Irlanda
Raspunsuri - Pagina 2
she_wolf spune:
Bunaaaaa!
Chiuliti?
Madalina, nici eu nu m-am dat in vant dupa Dublin la inceput, dar m-am obisnuit si acum imi chiar place.
Vio, m-am uitat pe link si nu pare prea departe locul ala de joaca, poate il testam intr-o zi. Deocamdata mai profitam de vremea cat de cat buna.
Ati bagat de seama ca astia deja se pregatesc de Craciun?!? Am vazut prin magazine fel de fel de decoratiuni, ba chiar si prajiturele specifice!
O saptamana buna!
Claudia si Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 spune:
Ma bucur sa va regasesc! Abia azi am intrat si am vazut mesajul de la tine Violetzyka . Pana acum nu am avut internet iar acum chiar daca-l am nu prea am timp de el .
Nu am stiut de Playbarn nici eu, am intrat pe site si pare dragut. Ramane de vazut cand o sa avem timp liber sa ducem fetele la joaca. Eu lucrez 4 zile iar in celelalte 3 nu-mi vad capul de treburi si mai vreau sa ma si odihnesc .
Va las ca doarme bebelusa si vreau sa profit sa pun niste pozici noi in album .
Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre
she_wolf spune:
Buna fetelor!
Claudia, ma bucur sa te mai vad, m-am uitat la poze si aveti doua fete superbe, sa va traiasca!
Ia uitati ce dovlecel am facut noi:
dovlecel1
dovlecel2
lampa
Happy Halloween!
violetzyka spune:
Salut Claudelor
Chiar ma gandeam ca nu mai zice nimeni, nimic...Noi avem o scuza buna, de cateva zile n-am mai dat pe la calculator, suntem foarte ocupati cu programele romanesti de pe satelit( DigiTv)...Are careva dintre voi? Poate facem un schimb de informatii despre emisiunile preferate, etc..
She_wolf, ai facut un dovlecel foarte artistic Ce mai faceti voi ? Pe unde sunteti?
Claudia_2803, ai niste fete minunate, nu cred ca iti mai trebuie alte comori
Am mai gasit intre timp niste locuri interesante unde putem merge cu copiii, unul ar fi : http://www.funfitness.ie/ Cred ca deja a venit vremea sa ne orientam catre distractii de interior
she_wolf spune:
Vio, eu nu prind nici un program romanesc.
Ce sa facem? Destul de bine, am fost plecati intr-o mica excursie de patru zile la Paris (mai avea sotul meu doua zile de concediu) si ne-am intors duminica. Apropos de dovlecel, ma chinuie in continuare talentul, asa ca acum incerc sa fac ceva decoratiuni cu "materiale" gasite prin parcuri: crengute, bobite, funze etc. Daca iese ceva decent, va arat si voua.
claudia_2803 spune:
Fetelor va multumim pentru aprecieri.
Abia am reusit sa intru, am venit de la lucru si sunt rupta de oboseala . Lucrez intr-o cafenea in Liffey Valley si cum astia deja au inceput cumparaturile pentru sarbatorile de iarna e foarte aglomerat si obositor. Si pana in ianuarie tot asa o sa fie . Asta e ... pana o sa gasesc ceva mai bun ...
Vio, si noi avem DigiTV. In ultimul timp nu prea apuc sa ma mai uit la televizor. Ca babele ... la stiri .
She_wolf, va invidiez pentru plimbare ... Asa as pleca si eu undeva ... Anul asta nici in Ro nu am fost, a venit mama la noi si a sta doua luni si ceva. Speram sa ajungem la vara. Asteptam sa vedem aranjamentele.
la baietei
albumele noastre
violetzyka spune:
Wow...la Paris ! Si noi vrem sa mergem cand mai creste Alex putin, sa inteleaga si el ceva din toata excursia. A fost cuminte Cristi? Ati putut vizita ceva?
In legatura cu satelitul, este un receiver pe care il cumperi din tara, platesti un abonament lunar, si dupa ce iti montezi o antena de satelit prinzi o gramada de posturi romanesti. Cred ca sunt toate care se vad si in Ro : http://www.digitv.ro/
Si ca veni vorba de o slujba mai buna...m-a intrebat o cunostiinta daca nu cunosc pe cineva (vorbitor de limba romana ) interesat sa devina reprezentant de vanzari pentru o firma americana cu o filiala in Irlanda. Programul este flexibil, salariu atractiv, se asigura training...Daca cunoasteti pe cineva interesat, pot sa va dau mai multe amanunte pe PM.
she_wolf spune:
Claudia, pai cu un bb mic este cam greu sa faci excursii. Ateapta sa mai creasca.
Vio, Cristi a fost relativ cuminte, a mai scartait el (in prima zi am crezut ca-mi iau campii!!! ), dar, per total a fost bine. Am avut parte de o vreme superba, de maneca scurta, am reusit sa umblam destul de mult si am fost si la Disneyland - bucuria lui Cristi. Au fost si socrii mei, asa ca am evadat intr-o seara si la o terasuta, doar noi doi.
Acum sunt cam obosita (am umblat astazi vreo 6 ore pe afara, in doua etape), dar mai revin maine cu povesti despre Paris si ceva poze.
she_wolf spune:
quote:Uitasem.
Originally posted by violetzyka
Si ca veni vorba de o slujba mai buna...m-a intrebat o cunostiinta daca nu cunosc pe cineva (vorbitor de limba romana ) interesat sa devina reprezentant de vanzari pentru o firma americana cu o filiala in Irlanda. Programul este flexibil, salariu atractiv, se asigura training...Daca cunoasteti pe cineva interesat, pot sa va dau mai multe amanunte pe PM.
Nu, nu stiu pe nimeni interesat de job, cel putin nu de aici , mai degraba din tara, dar nu cred ca este cazul, nu?
Gataaa, fug la nani!
claudia_2803 spune:
Vio, cum sa nu fiu interesata mai ales ca e vorba de salariu atractiv? Astept detalii pe PM. Poate iese ceva ... al meu sot tot vrea sa-si schimbe locul de munca pe ceva mai bine platit pentru ca intentionam sa ne cumparam casa ... si are si experienta in vanzari, a lucrat in domeniul asta in Ro. Multumesc mult!
albumele noastre