi ce mai faceti?

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput