Irlanda

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Pe unde umblati?

Mamaaaaa, Vio, m-am uitat acum la sandwichurile alea pe care mi le-ai trimis pe mail si am ramas cu gura cascata! Arata super!!!

Daca aveti vreun Andrei sau vreo Andreea in familie, la multi ani!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut fetelor !

Noi nu umblam nicaieri, pe aici...mai mult prin casa, la caldurica. Ne-am reinnoit abonamentul la dvd prin posta si dupa ce doarme Alex ne delectam cu cate un film. Hai sa va dau adresa, poate va intereseaza, e foarte convenabil si au o gramada de filme bune : http://www.dvdrentals.ie

She_wolf,iti dai seama ca si eu am ramas masca cand le-am vazut...M-a chinuit si pe mine talentul cu ceva vreme in urma, m-am apucat sa fac sculpturi din tot ce gaseam prin casa, cel mai bine am reusit sa fac o lebada dintr-un mar

Apropo, voi ce pasiuni aveti? Ce va place sa faceti? Ma gandeam intr-o zi ca viata este ca o gradina...Cu flori, copaci, buruieni...trebuie sa avem tot timpul grija sa fie frumoasa si armonioasa...Cu tot ceea ce facem zi de zi, cu pasiunile si preocuparile noastre, cu tot ceea ce ne defineste, suntem responsabili sa ingrijim gradina cat mai bine, sa nu o lasam in paragina...

Mergi la inceput

Astazi am fost la cumparaturi, am mai umplut golurile din frigider si i-am luat lui Cristi cate ceva pentru Mos Nicolae. Voi ati rezolvat deja "problema" asta?

Vio, eu am abonament la Chartbusters, au un punct de inchirieri relativ aproape si mai luam din cand in cand cate un DVD. In plus, avem si Sky Movies prin cablu si sunt si pe acolo o gramada de filme. Maine seara o sa fie "The Passion of the Christ", l-ati vazut? Parca mi-e frica sa ma uit, nu stiu de ce...
Lebada din mar? Wow! Cand mai faci sa ne arati si nou, pls.
Revin cu pasiunile ca acum sunt cam obosita...imi place ce-ai spus acolo despre viata, asa este.
Claudia, ce mai faceti, ce mai dregeti?
Madalina, ne-ai parasit?

Fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Inca nu am rezolvat problema cu Mos Nicolae, nu cred ca o sa facem prea mare caz...ca oricum vine destul de des

Despre "The Passion of the Christ"...no comment. Mai bine uita-te ca sa stii afli singura despre ce e vorba, parerile sunt destul de impartite. Eu prefer filme mai optimiste, care sa iti aduca o unda de bucurie in suflet, care te fac sa te simti mai bogat sufleteste dupa ce le-ai vazut. Am vazut recent un film foarte dragut, se numeste " Spanglish", despre o frumoasa mexicana care nu stie deloc engleza si familia de americani bogati la care lucreaza. Este foarte simpatic.

Si daca va aratati interesate de sculpturile mele culinare, ia priviti aici : opera de arta
Ei, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Nu vad opera de arta, nu merge linkul.

Am auzit si eu ca este un film destul de dur, de asta am si spus ca parca mi-e frica, de fapt, am o maaaare retinere in a-l vedea, dar o sa incerc totusi. Revin cu impresii. N-am vazut "Spanglish", o sa-l caut, merci pentru idee.

Ei, vine "Mos Nicolae" destul de des, dar nu in ghetute...si nu Mosu, ci mama. Mie imi placeau tare mult chestiile astea cand eram mica, imi plac si acum , asa ca de-abia astept sa vad ce fata o sa faca dupa ce-o sa scotoceasca prin ghetute. Deja stie ca vine Mosu' (Craciun) cu cadouri...Maine seara o sa-l pun la lustruit ghetute.

Astazi am fost la biserica romaneasca pentru prima oara de cand s-a mutat si mi-a placut, este mare si frumoasa, nici nu se compara cu cealalta (adica unde era inainte). Au si un loc, o camaruta in spate unde pot sta copii, cu scaunele si jucarii. N-am stat mult pentru ca am fost cam lenesi dimineata si pana ne-a venit ideea era destul de tarziu, asa ca am prins doar finalul. Daca nu ma insel mai este una pe langa Phoenix park, nu stiu exact pe unde pentru ca n-am fost niciodata acolo. Voi ati fost? Daca da, cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Hei!!! Cum ati sarbatorit Craciunul? A venit Mosul?

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!" , sanatate si fericire.

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Fetelor chiar ati disparut toate???

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.Acum cand v-am gasit ati disparut toate?
Si toate comunitatea irlandeza e doar de 4 fete? Unde sunte-ti restul? Eu cred ca nimeni nu intra pe aici de aceea nu v-au vazut mai multe fete.Sper sa reveniti sa mai am si eu cu cine schimba informatii.Hai ca va pup pe toate si va astept.

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor!!!!!!!!!! Ati disparut?
Unde sunteti ?Veniti inapoi, va rooooooooooooooooooog.

irlandeza

Mergi la inceput