Irlanda
Raspunsuri - Pagina 4
violetzyka spune:
Claudia_2803, felicitari pentru cei 8 ani...sa fiti fericiti si sanatosi Noi abia am facut 2 ani in iunie, suntem inca incepatori in domeniu
She_wolf, si eu am vazut multi copii subtire imbracati in oras sau prin parc, cred ca sunt foarte caliti la frig...oricum nici parintii nu se prea imbraca...in ceea ce priveste atmosfera de sarbatori, nu prea am simtit-o de mult, totul e foarte comercial, strategii de marketing sa te faca sa cumperi tot felul de chestii, ca asa-i traditia. Eu am citit pe la inceputul anului o carte super care mi-a schimbat complet si ireversibil modul de gandire, m-a eliberat de prejudecatile legate de spiritualitate, religie, traditie...si multe altele. Se numeste "Conversatii cu Dumnezeu" a lui Neale Donald Walsch, cred ca se mai gaseste in librarii, v-o recomand din suflet.
In legatura cu hidro masajul de care vorbeam, problema se pune in felul urmator- sotii trebuie anuntati ca in ziua x la ora y au program de joaca cu copii in timp de nevestele se balacesc putin. Dar mi se pare ca sunt zile pentru intraga familie, deci se poate balaci toata lumea, fara separatisme
Hai ca am fugit la somn, mai vorbim.Pa pa
claudia_2803 spune:
Multumesc pentru urari!
Pentru ca toti 3 erau bolnavi si n-am putut iesi am sarbatorit acasa: am comandat mancare chinezeasca, am baut vin si ne-am uitat la tv .
Fetelor ce s-a racit aici! Mai e putin si ninge!
Cum sunt copilasii vostri? Fetele mele au ramas cu o tuse urata de la gripa. Am fost la GP si nu mi-a dat nimic, nici macar un sirop de tuse. A zis ca e o infectie virala la gat si urechi si o sa treaca de la sine. Daca cumva se simt mai rau sa le duc inapoi.
Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre
violetzyka spune:
Wow...Greu de crezut...Si noi am fost raciti dar ne-am tratat relativ usor. Pt tuse am luat un sirop de la farmacie, fara reteta-nu stiu daca a fost bun el singur pentru ca am luat si picaturi de Echinaceea, multa vitamina C ((din fructe), tot felul de ceaiuri, multa ceapa si usturoi...mai mult remedii babesti
Noi tocmai ne delectam cu niste muffini facuti de noi, am gasit o reteta buna...ne-am cumparat tava speciala, hartiute...ce mai, profesionisti ! Cum se face mai frig, cum deja ne gasim de lucru pe la cuptor. Voi ce mai experimentati prin bucatarie? Ce retete bune aveti care va ies intotdeauna delicioase?
she_wolf spune:
Bunaaaaa!!!
Noi am fost putin raciti amandoi (eu si Cristi), dar acum suntem bine si am scapat destul de usor.
Claudia, eu m-am saturat de doctorii de aici. Din fericire n-am prea avut de-a face cu ei, dar din povestile auzite... Se simt mai bine fetele?
Vio, eu sunt intr-o faza in care n-am chef sa gatesc nimic. Cel putin, nimic complicat. Astazi am facut friptura la cuptor cu o garnitura de paste cu dovlecei facuti pe grill, usturoi si parmezan ras. Plus sosul de la friptura. Si cu asta, basta.
O saptamana buna!
Claudia si Cristi (16.12.2002)
violetzyka spune:
Salut mai fetelor
Ce mai faceti voi? Ce ziceti de vremea asta? Asa de frig dintr-o data ! Se pare ca vine iarna si pe aici
Ma gandeam cum ar fi sa ne intalnim intr-o dupa masa, la un ceai sa mai stam la o poveste... Vreau sa va invit pana la mine, cu tot cu copii...dar fara soti, numai noi. Veniti ?
claudia_2803 spune:
She_wolf, multumim de intrebare. Fetele sunt ok acum. Sper sa nu mai colecteze curand virusi . Colegele mele sunt toate racite si le fugaresc din preajma ... glumesc evident, daca e sa iau gripa de la ele asta e, nu am cu sa evit ... iar o instalez la mine acasa . Laurei i-a trecut relativ usor, ce-i drept i-am dat si un sirop de tuse mai puternic. Pentru Melissa a fost mai greu ca siropul e pentru copii peste 2 ani si n-am avut cum sa-i administrez. Bineanteles ca a fost tati cu ea iar la dr si le-a dat antibiotic la amandoi. A zis ca sa-i dam doar in cazul in care se simte mai rau. Pentru ca tusea groaznic am inceput tratamentul si ce sa vezi? Am dat in alta belea. A facut ciuperca in gurita de la antibiotic. L-am oprit imediat,am uns-o cu Daktarin oral gel si a disparut pana a doua zi.
Vio, multumim de invitatie. As veni cu mare placere dar crede-ma ca nu am timp nici sa termin treburile acasa. Poate cine stie ... cand o sa am concediu .
A venit iarna, si cica se anunta iarna grea si friguroasa si aici. Sper doar sa nu ninga ca eu sunt soferita incepatoare si daca da zapadanu mai am curaj sa merg cu masina . Si asa nu merg decat pana la serviciu si acasa .
la baieti
doua printese
she_wolf spune:
Vio, multumim pentru invitatie ...noi suntem mai disponibili, stii tu...cum crezi. M-as bucura si eu daca am reusi cumva sa ne intalnim toate.
Claudia, cand o sa ai concediu? Sper ca nu la vara.
claudia_2803 spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
Claudia, cand o sa ai concediu? Sper ca nu la vara.
Ba sa stii ca tocmai la vara . Asta in cazul in care nu renunt la munca (cam asa ma bate gandul de cate ori vad ca Melissa nu se simte bine). Insa pe de alta parte daca vrem sa ne luam casa trebuie sa muncim amandoi.
doua printese
claudia_2803 spune:
Tot eu . Ati vazut ce a nins azi? Mi-a zis educatoarea Laurei de la after-school ca nu au avut niciodata zapada in noiembrie. Si ce frig e!!! Brrrrr ....
doua printese
she_wolf spune:
Nuuuu, eu n-am vazut cand a nins. Mi-a spus sotul meu, dar, cand am fost eu pe afara doar a plouat putin si apoi a fost soare.
Weekend placut!