Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MIRELA, bine ai revenit! Chiar ma intrebam pe unde esti! Multa bafta la rezultat, sa ne spui ca esti bine!
Fetelor, chestia cu diabetul in sarcina are legatura cu mancatul de dulciuri? Adica se poate face daca mancam multe dulciuri?
Am mai pus trei poze cu mine si burtica, la Burtica de la 6 luni la 9 luni.
Va pupic!
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mirela, ce ma bucur ca mai aud vesti despre tine. Imi pare rau ca te-au chinuit atat cu glucoza aia. Si mie mi s-a parut oribila si chiar m-am gandit ca daca ar face-o alte fete de pe forum care vomita cu facilitate, imediat ar fii vomitat de la dulcegaria aia. Sper sa iti iasa totul bine, Doamne fereste de un diabet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina 80 , nu cred ca are legatura cu mancatul de dulce. Eu una maninc zilnic . In timpul sarcinii datorita unor hormoni , care modifica absorbtia zaharului, hormonii astia pot modifica faptul ca sangele nu va mai produce destula insulina, si asa se poate face diabet. Na ce fraza desteapta am scos din mine, sper sa ma intelegi.
Mi-a venit pofta de gogosi asa ca m-am pus sa-i fac. Mi-a crescut super aluatul ma duc acum sa-i prajesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana, eu is cu 7 h in urma fata de ora Romaniei, acuma e 11.53 am.

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Alina, si eu stiu ca parca si consumul exagerat de dulciuri in sarcina iti poate da diabet gestational,asa se numeste.
Mirela- bine ai revenit si bafat cu rezultatul.
Bombonica- tu ai facut etstul in sapt 24, eu il fa cin sapt 28- eu zic sa mergi al dotor si sa ii pui intrabri d ecol si cum nu-ti masoara burtica si nu ii asculta inima, la mine astea is obligatorii pe linga ce ai spus si o sa mai fac cel putin un eco dc nu cumva 2.

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Toanca, frumoase poze.
Mirela, bine ca ai dat un semn de viatza. Sa speram ca nu e diabet gestational.
Bombonica, cu doctorul si eu sunt cam la fel, 30 de minute drumul prin aglomeratia din centrul Bucurestiului, apoi asteptarea intre 15 min si 2 ore la spital, iar inauntru consult pe masa (kilogramele si tensiunea mea nu-l prea pasioneaza). Cat despre analize...... pai "lasa prin sapt 38!"! Ce optimist e! SI eu am inceput cu contractiile de azi. Dar la mine n-a fost chiar asha de evident ca la cele mai multe din voi. Doar aveam burtica tare si o usoara durere ca la ciclu, jos de tot. Nici acum nu prea e relaxata!
Irina, ma bucur ca si Marian si Mario sunt bine.
Maraki, eu cred ca pt Robert e o experienta tare interesanta sa aiba un fratior care aproape ar putea sa-i fie fiu! Cred ca o sa invete si el multe (nora-ta o sa fie multumita!)

Bee 28+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Referitor la calculul lunilor si saptamanilor se sarcina nu stiu cine a facut aceasta impartire si care au fost rationamentele dar ma gandesc ca ele au fost pur medicale, pentru ca matematic cum 280 de zile se sarcina impartite la 7, cate zile are o saptamana, da 40 de saptamani de sarcina, tot astfel impartind cele 280 de zile la 9, lunile de sarcina, da 31.1. De aici ar rezulta ca de la UM calculezi 31 de zile si a mai trecut o luna...Insa in calculele medicale care pe noi ne incurca atat de mult in lunile incipiente, o"luna" are doar 4 saptamani pe cand "lunile" finale au cate 5 saptamani! De ce? Ei stiu

daniela 23

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Oana alea sunt nospa si ia afar grija daca simti nevoia doar.
Mirela vine ai revenit .
Bee draguta ca de obicei , merci mult.
Dana surpriza ??????????
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fetelor cam liniste la schimbul 2 Va-ti si culcat?
Dana hai cu vestile bune!!!! surprize, surprize ....!
Mai fetelor eu am o plictiseala de moooor...ce naiba sa mai fac sa treaca timpul mai repede?

Oana 28 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu sunt tot pe pozitii, o astept pe Dana cu vestea cea mare!!

J 23+

Mergi la inceput