Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miha felicitari pt. baietel E foarte bine la 400 gr.Astazi a crescût nr. baieteilor vertiginos
Asa ma gandeam si eu Irina, deci de sambata intru in luna 7O sa am 26 sapt. si 1 zi

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika eu as as zice dc tu respecti calendarul asta. Ca daca luna a 7 a incepe cu sapt 27 e ok . La mine e scris inclusiv sapt.27 dar parca si eu am luat-o ca si tine ca nu mai aveam rabdare. Si uute cum o sa fii in aceeasi luna cu mine ca eu mai am o saptamana pana intru in a 8 a.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Miha, merci mult de info cu scoala mamei si felicitari pentru flacau.
Eram f hotarata sa merg la scoala mamei si mi-a recomandat si medicul meu, dar mi-au spus mai multe mamici ca nu e mare lucru. Inca ma gandesc, dar tind totusi sa nu merg.
PS: Suntem nascute in acelasi an si aceeasi luna .

Ralu 27+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica si Irina- voi ati luat-o inainte cu numerotarea, deci sa inteleg ca voi nuamrati 10 luni in loc de 9?

Toanca- faine pozele, sa fie sanatos!
Miha-felicitari pt baietzel!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa pai seara santem noi, Irina, poate apare si Ioana mai repedeOk, nu mai scriem de nenorociri pe forum la noiCam multe s-au scris pe aici, asta e adevarul!
Fetelor a venit ´Robert la pauza si a facut si o surprizaA cumparat doua costumase pt. fratiorul luisi din nou m-a intrebat daca e sigur baiatUnul este grosut, pantalon sport cu tricou cu maneca lunga bleu cu bej iar celalalt este pantalon cu botosei si bluzita amebele plusate bleu, in total 19 euro.

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha felicitari pt. !!!!
scriu imediat in lista.

Mai fetelor, nu mai stiu cine a dat calendarul asta, dar aici scrie clar ca din sapt. 28 intram in luna 7-a. Deci cine are 27 sapt.+...zile e in luna 7.

-luna 1 = 1- 5 sapt.
-luna 2 =6- 9 sapt.
-luna 3 =10- 13 sapt.
-luna 4 =14- 18 sapt.
-luna 5 =19- 22 sapt.
-luna 6 =23- 27 sapt.
-luna 7 =28-31 sapt.
-luna 8 =32- 36 sapt.
-luna 9 = 37-40 sapt.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

MIHA, felicitari ptr baietel!

Fetelor, dupa un desfasurator luat tot de pe aici, luna 7 incepe din saptamana 28...deci sapt 27 ar fi tot luna a -6 a !
Cum o fi corect oare?

O seara placuta, plec spre casa!

Iulia 23+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Giova, conform la graficul dat de tine pe luni, la asta ma refeream si eu cand spuneam ca luna a 7 incepe cu saptamian 28, inseamna ca dc nu ai 28 implinite, esti inca in luna a 7-a asa suan logic si matematic, dc voi vreti sa calculati altcumva, asta e, fiecare cum vrea.
Monica- ma bcuur ca ai gasit asa lucrusoare ieftine,sa el poaret sanatos bb, aveti al 2-le anuem sau inca negociatzi? Eu pina nu mai fac eco din nou in jur de 1 noiembrie( aflu pe 25 cand merg la medic -exact data de eco si pt testuld e glucoza) nu mai cumapr nimci haine, c avreau sa fiu sigura ca rmanae Fetitza, dupa ce am aflat ca MYbaby careia i se spusese fata 80%, ieri i-a spus baiat 100%, m-au apucat nsiet ganduri, oricat d eclar mi s-a parut mie la 19 sapt ca nu se vede penis sau balls, vreau sa fiu sigura ca labiile fetitzei nu au devenit"outze" sau mai rau

Ieri am fost la masaj super-cele ce puteti merge, duceti-va, nu veti regreta, mai merg pe 21 oct iara, ca eu am o suma pe an platita de firma pe care o pot folosi pt asa ceva si anul asta nu am folosit-o inca..

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

graficul asta mi se pare logic si mie Denisa, caci daca din sapt. 26 intram in luna 7, atunci se termina lunile si ne mai raman sapt.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Ok, gata si cu graficele, ne-am lamurit!
Am gasit un articol interesant, pt perioada in care suntem legat de picioare, dureri, hemorizi, il gasiti aici:
http://www.ele.ro/articol_2911.html

revista www.ele.ro, are mai multe chestii interesante, dc vreti sa cititzi pt cele care aveti mai mutl timp liber, tot intreba Alina cu ce ne omoram timpul cand il avem- eu nu am, dar e okinca..

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput