Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
alina80 spune:
MIHA, felicitari pentru baietel! Eu zic ca ai luat putine kilograme. Vad ca tot mai multi baietei sunt decat fetite!
MARAKI, si eu la fel cu prestatul: departe de mine gandul asta! Si asa a fost tot timpul pana acum. De-acum incolo cred ca nu mai e nici indicat. Vad ca Robert abia il asteapta pe bebelus!
DENISA, si eu zic la fel, nu vreau sa mai aud nimic rau despre nimeni. Vreau sa aud doar lucruri frumoase.
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ana_m spune:
Miha felicitari pt baietel ! Nu-ti fa probleme ca nu e mic. Oricum cineva ( mama a trei copii ) mi-a zis ca mai bine ar fii ca toti copii sa fie mici la nastere , ca nasti mai usor, ca pe urma au timp sa recupereze si fii sigura ca vor recupera fara probleme. Eu sper ca bebelina mea sa nu fie prea mare la nastere, ca de lungana stiu deja ca e !! Mi-a zis ca e mai lunga decat masuratorile obisnuite . Manechina o fac !
J G spune:
Buna!!
Fetelor aveti atatea vesti bune ca am pierdut sirul!! asa ca (cu scuzele de rigoare) va zic felicitari la toate, in bloc, pentru aflat sexul bebeilor, pentru sute de grame etc!
Abia astept sa aflam ce are Dana in burta!!!!!! de data asta sigur se vede!
Asteryario, in sfarsit ma intelege cineva cu nervii in picioare! Eu am avut intotdeauna, dar foarte rar... de vreo 2 luni insa m-au terminat, nu pot sa adorm din cauza lor si orice frectii, masaje mi-as face, e degeaba... eu nu am zis nimic despre asta pe forum ca sa nu ma credeti nebuna.
La mine s-a mai calmat raceala, nu de tot dar sunt mult mai bine decat ieri. Sa speram ca trece repede.
Mai intru diseara sa vad ce mai scrieti,
Va pup!!
J 23+
Giova spune:
Chiar asa, gata numai vesti bune sa auzim.
ca eu tot de rele am avut parte.
Plecam sa comandam tortul si buchetul.
va pupic.
pe maine.
poze
gio
si bb Marco 26+
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Mama, da ce de multe vesti bune
felicitari tuturor!!! Sa va bucurati de ei si sa va aduca numai fericire 
Ursoaica si eu sunt "in calduri"
de ceva timp,asta in timp ce sotul meu tremura de frig (dau drumul la aer conditionat) eu transpir de mama focului...nu suport papuci in picioare,stau doar in maieu si short pants si curg apele de pe mine
cred ca la mine e si sunculita...
Toanca ,super impresionante pozele !
Irina ce bebe grasun
!
Abia astept si eu sa vina Dana de la echo ,sunt foarte curioasa ce are in burtik ...
Eu aseara am avut niste dureri in burta ca la "perioada", in partea de jos a burtii ca si cum m-ar durea ovarele...m-am trezit din somn de durere, noroc ca nu au tinut mult ,cam un 1-2 minute, si asta a fost in cateva reprize ,cand adormeam si eu iar incepeau...spre dimineata au cedat ! Au fost alea contractii dureroase sau ce?
Am rugat-o pe mama sa-mi trimita si mie No Spa din Ro,si le-am primit, numai ca mi-e cam frica sa le iau, daca nu sunt cele care trebuie?
Sunt niste pastilute mici galbene ,40mg, dar in prospect nu scrie nimic de sarcina, doar de spasme musculare asociate bolilor tractului urinar ,dureri menstruale si alte alea...
Or fi bune? Ale voastre cum arata, sunt...?!
Oana
27 weeks+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
J G spune:
Bombonica, alea sunt pastilele pe care le luam noi, poti sa iei linistita, mai ales daca ai contractii dureroase.
Giova, te-ai mai linistit? Te-ai hotarat ce nume porti dupa casatorie?
J 23+
mirela10 spune:
buna ,burtici scumpe!!ce dor mi-a fost de voi....asa ca am trecut si eu pe la un net ,sa vad ce mai sporovaiti.
eu sunt destul de bine ,iar bebe Daniel misca de zor si pare ca pe fiecare sapt mai creste un pic.am facut saptamana asta testul de hiperglicemie provocata pt ca se pare ca la testul tolerantei la glucoza ,am iesit suspecta de diabet de sarcina.nu va zic cat de rau mi-a fost dupa ce am baut glucoza aceea oribila...am lesinat de doua ori si-mi venea sa vomit si matele din mine.dar asistentele imi spuneau ca dac nu rezist o luam de la capat.in fine un cosmar care a durat 4 ore.maine o sa iau rezultatul si sper sa iasa bine.
am lucrat si eu doua saptamani in locul cuiva ,si am zis ca mor de durere de spate.ma mai lupt cu hemoroizi si aciditate.dar daca bebe e bine,uit de toate.de abea astept sa-l cunosc.tati e plecat toata sapt si ne vedem doar in weekend,asa ca suntem un pic cam tristi.dar asta este,cu tema serviciului.
va pupic pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Bombonicaaaa spune:

Am intrat in 28 sapt. luna a 7-a !
Am uitat sa va spun,eu am facut testul de glucoza in sapt. 24 ,si a fost ok! Ce alte analize se fac in trim. 3 ca eu nu mai stiu...si la dr. trebuie sa merg peste 4sapt. unde de obicei doar ma cantareste si i-mi masoara tensiunea ,asa cred ca am sa "sar peste" urmatoarea vizita , ca am sa merg in decembrie pe la juma' sa vedem ce facem cu programarea pt. cezariana, asta daca da Domnul sa fie bine pana atunci! Nu de alta da conduc 30 min. pana la cabinet, astept 15 min. sa intru ,ca sa stau inauntru 5 min. ![]()
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Bombonicaaaa spune:
JG
merci pt. informatie, chiar am sa incep sa iau cate una cand am nevoie! Aseara au fost primele contractii dureroase pe care le-am avut pana acum...si ieri nu am facut mare lucru prin casa ,am stat toata ziua pe scaun la calc.
. Astea apar asa din senin, sau ceva anume le provoca? Eu nu stiu ce sunt alea "contractii" cand am nascut-o pe Noemy mi-au pus ceva perfuzii si apoi anestezia ,asa ca nu stiu ce sunt alea dureri de nastere...![]()
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn