Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
irinadum spune:
Monica stiu ca Dana nu are net tocmai de aia am intrabt dc poate intra si a zis ca incearca. Dragut Robert.Si tu ce idei cu bunica ei si pana la urma care e problema? Fain asa.
Ioana in sfarsit ai reusit era si cazul. Ai sa vezi ca si la tine e baban Razvan da ce importanta are sanatos sa fie.Cand mzergi la eco?
Va pup , noapte buna!
Irina 29+
miraklucker spune:
Buna, fete cu burtici!!
Sunteti formidabile cat puteti sa scrieti!! Aseara citeam intr-un capitol si acum aproape ca l-ati terminat pe urmatorul!!
BIANCA, imi pare nespus de rau. Cred ca cuvintele nici nu-si mai au locul, doar Dumnezeu stie ce face!! Stiu ca nu e o consolare dar lasa ca o sa vina si bebele vostru!!!
Felicitari pentru baietei, am vazut ca au aparut o multime noi. Dar las ca nici fetele nu se lasa mai prejos!
noi suntem cam bolnavi adica Daria si sotul. Daria e de mai bine de o saptamana racita sambata am ajuns cu ea la doctor ca nu dormea deloc bine tot plagea in somn. Am asteptat aprope 2 ore, si cica eram la urgente la spital, pentru niste supozitoare de paracetamol si niste pic de nas pe care le aveam si acasa. Avea urechile putin rosii, dar sa merg luni la doctorul ei sa decida el daca ii da sau nu antibiotic!!!!
N-am ajuns luni ca ea era mai bine, doar ca noaptea ne-a terorizat a urlat aprope 3 ore, nu mai stiam ce sa-i facem. Asa ca ieri am ajuns cu ea la medic unde am mai asteptat tot pe atat, si cu David dupa mine care nici sa vorbesc cu doctorul nu m-a lasat
si ca sa mai primesc pic pentru ureche. Ciuciu antibiotic, cu toate ca gatul ei era rosu cu puroi. Ei fac analizele pe loc si dupa analize se ghideaza daca primesti sau nu antibiotic. Azi i-a fost mai bine altfel ii dadeam de la mine putere.
OANA sa stii ca si eu am patit asa cu David cand a inceput sa mearga in colectivitate pe la 15 luni din ian pana in apr a fost tot racit, cred ca din doua in doau saptamani eram la doctor care imi tot spunea ca trebuie sa-si creeze singur imunitatea. Pana in noaptea dinaitea plecarii noastre in Romania cand a facut aprope 40 febra. sambata in loc sa plecam mergem la doctor, otita si o saptamana Augmentin. am crezut ca inebunesc. Plus ca apoi in Rom a continuat-o cu bronsita, conjunctivita.... Pediatra mea din rom mi-a zis ca daca primea putin mai devreme antibioticul nu se ajungea asa departe. Dar aici asa e moda pana nu esti jumatate mort nu-ti da mai nimic!
In rest sunt destul de bine ma mai doare din cand in cand burta dar drept sa spun nici eu nu stiu exact ce e!! Astazi am simtit cand am carat cosul cu rufe asa ca l-am pus pe sot sa le duca el afara sa le intind. Mai am si eu o saptamana si intru in luna 6-a. La control merg abia peste doua saptamani. sper sa fie totul Ok.
Numai bine !!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
maraki spune:
Mira eu de multa vreme nu mai ridic cosul cu rufe, chair daca sant singura acasa, prefer sa astept pana vine cineva si mi le duce unde trebuie sa le intind. Sanatate Dariei si sotului, ai grija cu otita ca este pacatoasa rau, am tras multe cu Roxana pe chestia asta
Fetelor sa va spun la ce ma gandeam astazi: ma uitam la Mein baby si arata cum facea baita nou nascutului cu apa in cadita pana aproape peste urechi.Mie mi-.ar fi frica sa nu-i intre apa in urechiuse,stau totusi si ma gandesc,in burtik ei stau in lichid nu? Si cand se nasc in apa ???Atunci nu e risc de otita ca le intra apa in urechi?
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Eh, fetelor mi-am calcat pe inima si am pus poze cu burtica mea
.
Va rog frumos sa nu radeti sau sa va blocati, caci SUNT GRASA 

.
Sunt in albumul cu burtica se vede.
V-am avertizat sa nu va socati
!
Arat asa din cauza ca m-am lasat de sport
. Dar dupa sarcina vedeti voi cum o sa arat

Va pupic
.
poze
Ursoaica
28
Denisam spune:
Ursoaica-burtica e ok, ce ai cu ea, e mai mare ca a mea, dar depinde de cosntitutia fiecareia, plus ca tu ai 2 saptamini mai mult ca mine, si pari o fire mai inalta si ami solida. Dc ai plecat ca mine de la kg mai putin cu cel putin 10 fata de inaltime,e ok, o sa dam noi jos apoi, si eu am pus 10.5kgdeja si toata luem azice ca e si lichid si e ok, pt ca eu al miini, picioare si fata nu am pus deloc, adica am pus 1kg la sani clar si unul pe fund-restul e burta
Deci burtica e ok!
Mira-sanatate Dariei si sotului, si ai grija si de tine, bine!Eu inca ridic cosul dar al meu e tare usor si de plastic si eu fac ture cu el in basement, asta inseama cred maxim 22 de trepte..dar nu cantaresc mai mult de max. 4kg..
Monica, of, of, nu te mai stresa mai atata cu baitza si totul, ai crescut deja 2 copii, o sa fie bine si cu al 3-lea, noi astea al primul bb ce sa mai zicem, evzi si zici sa nu te cert ca iti faci ganduri..Auzi, dc nu te poti duce la cursuri prenatale, stai calma ca te sun eu si-ti zic in decembrei tot ce ne invata, fac si poze d cvrei sau filmez, esti ok?
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Fetelor .. eu iara semnez condica de insomniaca
M-am trezit pe la 2 jumatate, "in calduri", caci sotului meu i-a fost frig si a dat drumul la centrala
Nu mai puteam de cald. La mine trebuie sa fie turturi la geam sa ma simt bine... ufff.
Ursoaica, lasa mama dimensiunea
ca e buna la
. Sa aiba bb loc unde sa isi faca culcus
Recuperam noi dupaia
.
Ioana, bine ai revenit !! 
Eu sunt batuta in cap cu saptamanile mele. Atata le-am socotit de le-am zapacit. Nu sunt deloc asa MARE cum ma credeam
Tot la 23 am ramas. Ufff... se pare ca nu mai am rabdare ![]()
, Deea
23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Deea, intra pe pagina creeata de Dana ene la calculul sarcinii (parca asa ii spune). Introduci acolo prima zi a ultimei menstruatii si vei afla in cate saptamani esti, DPN etc. Eu asa am facut si pe calculul acela merg, caci doctorul meu nu mi-a dat detalii de genul acesta... Sa stii ca si eu sufar de cald, desi eram o friguroasa. De fapt, am momente, dar cel mai des simt ca ma sufoc, poate si din cauza astmului. Deh, tineretzile
.
Denisa, stiu ca dormi acum. Sunt bine merci, mai grasuna decat ultima data ![]()
. O sa vorbim azi pe hot, stau in casa, n-am masina cu ce sa ies. Valabil si pt. Irina.
O zi minunata va doresc!
Kiki super-
23w
http://community.webshots.com/user/astery100
ralirali spune:
Buna dimi' mamici cu bebici
.
Danaaaa, te asteptam cu vestile fierbinti, sunt albastre sau roz
.
Ioana, bine ai revenit, te asteptam cu drag sa ne povestesti ce ai mai facut
.
Deea, nasol cu insomniile astea, dar recuperezi azi si o culcacesti pe Daria, da?
Ursoaica, fata, ce esti stresata de gabarit??? Sa avem noi bebei sanatosi si dupa aia avem tot timpul din lume sa ne facem manechine. Mie mi-au placut mult pozele, pari asa senina si vesela si un burtel pe cinste
.
Pupici la toate burticile si o zi cu soare, chiar si daca la figurat
.
Ralu 27+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
dana_ene spune:
'Neatza, burticile mele dragi !
Iubitele, sa stiti ca am net si acasa, dar din cauza Oanei imi este foarte dificil sa intru, fiindca vrea mereu si ea sa stea la tastatura si atunci renunt.
Aseara insa oricum am sosit foarte tarziu de la ecograf si n-am mai prididit cu telefoanele.
Da !
Pentru ca am aflat multe vesti BUNE.
In primul rand, uite, sa nu va mai tin in suspans
:
vom avea tot o FETITA, o va chema ROXANA ELENA.
Arata foarte bine, are 455 grame si este lungutza.
Toate organele sunt perfect dezvoltate, i-am vazut inimioara si cele 4 camarutze, i-am ascultat bataile ei, am vazut ficatul, guritza, ochisorii, nasucul, manutele si piciorutele.
M-am topit toata !
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
tanti spune:
Sa iti traiasca fetita Dana, sa te bucuri de ea, si sa aiba o viata plina de bucurii si lipsita de griji
23+