Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata,dragutele mele,
in sfirsit mai scriu si eu citeva vorbe..ca v-am abandonat de tot de la o vreme..sunt cu voi tot timpul..dar sunt mai lenesa la postat...
Astazi suntem acasica..e ziua injectiei de Pregnyl..cred ca v-am spus ca am Ir-urile marite....si prima grija,cu ochii lipiti..a fost sa vad ce ati mai scris...L-am sunat si pe Dr. T dar nu e in tara..mi s-au terminat Magne B6 si nu stiam daca sa mai iau..si mi-a raspuns pe telul lui un Dr. de la Elias f. dragut..care mi-a zis sa merg la dinsul pt. o noua reteta...In rest..nu prea mincam..nu stiu de ce..mai mult pe pofte...Altfel..asteptam sa mergem miercuri la Dr. Iosup la o noua eco..sa vedem cum au evoluat Ir-urile astea dupa tratament...si..cam atit...
Va pupam dulcik,burtici....
Nicole si Daria ei...21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Felicitari, Dana.
Uite ca va avea Oana o surioara mica, sa se joace cu ea si mami va avea doua printesuci . Ma bucur ca e mare si sanatoasa si ca totul e bine.
fetele.

Ralu 27+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata fetelor cu burtici !
Va multumesc pentru aprecieri fetelor .
Mie burta mi se pare mica, la picioare si fund m-am ingrasat.
Am plecat in sarcina de la 100kg si am ajuns la 113kg, cred ca pana la sfarsit, iar ajung la 125kg si este groaznic cu atatea kg. Dar le rezolv eu iar (caci am uitat sa zic), le-am mai rezolvat odata cu regim super misto si antrenamente de fietnes, doar am sotul antrenor de fietnes. Aaa, inaltimea este 1,78.

Si cum sa nu fiu vesela ca sunt gravida, ne-am chinuit 2 ani 1/2 sa raman insarcinata. Va dati seama ca este o fericire pt noi acest copil, si cand o fi vremea sa-l nasc cred ca inebunesc daca nu vad copilul imediat si nu il tin in brate. Tino (sotul) a inceput sa zica si daca nu ne arata copilul, de unde stim ca este al nostru si nu l-au schimbat ?

Fetelor au inceput babele sa sara pe mine cu gura, si sa vedeti ce se contrazic: "dar ce aveti? aaa daca este fata nu ajungi la termen, sigur nasti mai devreme!". Imi vine sa le strang de gat, ce cobe sunt.

Dana sunt tare curioasa ce ai!

poze

Ursoaica 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bravo, Dana, sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! Ce super, doua fetite! Si eu tot asa mi-as fi dorit!
Sanatosi sa fie bebeii ca nu mai conteaza ce sunt!
Alina, e vorba de repetarea analizelor care au fost facute in trimestrul I, de sange si de urina. Nu stiu exact ce analizeaza ei acolo, stie dr. de familie, glicemie, colesterol, calciu, Mg, chestii de astea. Dar sunt aceleasi analize, se repeta in trim. III. La fel si alea de urina.
Frumoasa burtica ai !
Vaccinul ala antitetanos am auzit si eu ca ar trebui facut, acum nu stiu daca e obligatoriu, o intreb pe dr. de familie si iti zic.
Mirela, bine ai revenit, ai grija de bebe Daniel!
Deea, si eu tot insomniaca sunt, m-am trezit pe la 3 azi noapte si pana la 6 nu am mai adormit. Iar la 7 si 10 m-am trezit sa ma duc sa imi fac analizele alea, am fost cu sotiorul de manuta ca singura nu am avut curaj. Am intrat in fata, acolo era puhoi de lume dar eu eram graviduta asa ca nu mi-a pasat, sa se fi luat cineva de mine ca le aratam io . Sunt o natural born agressive!
Asistenta aia de la analize avea o fata de parca ii murise toata familia, va dati seama, iti venea sa te duci mancand pamantul. Noroc cu sotiorul meu, manca-l-ar mama de dragut, m-a tinut de mana si m-a alintat, ca altfel nu stiu ce as fi facut!
Fetele din strainatate, la noi nu se fac teste de alea cu glucoza, sau cel putin mie nu mi-a zis nimeni de asa ceva, de fapt cui ii pasa la noi? Dr. de familie mi-a zis cand i-am zis ca vreau sa fac analizele de trim. III ca sa mai stau, ce e graba? Eu am insistat ca altfel cine stie cand le faceam, dupa ce nasteam probabil! La noi e un dezinteres total, cel putin in ceea ce ii priveste pe dr. pe care i-am intalnit eu.
In fine, bine ca am scapat, ca eram stresata! O sa ma duc sa iau rezultatele, sper sa fie bune, si pe urma asta e. Sa nu mai vad ace de luat sange si fete acre de asistente!
Ursoaica, frumoase pozici, esti o scumpa, super simpatica. Pisicutele tale si bebitul au o mamica super draguta! Lasa kg in plus ca le dam noi jos dupa! Si eu sunt purcel, am luat vreo 11 kg pana acum, lasa ca slabim noi jos cand alergam dupa bebei si cand ii alaptam. Eu inca nu am nimic digital sa pun poze, sper sa imi iau ceva pana nasc, ca vrea sotul sa filmeze nasterea. Si noi nu aveam decat aparat clasic, unul foarte bun dar tot clasic e, e de ala de se developeaza filmul!
Trebuie sa plec la cursul de germana, ieri am stat 3 ore sa fac temele, ca am avut o groaza de scris! Iar acum tare imi vine sa chiulesc, la cat de obosita sunt, dar ma mobilizez si ma duc! Ca nu vreau sa il invat pe bebe lenes!
Pup fetele, sa aveti o zi frumoasa.
Anda si bebe Mark 27+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Apropo, Ursoaica, si eu sunt de acod cu sotul tau. De unde stim ca nu ne schimba astia copilul la nastere? Ca si mie tot de asta mi-e frica! De unde stim ca e al nostru?

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Felicitari Dana pt. !!!!! .
Cred ca va fi foarte fericita Oana ca va avea o surioara mai mica!!!
Mirela ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai dat un semn de viatza. Chiar ma gandeam ce mai e cu tine.
Ursoaica e bine burtica, nu e mare, si daca ar fi, ce conteaza, bebele sa fie sanatos.
Janina si Ioana cu numele am decis, dar nu sunt 100% convinsa ca fac bine, dar cum el nu cedeaza, cedez eu si iau numele lui.
Oricum aseara i-am aruncat pastila ca eu nu voi trece pe numele lui de bunavoie ci ca n-am incotro. Si am vazut cum s-a schimbat la fata si ca nu i-a convenit. Asta e. I-am zis adevarul si-l va auzi toata viata de la mine.Fac asta numai pt. el ca e un om asa de bun si doamne cat ma iubeste!!! Dar nu pt. ca vreau eu!!!

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna!
Am fost aseara la eco si rezultatele sunt: este tot baiat de 4500 gr este bine dezvoltat din punct de vedere morfologic , inima bate 134 nu este prea putin , medicul a spus ca este f bine . DPN nu mai este 17.02 ci 21.02 si este dezvoltat la 21 si 1 zi cu toate ca eu sunt in 21 si 5 zile . IR 0.32-0.35 dreapta si stanga 0.43-0.44 , colul a crescut la 42 , placenta este grupa a II a de grosime 29 mm de grad de maturitate II. CRed ca este bimne .
Vroiam sa-l sun pe dr T dar am inteles ca este plecat din tara.
Pupici la toate burticile !
21+

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va multumesc pentru felicitari !

Si eu ma bucur pentru ele, fiindca 2 fetite se inteleg bine, mai ales ca intre ele va fi o diferenta mica de varsta.

Ursoaica, esti foarte frumoasa. Burtica e !
Vezi ca am adaugat si pe site poza voastra (a ta si a burticii ): http://www.copilasi2006.3x.ro/mamicile.htm

Roxit, uite ca vestile sunt foarte bune. Ma bucur.
Oricum, cred ca ai vrut sa spui 450 grame, nu 4500, ca e posibil nici la nastere sa nu aiba asa de mult.

Giova, stai linistita in privinta numelui.
La un moment dat iti vei da seama ca e mai bine asa: sa aveti acelasi nume.
Si, oricum, in general femeia face cele mai multe concesii, deci ai procedat bine. Dar daca-l mai intepi din cand in cand pe Clau nu-i rau. Ca sa inteleaga ca ai facut ceva SPECIAL pentru el.
Hai ca (vorba aceea) "numai maine nu-i poimaine".

Mirela, . Iti tin pumnii sa fie bine la analize.

Anda, mersi. Acum, daca stau sa ma gandesc si eu am ajuns la concluzia ca e bine sa fie doua fetite .

Nicoleta, te asteptam mai des.

Raluca, dragutza ca intotdeauna.
Ia sa vezi, poate a doua oara tot fetitza vei avea si tu !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dana felicitari pentru noua bebelusa! Oana sunt sigura ca va fi incantata de surioara ei, dar sotul ce parere are?
Maraki, dar tot asa prin absurd te-ai gandit ca s-ar putea sa-l cresti tot tu pe nepotel sau pe nepotica? Iti dai seama, cu copil de vreo 5 anisori + nepotel..
Mira, sanatate multa lui Daria si sotului, avti grija sa nu raciti si cealalta jumatate a familiei!
Ursoaica, super burtik, pai la inaltimea ta te cred si eu ca ai atatea kg, si lasa ca se duc ele vazand cu ochii dupa nastere!
Iar ai venit la 23 de saptamani Deea? De ce? Vrei sa nasti la 38
Giova sotul tau daca este asa de bun si te iubeste asa de mult iar tu ai luat deja decizia de a trece pe numele lui crezi ca-si mai au rost orgoliile? De ce te ambitionezi sa-l stresezi pe bietul om fara rost?

daniela 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Multumesc tuturor pentru urari si voi sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de bebelutzii vostrii! Nu am apucat sa scriu de ieri ca nu am stat prea mult pe acasa, de dimineata am fost sa fac analize: glucoza, toxo si urina, dupa amiaza am umblat cu masina prin service,ca al meu sot a ramas fara carnet si trebuie sa fac pe soferul o perioada , iar seara am fost la restaurant sa sarbatorim.
In rest noi suntem bine, bebe ( care se pare ca e fetita) este tare jucaus, burta mi se pare imensa, cum voi rezista urmatoarele luni cand se va face si mai mare, nu stiu.
Sper sa reusesc sa scriu mai des, oricum citesc mai mereu ce se scrie pe forum!

Mergi la inceput