Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Toanca uau, ce poze misto se vede super bb-ul! Sa-ti traiasca.
Irina ai un urias! Sa-ti traiasca si sa se faca mai mare.
Deea ai o burtica marfa si se vede super. Frumoasa rochita alba. Te rog frumos scrie si tu sub pozele de la munte unde sunt facute, sunt marfa. Cand eram mai mica stateam vara-iarna si eu numai la munte.

poze

Ursoaica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici dragute,
Adriana felicitari pentru fetita.
Tatiana sa-ti traiasca puii , a crescut iar numarul baieteilor.
Marchplayer, multumesc de intrebare , prietena mea e ok . Era cam ametita de la anestezie cand am fost la ea dar si-a revenit.Maine poate pleca acasa.
Toanca am vazut pozele cu bb-ul tau , sunt asa de clare ...
Dana ma bucur de vestea cu eco, o sa aflam ce ai.Iti tin pumnii sa fie totul ok.
Ursoaica eu mor de cald acum in sarcina, de felul meu sunt o friguroasa.Imi tine de cald puiul mic din burtica.
Irina sa-ti traiasca baietelul , ce grasunel este...
Deea draguta foc burtica ta.
Catalina ai grija de tine nu face efort prea mult.

Anca 22+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Din saptamana 27 stiam si eu ca se intra in luna a 7-a

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute,
Janina si Ursoaica, sa stiti ca asa a zis si sotul meu, ca am speriat copilul cu germana si ca nu si-a mai recunoscut-o pe mami de aia facea asa! Ca sa nu mai zic ca acum am venit acasa, ma duc sa pap ceva dupa care ma apuc de tema la germana, ca am maine iar curs.
sper sa se obisnuiasca asta micu' cu germana ca si pe el il asteapta invatatul acestei limbi!
Ursoaica, cu caldurile si pe mine ma apuca, ma trezesc cateodata dimineata transpirata desi e racoare in casa. Ma mai apuca si in timpul zilei, dar nu mereu.
Dana, tin pumnii la eco, sa ne povestesti!
Maine ma duc si eu sa imi fac analizele de trim. III, dar il iau pe sot cu mine ca mie mi-e frica de acul ala cu care se ia sange!
Giova, condoleanta penhtru bunicul tau, sa il odihneasca Dumnezeu in pace!
Va las, fetele, ma duc si eu sa pap ceva si sa imi fac un dusulet.
Anda si bebe Mark 27+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetelor, am primit si eu o steluta !!! M-am facut mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bun spuneti ca din sapt 27 e luna a 7 a . Pai daca ai 26+3 zile asta nu inseamna ca ai termiant 26 de saptamani si esti in 27? Ca nu poti spune ca esti in 26 deci cred ca e corect sa spui ca esti in luna 7.
Vai Monika ce istorie eu i-as castra pe astia si schingiui toata viata si nu i-as lasa sa moara ci doar i-as chinui nonstop.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaica, scrie in numele albumului. Curmatura este in Muntii Piatra Craiului, iar albumul Pe munti este facut in Muntii Fagarasului, de la cabana Sambata pana pe creasta.

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANDA, bafta la analize! Spene-mi si mie te rog, ce analize se fac in trimestrul III? Eu auzisem ca trebuie sa facem si vaccinul antitetanos.
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Hop si eu!
Am vesti de la eco: nu mai e nici un dubiu: bebita e baietel!! Si a re 400 g; nu e un grasun, dar e foarte bine ca si dezvoltare pana acum - asa mi-a spus doctorita. Si eu mi-s o mana de om doar.....
Pana acum am luat 6 kg in greutate. Ce ziceti? E mult, putin? Voi cum stati la capitolul asta?
Fetelor din Bv, legat de scoala mamei - incepe de saptamana viitoare o noua serie si inscrierile se fac saptamana aceasta la Ginemedica. Cursurile se vor tine cu dr. Ionel, miercurea viitoare e deschiderea, la maternitate. Mi s-a spus si in ce constau: vizionari de casete, exercitii de respiratie pt. travaliu, vizite la maternitate, lectii despre ingrijirea bebicului....Sedinta e 250.000. Putem merge o data pe saptamana sau de doua ori. Ce ziceti? Mie doctorita mi-a recomandat sa merg; zice ca sunt utile cursurile.
Kiki, legat de nervii la picioare....stiu despre ce vorbesti; chestia e ca dupa ce am ramas insarcinata, m-au ocolit. Iti recomand masaje la talpite cu creme racoritoare ( vezi gama verde de la Oriflame ).
Dana, Giova, treceti-ma si pe mine, va rog, cu un carucior albastru, cu numele Matei, dr. Ioana Tudorache, maternitatea Brasov. Si data nasterii mele: 23 mai 1976.
Multam fain1

Pupici pe burtici!

miha22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
MAi ce de vesti bune si ce mai scrieti voi din schimbul I de aia nu am si eu cu cine vorbi dupa ora 7 pm la voi
Ioana-felicitari pt icna un baietzel sa fie sanatosi si cred ca ii scoate medicul cu cel putin 3 saptamini inainte, nu?Asa stiam de gemeni ca incepind cam cu 35 de saptamini,mai ales dc sunt si bien dezvoltati, ii cam scot..
Adriana-felicitari si sa fie sanatoasa printesa in continuare!
Irina si tie felicitari!
Monica- eus tiu ca duap c einchei saptamian 27 intri in luan a 7-a, adica luna a 6-a tine de la 23-27 weeks. EU asa socotesc si mi se pare si firesc dc stai sa vezi cum e cu cele 9 luni matematic, nu zici
Gagici cu burtici frumoase, nu vreti sa nu mai auzim de stiri dina stea trsite, cu batai, pierderi si etc, ca zau ca duap ce ca visez de toate de la 16 la 6.30 am, doar cosmaruri mai lipses, va rog eu

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput