Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
marchplayer spune:
pai si noi o asteptam pe dana cu vestile. Si noi ne plictisim dar am intrat la o barfa mica pe msg!
daniela 23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Bombonica nu ne-am culcat, am venit de la banca si din lunch break!
Si va cietsc si fac treaba pe aici, asteptam sa vedem dc scrie Dana asta seara!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Hai Dana, ca murim de nerabdare!!!
In sfarsit, ma pricepe si pe mine cineva referitor la nervii de la picioare...
Toanca, Doamne ce minunatie de bebe ai! Ce frumusete rara... Sa va traiasca.
Irina, felicitari pt. grasunel!
Kiki super-
23w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Kiki, unde esti?Nu te-am vazut de vineri?
Daniela pe care chat ai intrat mama?acu cand am si eu o zi asa si asa..
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Fetelor nu mai asteptati in seara asta mesajul Danei, stiti ca ea nu are net acasa
Eu am avut musafiri, socrosenia![]()
![]()
A venit sa ma vada ca i-am spus la telefon ca sambata am fost la spital si s-a impacientat
Mi-a intins niste rufe, a cusut un tricou
Trebuie sa o pun sa imi spele faianta in baie
data viitoare![]()
Bee Robert sper sa mai treaca vreo 10 ani pana sa aiba primul copil
Cred ca bunica voi deveni de la Roxana, ea o sa fie in avantaj ca toate hainutele lui Angelo le pastrez pt. nepotel sau nepotica
Va vine sa credeti ca e posibil ca in 5 ani sa devin bunica???
Mirela ma bucur ca poti sa ne mai dai vesti despre voi
Sper sa iti pui mai repede net acasa
Eu o sa refuz din start analiza pt. diabet gestational
Daca tu ai lesinat, eu o sa mor
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica, ai ma nu te stresa ca Roxana se marita asa repede si ca vrea copii la 23 de ani, sau deja ti-a dat de inteels.
SI te rog sa nu renunti la testul de diabet, e pacat, cere-i medicului sa ti-l faca dupa amaiza cand ai deja ceva in stomac ca lumea, ca dimineatza e problema!
Ai dreptate cu Dana, acuam am realizat ca nu are internet acasa.
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Bombonicaaaa spune:
Ceva dragut pentru voi fetelor , pe mine m-a binedispus
: www.flowgo.com/index.cfm?action=view&id=2019&scid=9963" target="_blank">Aici
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
T_Ioana spune:
Salutare burticute dragi.....mi-a fost super dor de voi!
Azi toata ziua v-am citit da' nu mi-a mers tastatura asa ca m-am descurcat doar din mouse.
Ati scris vreo 3 capitole de cand nu am mai intrat asa ca imi este imposibil sa tin minte tot ce s-a intamplat.
Bianca mi se rupe sufletul de mila ta....te pup mult de tot si suntem alaturi de tine.
Mirela ma bucur sa vad ca mai dai cate un semn de viata!
Giova condoleante pentru bunicul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca! Sper ca nimic nu iti va umbri bucuria din ziua de smabata....pana la urma cum a ramas cu numele?![]()
Ralu sa te faci bine, sa stai in casa si sa te grijesti, pupici multi si tie si Anastasiei!
Irina bine ca nu are nevoie sotul tau de operatie. O sa iti trimit si reteta da' nu acum ca mi-e leneeeee! Sunt socata, ce mare e bebelul tau, oare si al meu are acum tot cam asa? Dupa cum ma bontaneste cred ca e baban!
Maraki vad ca te-ai obisnuit cu starea ta. Pup fata sa-i fie mai bine!
Alina, Denisa, placut pozele!
Dana sa ai grija cu infectia, abia astept sa vedem ce e bebe, eu cred ca e tot fetita....
Deea chiar ca esti frumoasa si burticoasa, si talentata.....ceva de groaza!
Nu mai stiu....sper ca sunteti bine si daca am omis pe cineva imi cer mii de scuze da-s batrana si bolunda....va pup pe toate fara exceptie!
Asa de bine imi pare ca imi merje si mie netu....intr-un final!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 29+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Denisa am spus si eu asa prin absurd, daca era "vrednica " cum am fost eu, deja eram bunica
Iti dai seama ca nici nu ma gandesc sa se marite asa repede, eu tot mica o vad si nu este pregatita pt. o relatie, inca!
Ioana am avut un feeling astazi,chiar spuneam ca poate intri si tu mai repede 
Cred ca si bebelinul tau este tot la fel de mare ca si Mario
Si tu ai burtik mare
Eu nu mai am rabdare si consider ca intru in luna 7 de sambata
Denisa are dreptate ca trebuie sa mai astept o saptamana insa imi place cum suna : luna a 7-a
Denisa nu vreau sa fac analiza aia, chiar mi se ridica parul in cap, nu pot sa beau porcaria aia
Vedem ce imi spune dr. marti, nu mi-a pomenit de analiza asta pana acum, de la voi am aflat si eu.
Giova am uitat sa scriu astazi: frumoase hainutele de la sora ta, sa le poarte Marco sanatos
Alina misto pozele cu burtik,super ca nu te-ai ingrasat deloc la picioare
Bombonica sa iei no-spa neaparat, nu prea e bine sa ai contractii dureroase, i-a fara probleme no-spa ca nu iti fac decat bine
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica ai grija de tine, vorbeste cu dr. si si vezi dc trebuie, o sa faci testul, nu-ti mai baga in cap ca e nasol si etc pina nu incerci, acu noi ne influentam singure cu tot felul de povesti si alte chestii, nu face bine la psihic.
Ioana-m abucr ca sunteti bine si ne citesti!
Bombo-fain ce ne-ai trimis!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK