Irlanda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Iar chiuliti?

Poze de prin Paris (nu cu noi):
Notre Dame
Moulin Rouge
Tour Effel
Sacre Coeur
Sorbonne
o sraduta
Arcul de triumf
Grand arche - Defense
Disneyland1
Disneyland2
Disneyland3

Week-end placut si fara ploi!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Ia te uitaaa! Pana am postat eu a aparut si Claudia! Ar fi fain sa iasa ceva cu jobul ala, mult succes tie sau sotului!

Fug sa-l culc pe Cristi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Multumesc mult she_wolf!
lui Cristi de la fete

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Noi o sa mergem la ceva cumparaturi ca bate vantul prin frigider si sa vedem ce se mai vinde prin oras.

Am vazut ca este frumos afara si mi-am amintit de un loc dragut pe care l-am descoperit in vara: Powerscourt, relativ aproape de Dublin. Ati fost vreodata acolo?

http://www.glenmalure.com/scenery/powerscourt.htm
http://www.road-test.co.uk/Ireland/powerscourt.htm

O duminica placuta!

Mergi la inceput

Buna seara! Abia am ajuns de la munca ... asa duminica placuta am avut .
Am fost si noi acolo, mergem in fiecare vara. E frumos .
Oare pe unde mai sunt celelalte fete din Irlanda? Eram mai multe ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut fetelor !

Ce mai faceti voi? Cum va mai petreceti timpul pe asa o vreme ploioasa? Noi tocmai ne-am intors de la Fun Fitness....mai avem cateva zile de concediu si ne-am propus sa mergem peste tot unde nu am avut niciodata timp sa mergem. Alex a fost in extaz, au un loc de joaca imens cu tot felul de chestii facute special pentru copii, ne-am jucat toti trei, super de tot..va recomand din suflet sa mergeti
She_wolf, cum stai cu decoratiunile? Ai reusit sa faci ceva din frunzulitele si bobitele adunate? Sau te gandesti inca la Paris?
Claudia_2803, imi pare rau ca jobul despre care ti-am zis nu e ceea ce ai crezut, daca mai aflu ceva interesant te tin la curent. Ce mai fac fetele? Cum se descurca Laura cu limba engleza? Dar cu limba romana? Care a invatat-o prima? Si Alex incepe sa vorbeasca si ma gandesc cum e mai bine...

Duminica viitoare o sa fie pe Tvr1 la ora 14 emisiunea " Cealalta Romanie" despre romanii din Irlanda, ieri a fost despre romanii din Anglia. Cred ca o sa fie interesant, sa va uitati

Am fugit ca s-a trezit musiu cel mic...Pa pa

Mergi la inceput

Claudia, merci, le pupa si Cristi pe fete.
Vio, m-am tot uitat dar nu m-am dumirit unde este Sandyford asta. Ati putut intra si voi cu Alex in locul de joaca? Ca eu nu l-as lasa inca pe Cristi de unul singur pe acolo.
Da, am facut ceva cu frunzulitele si restul, dar n-am facut inca poza, va arat dupa. Mai am un proiect pentru sfarsitul lunii.
Ce sa facem cu vremea ploioasa? Profitam de momentele fara ploaie. Astazi de ex, am iesit pe la 10.30 si ne-am intors la 13.30 si nu ne-a prins ploaia. Dupa care Cristi a dormit, s-a trezit pe la 16.30 si acum ne mai jucam prin casa, eu fac si ceva de papa, se mai uita la tv, eu mai arunc un ochi pe net , d-astea.
Partea proasta este ca a racit putin, stranuta si ii curge nasul si tare sper sa ramana doar cu asta si sa nu raceasca mai tare.

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

She_wolf, nu l-am lasat singur, ne-am jucat toti trei...ne-am jucat si cu alti copii ce erau pe acolo. Sunt diverse sectoare pentru diferite varste si sunt si niste tanti care se uita dupa copii. Oricum totul este super sigur, nu este nici un pericol...In acelasi complex sunt Toatal Fitness si Total Wellbeing, au piscina mare de inot, sala de sport, diverse proceduri si sedinte de masaj, relaxare, tratamente cosmetice, etc...Cred este posibil sa lasi copilul sa se joace 1 ora in timp ce tu te relaxezi in piscina...sau varianta care mi-ar place cel mai tare- copiii sa se joace cu taticii iar mamicile sa se relaxeze putin la Hydro masaj

Nu este greu de gasit, de la Dundrum Shopping Centre mai este o bucata, daca vrei sa mergi iti spun exact.

Mergi la inceput

Vio, Laura se descurca cu engleza, vorbeste binisor. Problema mea e ca e foarte timida si nu vorbeste deloc la scoala, nici cu copiii macar. Sper sa se obisnuiasca. De invatat bineanteles ca romana a invatat-o prima pentru ca in casa vorbim romaneste. Engleza doar de la cresa, playschool, tv. In fiecare zi vine de la scoala si intreaba: mama ce inseamna asta sau asta? Poate si faptul ca nu intelege perfect ce se vorbeste o retine sa comunice,nu are incredere in ea. Oricum la scoala de copiii care sunt de alte nationalitati se ocupa special sa invete limba.
O sa-mi pun sotul sa se uite duminica la emisiune ca eu sunt de serviciu .
Azi avem 8 ani de la casatorie si mai sunt si Gabriela ... motive serioase de sarbatorit dar cum toata gasca e bolnava (sotul si fetele) o sa stam acasa, sarbatorim in familie. Aveam in plan sa iesim undeva diseara ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Vio, suna interesant, iar partea aia cu hydro masajul suna taaare bine, dar nu stiu cum sa-l conving pe sot. Ai tu vreo metoda? Cand ne-om hotara sa mergem (in vreun week-end ca atunci beneficiem si noi, cei de acasa , de masina), iti cer detalii.
Claudia, la multi ani pentru ziua de nume!!! Multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti si sa aveti grija de voi! 8 ani! Wow!

Ce ziceti ce racorel s-a facut? Parca deja miroase a iarna. Am observat astazi ca au inceput sa decoreze orasul pentru Sarbatori.
Apropos, ce credeti ca am vazut eu ieri in parc??? Doua fetite, gemene, o idee mai mari decat Cristi, imbracate in rochite de vara, dintr-alea de bumbac pana putin sub genunchi si fara maneci, cu sosete pana la glezna si incaltate, una cu pantofi decupati, de vara si una cu sandalute. Eu zic ca astia nu-s normali!

Mergi la inceput